تو همه اينايي كه گفتي فقط با اون قسمت قرار دادن نامناسب پرت ها موافقم!
جك 3.5 رو كجا گذاشته مردك! هيچ كي هم هيچيش نگفته!
تو همه اينايي كه گفتي فقط با اون قسمت قرار دادن نامناسب پرت ها موافقم!
جك 3.5 رو كجا گذاشته مردك! هيچ كي هم هيچيش نگفته!
فکر نکنم!
500 تومن قیمت خوبیه، ولی باید صبر کرد
500؟
شما با ایکس 10 مقایسه کن.فکر کنم 7-8 ماه شد که رفت زیر 500!
بازم که مبهم صحبت کردی که!
اون یکی رنگ؟
کدوم آبی؟
هرکی خرید قیمت شیرازو براش بالای 20 تومن اختلاف قیمت میزنم
تک موبایل توی شیراز اولین کسانی هستند که میارنش
کس دیگه ای ندیدم که غیر از خودم بگه یه گوشی سک سی ه!!کلا میشه یه توضیح بدید منظور از این واژه یعنی چی ؟ جدیدا مد شده تو هر تاپیک میریم همه دارند میگن فلان گوشی سک سی هست یا نه .
برای اینکه یه گوشی سک سی باشه،باید خوشکل و دختر کش!! باشه....
صفحه نمایش یا همون قیافش،خوشک تر باشه و هیکل باریکی داشته باشه...ولی نه اونقد باریک که حس کنی کاغذ تو دستته!!(میدونی هر چیزی توش اغراق بشه خراب میشه!!!حتی اینایی که هیکلشون به کاغذ میگه زکی!!)
هیکل پشتی هم باید قشنگ باشه و تو دل برو....اخه وقتی تو دست میگیری،اگه پشتش مثل گلکسی باشه یه جوریه و به ادم حال نمیده....گوشیی سکسیه که قشنگ تو دستت بشینه و محکم باشه...
غر غرو و گیر بده هم نباشه که دم به ثانیه یه جاییش هنگ کنه و درضمن،مهم ترین ملاک سک سی بودن اینه که شوخی پذیر باشه...مثلا اگه از دستت افتاد،روشن بشه دوباره....
همین مسئله در مورد لپ تاپ ها هم هستن...مثلا نت بوکم سری ام سونی رو من دارم،مثل خر کار میکنه بیچاره....
---------- Post added at 06:00 PM ---------- Previous post was at 05:59 PM ----------
نه اون یکی...من از ابی خوشم نمیاد...بازم که مبهم صحبت کردی که!
میشه گوشی های س ک س ی بازار رو معرفی کنین !؟![]()
حالا با وجود این دو هسته ای ها به صرفه هست که بریم اینو بگیریم؟ این سی پی یو کم الکی نیستا! من هنوزم به خاطر اینکه پارسال به جای 8910، HD2 نگرفتم پشیمونم!چون الان می تونستم به جای سیمبین هم وین موبایلو تجربه کنم هم آندروید رو...
می ترسم این بارم یه چیزیایی بیاد که دو هسته ای ها بتونن ساپورت کنن ولی آرک نتونه
الان مثلا توضیح دادی؟!
دمت گرم قشنگ فهمیدم
این آبی چیه همش میگی؟
بابا این دو تا رنگ داره کلا! سرمه ای و نقره ای دیگه!
راستی از خصوصیات گوشی س ک س ی مهمترینش رو نگفتی؛
باید میثم دست یه فرد مونث ببیندش تا تصدیق کنه که س ک س ی هست یا نه!![]()
Last edited by tanatos; 07-02-2011 at 20:11.
اين گوشي رنگش مشكي نيست!در واقع آبي نفتي خيلي پر رنگ هست كه تو عكس ها خوب معلوم نيست.این آبی چیه همش میگی؟
كلا اين گوشي در دو رنگ آبي نفتي و نقره اي هست
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)