مطمئنی؟؟؟
من خودم همیشه با این سایت کار میکنم.!!!
forum address رو کپی میکنی تو فروم عکس نمیاد؟![]()
مطمئنی؟؟؟
من خودم همیشه با این سایت کار میکنم.!!!
forum address رو کپی میکنی تو فروم عکس نمیاد؟![]()
agha midonam nabayad finglish nevesht vali emshab dastresi b kami nadashtam BA goshi to sitam goftam k javab doste azizemono bedam. Agha ino man to site emarat didam to site asli mitoni entekhab koni keshvaro badam mesle baggie sitae Samsung.nemidonam komak kardam ya na
![]()
مانیتور خیلی خوبیه.
سایت سامسونگ 330$ قیمت زده.نمیدونم چرا از PX2370 ارزون تره.اصولا باید گرون تر میشد چون هم 1اینچ بزرگتره هم tv داره!!!!!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هیچ دلیل منطقی نمیبینم.ولی فکر کنم چبز خیلی خوبی باشه!
fek Konan ghati daran mese Sam servisia! Man to site asli 2370 k hamon 23720 bashe safe bid 699$ tajob krdam vali yeseri emkanatam nadare nesbat b 23720. Dar ask TV model 6260 kochik shodas BA paye monitori
سایت سامسونگ px2370 رو 339$ زده که با ایران همخونی داره ولی اصولا ابن باید دور و ور 400$ میزد!
سفارش دادی فعلا نرسیده دستت؟
نه نرسید تا دو شنبه حد اکثر تاریخیه که طول میکشه گفت.
اگه گرفتم حتما خبر میدم![]()
سلام این فروشنده باز میگه شرکت نداره میگه 2285 داره خوبه بگیرم؟ خسته شدم دیگه![]()
عجب............!
ایرانم قحطی مانیتور شده ها...!
من مشخصات این مدل رو پیدا نکردم....!
من تقريبا از بهمن 88 كه xl2370 گرفتم ديگه مانيتور خوب و با كيفيت led تو بازار نديدم px23720 هم فرقي با مانيتور خودم نداشت تازه وقتي صفحه رو كامل مشكي ميكردم مانيتور خودم خيلي بهتر بود و همه جا رنگ مشكي يكنواخت بود ولي px گوشه هاش يكم شبيه بنفش ميشد... واقعا از xl2370 راضيم.. دركل مانيتور هاي سامسونگ واقعا عالي هستن
Last edited by PersiAndroid; 22-05-2011 at 13:19.
XL2370 جزو بهترین های سامسونگه!!!!
منم میپسندم.فقط قدیمی شده تو بازار کمه...!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)