ممنونم
پیداش کردم !
ممنونم
پیداش کردم !
با سلام
تا اونجا که من اطلاع دارم نظر دوست عزیز در مورد سوال اول درست است
در مورد سوال دوم اینکه با توجه به نیاز شما ارزش ندارد که 40 تومن بابت مدل کیبوردارش بدی و این مدل ساده نیاز شما را برطرف میکند ! و اینکه در دیدن افیس و سایت مدل ساده بسیار جالب و لذت بخش است و در باز یها هم فکر نکنم زیاد با مشکل مواجه بشید و در مورد دیگر قسمت هاش هم مدل سادش خویه و مدل کیبورداش فقط برای تایپ و چت مفید است!
موفق باشید !![]()
سلام
داداشم s 525 خریده.نمیشه روش نقص گذاشت
من با اینکه خیلی حساسم ولی این گوشی فوق العادست.
فقط نمیدونم چجوری مکالمه رو ضبط میکنه اصلا گزینه ای واسش نداره
بعدش اینکه واسه اینکه قیمتشو بیارن پایین اتوفکوس نداره و این خیلی خیلی خیلی بده.کیفیت عکسشم زیاد مناسب نیست ولی از هیچی بهتره.فلش هم نداره.همین
در مورد بازیها و برنامه های این گوشی از داداشت سوال کن ببین راضی هست یا نه ؟
چون سیستم عامل بادا واسه رزولوشن wqvga دارای برنامه و بازی های زیاد و جالبی نیست.
در واقع تنها نکته ضعف این گوشی (به غیر از دوربین ) همان رزولوشن 240*400 صفحه نمایش است و در آینده هم تمام بازیها و برنامه های بادا برای رزولوشن های بهتر از این خواهد بود![]()
داداشم که اهل این برنامه ها نیست من نرم افزار میدم بهش سریع پاکش میکنه
الان پشیمونه واسه اینکه 3g نداره و اینکه دوربینش خوب نیس.
ولی همین دیشب 7 یا 8 تا کلیپ 3gp دادم بهش پیغام میداد رزولیشن نمیدونم سازگار نیست یا پشتیبانی نمیشود همچین چیزایی!
عجیبه گوشی ذغالی من sonyericsson k550i همه چیو پخش میکنه اونوقت اون فیلمو پخش نکرد!
رزولیشن منظورتون اندازه و ابعاد صفحه نمایشه دیگه.خوب از این بزرگتر؟!
منظور از رزولوشن سایز تصویر(تعداد پیکسل های فیلم) -این به بزرگ بودن صفحه نمایش گوشی ربطی نداره
فیلم ها رو هم با samsung kies بریز به احتمال زیاد میخونه
برنامه و بازی درست حسابی برای این گوشی نیومده
دوربینشم بدک نیست-از 5800 بهتره.اگر فلش داشت مشکلش حل میشد
فقط بازی angry birds اومده که به 100 تا بازی میارزه![]()
در مورد اینکه چرا این کلیپ ها رو پخش نمیکنه من نمی تونم نظری بدم چون این گوشی رو ندارم
در این مورد باید بقیه دوستان نظر بدن و بگن مشکل از کجاست
اما در مورد رزولوشن : درسته که رزولوشن این گوشی از گوشی سونی اریکسون شما بیشتر و نمایشگر بزرگی داره ولی دقت کنید که نمایشگر سونی اریکسون 2 اینچ است و سیستم عامل هم نداره و قرار نیست برنامه های سنگین رو اجرا کنه
اما برای یک گوشی هوشمند با نمایشگر 3.2 اینچ این رزولوشن ( 240*420 با 256 هزار رنگ ) چندان جالب نیست
برای اینکه بهتر متوجه بشید نگاهی به گوشی 5230 نوکیا بیندازید که دارای نمایشگر 3.2 اینچ است اما رزولوشن 360*640 با 16 میلیون رنگ دارد![]()
اگه فوكوس اوتومات و فلاش ميزاشتن و قيمتش رو ميبردن بالاتر خوب بود؟بعدش اینکه واسه اینکه قیمتشو بیارن پایین اتوفکوس نداره و این خیلی خیلی خیلی بده
فیلمارو بلوتوثی دادم خوب چه فرقی داره مگه از طریق برنامه فایلو تغییر میده؟!
اصلا این منطقی نیست که پخش نمیکنه خیلی هم ضایست.حتما ایراد فنی سیستم عامله شایدم گوشی.
دوربینش از 5800 بهتره؟!!!!!!!!!1حالتون خوبه؟مگه اون اتوفوکوس نداره؟مگه اون دوربینش 5 نیست؟!!
پس چجوری این بهتره؟
این بازی که گفتین چی چیه؟ مخصوص باداست؟ (جاوا که معلومه نیست.) سرچ کردم بادا نبود!
فکر کنم شما و همه میدونن که دلیل اینهمه مشکل فقط و فقط کاهش قیمت گوشی هستش و بس.اینو خودشون اعلام کردند شعارشون هم اینه: "گوشی های هوشمند برای همه" و ما هم "همه" هستیمدور از جون شما!
این گوشی ها واسه کشورهای در حال توسعست.دور از کشور شما!
این ایرادات ضعف فنی نیست الکیه.فقط کاهش قیمت
قبول دارین؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)