دوست عزیز
بسته به انصاف فروشنده داره ولی معمولا حدود 20 هزارتومان است و لازم است که این کنترول را داشته باشید تا در صورت لزوم از آن استفاده کنید و یا اگر با کنترول تاچ تان راحت نیستید از کنترول معمولی استفاده کنید.
دوست عزیز
بسته به انصاف فروشنده داره ولی معمولا حدود 20 هزارتومان است و لازم است که این کنترول را داشته باشید تا در صورت لزوم از آن استفاده کنید و یا اگر با کنترول تاچ تان راحت نیستید از کنترول معمولی استفاده کنید.
اصلا ارزش داره تلویزیونو آپدیت کنم یانه از کجا میشه فهمید که تو آپدیت ها چی اضافه شده چون تو تلویزیون میاد ولی درمورد تغییرات چیزی ننوشته
دوست عزیز
آبدیت کردن مشگلات سیستم و پردازش و گاههی فرمتها و کدینکها و آیتم های که فعال نشده را فعال می کند . و معولا اگر در سیستم تان مشگلی ندارید می توانید آبدیت نکنید.
سلام دوست عزیز اگر اپدیت نکنید بهتر است چون من اگدیت کردم حالا مرتبا ریستارت میشه در سایت های خارجی اطلاعات راجه به اپدیت جدید نوشته شده است.
آقا من پیداش کردم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فقط اگه دانلود کردمو اشتباهی بود نصب نمیکنه دیگه درسته؟
دوست عزیز
همانطور که کفتم اول مطمئن شوید بعد اگر نیاز بود اقدام کنید.
با سلام دوستان ومديران محترم نرم افزار جديدsamsung u40D6940 را لينك يا سايتي كه بشه دانلود كرد اگه ممكن .با تشكر
سلام
من تاره 46 اينچ سري 6850 گرفتم که شماره مدل اصلي 6800 است که توسط راهنمايي آقاي متين پور تونستم تي وي را آپديت کنم و هيچ مشکلي پيش نيامد.
قبلا نسخه 1101 بود که خود دستگاه آپديت 1102 شناسايي ميکرد اما تو سايت امارات سامسونگ نسخه 1112 قرارداشت
لينگ فايل آپديت را قرار ميدم که دوستاني که اين مدل را دارند يا قصد خريد دارند بدون نگراني استفاده کنند.
فایل تو سایت سنگاپور با امارات یکی است من از سایت امارات دانلود کردم مشکلی نبود با خیال راحت آپدیت کن
دوست عزیز
شماره مدل اصلی تلویزیون تان UA40D6400UR است و برای دانلود از سایت امارات استفاده کنید که باسیستم ایران ساز گار است
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)