اگه فیلیپس یا فیلیشاو بازار مشترک گیر آوردین خوبه
اگه فیلیپس یا فیلیشاو بازار مشترک گیر آوردین خوبه
راستی دوستان میخواستم ریش تراشم را بفروشم ( فیلیپس مدل 1095 صفر ) و از مدلهای 3d بخرم آیا صلاح میدانید ظاهرا قیمتها خیلی افزایش پیدا کرده . 1095 خودم را چند میتوانم بفروشم ؟
بله. من نمیفهمم چطور ممکنه این جنس ژاپنی باشه!!!
گول چرب زبونی این فروشنده های ... رو نخورین. پاناسونیک آشغاله
سلام
شما چه مدلی خریدین ؟
میشه لطف کنین شماره اش رو تا عکسش رو ببینیم .
با تشکر
![]()
ES-Lt 50
فرقی نمیکنه همه مدلاش چرندن.
پاناسونیک تیغش تیزه، موتورش قویترین موتوره ولی انطباق و انعطافش با انحناهای صورت اصلا جالب نیست
سلام با توجه به تحقيق فيليپس از 195 مرد در امريكا و آلمان ، 80 درصد استفاده كنندهاي سري جديد ( فوق حساس ) 3D اعلام كردن نرم ترين اصلاح با كمترين حساسيت تجربه كردن به نظر ميرسه شما با مدل جديد تعويض كني خيلي بهتره ، ارزون ترين مدل سري 3D مدل RQ1250 با قيمت حدود 250000 تومان .
Last edited by 22arash; 27-06-2011 at 10:03.
سلام
فروشنده ها هم فریبِ تاجرهایِ بالا دستشون رو میخورند چون قروشنده همونطور که از اسمش پیداست هدفش فروختن هست سریع و بدونِ دردسر .
دوست داره جنسی بیاره که زود فروش بره و مشتری هم راضی باشه .
اونها هم به حرفِ تاجرها اعتماد میکنند .
به هر حال ریشتون هر نوعی که باشه ریش تراشهایی که توری داره کارائیش خیلی بهتر از اونهائی هست که پره های دایره ای داره .
بنده شش سال پیش یه براون مدل 4775 خریدم 50 تومن . عین بولدوزر داره کار میکنه آخ هم نگفته هیچ قطعه ایش هم خراب نشده البته بنده هم هواشو داشتم .
هیچوقت از دستم نیفتاد .دو هفته یک بار دو قطره روغن بهش میزنم .
قبل از اصلاح با آب ولرم و صابونِ فلیائی و لیفِ کَنَف نرم صورتم رو میشورم و صبر میکنم تا خوب خشک بشه قبل از اصلاح .
استفاده از ماشین خودش یک هنره .
![]()
Last edited by MOHAMMAD_ASEMOONI; 27-06-2011 at 10:46. دليل: تصحیح
تعجب میکنم. Arc Foil که باید بهتر از بقیه مدلها با پستی بلندیهای روی گردن مچ بشه. من ۷ سال پیش پاناسونیک خریدم و هنوزم استفاده میکنم. همون موقع بعد از دو-سه بار اصلاح به این نتیجه رسیدم که اگه فویل کمی محدب بود بهتر با زیر گردن مچ میشد. بعدها پاناسونیک فویل کمانی رو ارائه داد. بازم تعجب میکنم!![]()
فکر میکنید ریش تراش خودم را چند به کجا میتوانم بفروشم.
[QUOTE=gmd;6215691]
لطفا اين پست رو حذف كنيد .
Last edited by 22arash; 28-06-2011 at 10:03.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)