تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 26 از 33 اولاول ... 16222324252627282930 ... آخرآخر
نمايش نتايج 251 به 260 از 324

نام تاپيک: معرفي HD پلاير هاي A.C.RYAN PLAYON

Moderator hamidR15's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام سياوش جان
    فرموده بوديد:
    "از امكانات مهم اين نسخه پخش بلوري با منوي كامل "
    پس تنها نقص Playon!DVR-HD بر طرف شد.درسته ؟
    تو پخش فايلهاي ISO Blu Ray با احجام و بيت ريتهاي بالا كه مشكلي تو فريم ور جديد نيست؟ايا تست كرديد؟
    سياوش جان قيمت اگريت S100 چنده؟اگر بخواهيم با اي سي مقايسه كنيم چه امتيازها و يا نكات منفي نسبت به هم دارن.
    ممنون

پروفشنال stb2xxx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

سلام سياوش جان
    فرموده بوديد:
    "از امكانات مهم اين نسخه پخش بلوري با منوي كامل "
    پس تنها نقص Playon!DVR-HD بر طرف شد.درسته ؟
    تو پخش فايلهاي ISO Blu Ray با احجام و بيت ريتهاي بالا كه مشكلي تو فريم ور جديد نيست؟ايا تست كرديد؟
    سياوش جان قيمت اگريت S100 چنده؟اگر بخواهيم با اي سي مقايسه كنيم چه امتيازها و يا نكات منفي نسبت به هم دارن.
    ممنون
    درود:

تو پخش فايلهاي ISO Blu Ray با احجام و بيت ريتهاي بالا كه در فريم ور جديد مشکلی وجود ندارد
    به دلیل مفصل بودن بحث لطفا در hdmedia.ir پیگیری کنید.

حمید خان اگر قصد خرید دارید سریع اقدام کنید چون فقط 3 دستگاه باقی مانده ...
    Last edited by stb2xxx; 14-06-2011 at 12:25.

Moderator hamidR15's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

درود:

تو پخش فايلهاي ISO Blu Ray با احجام و بيت ريتهاي بالا كه مشكلي تو فريم ور جديد مشکلی وجود ندارد
    به دلیل مفصل بودن بحث لطفا در hdmedia.ir پیگیری کنید.

حمید خان اگر قصد خرید دارید سریع اقدام کنید چون فقط 3 دستگاه باقی مانده ...
    سلام
    اتفاقا قسمت اول پستم رو ابتدا اونجا مطرح كردم،پاسخي نفرموديد:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

نرم افزار BDSup2sub كه براي رفع عدم نمايش برخي زيرنويس هاي Sub/idx استفاده مي شود
    گاهي به دليلي نامعلوم زمان شروع و پايان زيرنويس ها را تغيير مي دهد و بسيار به هم نزديك
    مي شود كه در اين حالت يا اصلا به نمايش در نمي آيد زيرنويس مربوطه يا اينكه در كسري از ثانيه
    ناپديد مي شود.
    به نظر مي آيد زيرنويس هايي كه به هم نزديك مي باشند را به طور خودكار مي خواهد تصحيح كند
    كه باعث خراب شدن تعداد زيادي زيرنويس مي شود . البته يك گزينه اتوماتيك در منوي آن وجود دارد
    كه براي تصحيح زيرنويس هاي كه حداقل زمان نمايش را دارند به كار برده مي شود اما حتي با خاموش
    بودن گزينه مربوط تفاوتي نيز نمي كند .
    اما در لاگ كه نرم افزار در انتهاي هرتبديل توليد مي كند اگر چنين مشكلي وجود داشته باشد را قادر
    خواهيم بود ببينيم كه شامل زيرنويس هايي است كه زمان شروع و پايان آن را تغيير داده است.
    متاسفانه ساير نرم افزار هايي كه مي توانند بروي فايل هاي از نوع sub/idx تغييرات انجام دهند از جمله
    subtitlecreator خروجي آن را پلير نمي تواند نمايش دهد.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

دوستان دقت کنن که این پلیر تنها از پروفایل 1.0 پشتیانی می کنه و همون طور که تو خوده توضیحات مربوط به فرمور جدید نوشته می تونه منو های سبک بلوری رو پشتیبانی کنه. همچنین پی آی پی و... هم پشتیانی نمی شه.

پس به هیچ عنوان انتظار نداشته باشین که اکثر منوهای بلوری رو واستون بیاره. چون بلوری های جدید اکثرا دارای منوی جاوا هستن که پشتیانی نمیشه. فقط تعداد کمی از بلورها(قدیمی ها) که منوی آنچنانی هم ندارند قابل پخش خواهند بود.
    همچنین ممکنه امیدی هم به پشتیبانی از جاوا به علت محدودیت های سخت افزاری نباشه.

تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

دوستان دقت کنن که این پلیر تنها از پروفایل 1.0 پشتیانی می کنه و همون طور که تو خوده توضیحات مربوط به فرمور جدید نوشته می تونه منو های سبک بلوری رو پشتیبانی کنه. همچنین پی آی پی و... هم پشتیانی نمی شه.

پس به هیچ عنوان انتظار نداشته باشین که اکثر منوهای بلوری رو واستون بیاره. چون بلوری های جدید اکثرا دارای منوی جاوا هستن که پشتیانی نمیشه. فقط تعداد کمی از بلورها(قدیمی ها) که منوی آنچنانی هم ندارند قابل پخش خواهند بود.
    همچنین ممکنه امیدی هم به پشتیبانی از جاوا به علت محدودیت های سخت افزاری نباشه.
    در توضیحات نوشته منوی سبک بلوری رو پشتیبانی کنه ؟؟؟؟ کجاش ؟؟؟

اینارو از کجا آوردی اینا هم در توضیحات نوشته شده بود؟؟؟؟...پس به هیچ عنوان انتظار نداشته باشین که اکثر منوهای بلوری رو واستون بیاره. چون بلوری های جدید اکثرا دارای منوی جاوا هستن که پشتیانی نمیشه. فقط تعداد کمی از بلورها(قدیمی ها) که منوی آنچنانی هم ندارند قابل پخش خواهند بود؟

یا اینا ؟؟؟؟؟؟؟؟.....همچنین ممکنه امیدی هم به پشتیبانی از جاوا به علت محدودیت های سخت افزاری نباشه.

عجب شما چه چیزا از توضیحات خوندید که اصلا نوشته نشده.... باریکلا

البته اینم بگم از این دستگاه دیگه موجود نیست ...
    Last edited by stb2xxx; 18-06-2011 at 14:26.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

پست شماره 249
    فريمور جديد براي پلير dvr با 17 امكان جديد و منوي جديد :

6. Added BD-Lite Menu support for displaying Profile 1.0 menu in supported BD titles

خب این چیزیه که نوشته و من هم توضیحاتی که دادم به استناد این جمله بوده. و چون اطلاعاتی در زمینه بلوری و پروفایل 1.0 داشتم، اون توضیحات رو اضافه کردم.

اگه اشتباه برداشت کردم لطفا توضیح بدین من هم آگاه می شم. بالاخره شما با خود ستگاه سر و کار داشتین و...

از منوی جاوا پشتیبانی می کنه؟
    Last edited by salehi.com; 18-06-2011 at 23:18.

تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

پست شماره 249
    فريمور جديد براي پلير dvr با 17 امكان جديد و منوي جديد :

6. Added BD-Lite Menu support for displaying Profile 1.0 menu in supported BD titles

خب این چیزیه که نوشته و من هم توضیحاتی که دادم به استناد این جمله بوده. و چون اطلاعاتی در زمینه بلوری و پروفایل 1.0 داشتم، اون توضیحات رو اضافه کردم.

اگه اشتباه برداشت کردم لطفا توضیح بدین من هم آگاه می شم. بالاخره شما با خود ستگاه سر و کار داشتین و...

از منوی جاوا پشتیبانی می کنه؟
    از ایزوی بلوری بدون قفل و منوی جاوا BD-J پشتیبانی مینکه ولی در حال حاضر از BDA / AACS پشتیبانی نمی کنه اونهم نه بدلیل سخت افزار بلکه نداشتن لیسانس علت این عدم پشتیبانی هستش...

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

با این تفاسیر، منوی اریجینال بلوری رو بطور کامل پشتیبانی می کنه؟ و امکان دسترسی از طریق منوی اریجینال به جلوه های ویژه و سایر قسمت های بلوری وجود داره؟
    می تونم بپرسم شما چندتا بلوری رو تست کردین؟ و اسماشون چی بوده؟
    پشتیبانی از PIP چطور؟

تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

من حدود 100 تا ایمیج دارم تا حالا چند تایی تست کردم مشکلی نداشتن ...از جمله :

Ice Age II
    PLANET EARTH
    Shakira - Oral Fixation Tour
    Apocalypto
    Black Hawk Down

و البته چند تایی هم مشکل داشتن بلافاصله بعد از انتخاب دستگاه ریست شده

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •