جدا من با این که یک ساله کار میکنم این رو نمیدونستم ولی خوب کلا علاقهای هم به این کار ندارم
البته قسمت عرق رو میدونستم ولی رشد عضله را نه
جدا من با این که یک ساله کار میکنم این رو نمیدونستم ولی خوب کلا علاقهای هم به این کار ندارم
البته قسمت عرق رو میدونستم ولی رشد عضله را نه
سلام
يه چند وقته يكي از دوستام با من مياد بدن سازي و حركاتي رو كه من انجام ميدم اونم انجام ميده
اما اندام اين دوست من با من فرق داره يعني دوستم چاق هست و سينه هاي نسبتا بزرگي داره
واسه آب كردن شكم و سينه هم داره با من مياد بدن سازي
من هر چي بهش ميگم برو يه برنامه بگير و مثل من نزن ميگه خجالت ميكشم مشكلمو بگم
من الان نگرانشم چون داره با برنامه من پيش ميره ميترسم وضعش بدتر شه خواهشا شما يه برنامه بديد به من تا بهش بگم اونطوري كار كنه
مثلا پرس سينه چطور بايد بزنه و ...؟
ممنون
با سلام
فکر نمیکردم این تاپیک تا اینجا پیشرفت کنه
من فقط هدفم داخل رفتن شکم(کوچک شدن)
و جلو اومدن سینه و حجیم شدن بازو هست
بیشتر باید کدام تمرین ها را انجام بدم؟
با پرس سینه میتونم؟
با تشکر
خوب مننم ا ومدم ...اگه سوالی هست بپرسین ..من خودم یه چند سالیه بدن سازی کار میکنم و هیکل خوبی(تعریف نباشه)
ردیف کردم..در خدمتتونم فقط از دوشنابه 4شنبه دانشگام نیستم
اولین چیز اینکه بهتره 3روز در هفته رو به باشگاه اختصاص بدین بیشترم شد که خوبه کمتر نشه
بطور کلی عرض کنم
یک روز رو به بالا تنه مثل سینه بازو پشت بازو ساعد
روز دوم زیر بغل و کول
روز سوم پایین تنه اختصاص بدین
سعی کنیید اگه تازه کاریید از مصرف مکمل بشدت پرهیز کنید
اول چند ماهی برید ببینید اصلا حوصلشو دارید یا نه
بعد سعی کنید از تغییرات بدنتون عکس بگیرید یا با متر خیاطی دور سینه بازو و .. رو اندازه بگیرید و یاداشت کنید تا پیش رفت کار رو ببینید
این کتابارم بریزید دور ..روش بدن سازی ارنولد...اگه ارنولد قرار بود با اون کتاب بدن ساز شه دیگه این همه روشو تمرین کشک بود...او
ن کتاب بدرد تندرستی و سلامت میخوره همینو بس
سعی کنید حتما تاکیید میکنم حتما تمیرانت هوازی مثل دو شنا دوچرخه سواری و ... رو بگنجونید
اصلا شما این کتابو دیدی؟این کتابارم بریزید دور ..روش بدن سازی ارنولد...اگه ارنولد قرار بود با اون کتاب بدن ساز شه دیگه این همه روشو تمرین کشک بود...او
ن کتاب بدرد تندرستی و سلامت میخوره همینو بس
شما در مورد کتابی که اصلا ندیدی صحبت نکن!
من مدتی باشگاه میرفتم دقیقا همون برنامه تمریناتی که تو باشگاه بهم میدادن(یکی از باشگاه های معروف شیراز)دیدم دقیقا همونا هم تو این کتابا بود!
ببین دقیقا دقیق عین برنامه هفتگی تمریناتی که مربیه به من داده بود!
نه فقط تو کتایشو دیدی
تمرینات که تو فصلاهای اول دوم سوم داده شده تماما تمرینات مبتدی و بر پایه یه میز و هالتر و دمبله...
میتونی اخر کتابو نگاه کنی و عکسهای تمریناته ارنولدو ببینی کجای اموزشش حرفی ازین تمرینات زده شده؟؟؟
ارنولد یه زمانی برای خودش غولی بوده اما ایا اون شکل تمرینات و دستگاها تو 2010 همشون استفاده میشه؟؟؟
تمرینات ارنولد مال اون زمان بوده
پس چون حتما تو کتاب ارنولد اومده پرس سینه...ما وپس اینو از ارنولد شنیدیم و هر جا نامی از پرس سینه شنیدیم باید بگیم مبتکرش ارنولده اره؟؟؟
چه ربطی داره تمریناتی که بشما داده میشه تو اون کتاب بوده یا نه حتما میخوای تمرینات از فضا بین که بگی مال ارنولد نیست
شما بری یه دمبلو دستت بگیری دوماه باش بازو بزنی.و...بازوت بزرگ میشه این که هنر نیست
دوست من میخوای کل کل کنی یا هدفت کمک به دیگرانه....
نظرت راجب تمرینا که روی درو دیوار باشگاه ها مینویسن چیه؟؟ حتما کاملا حرفه ای ما خبر نداریم
Last edited by MILIN3M; 07-11-2010 at 15:46.
سلام.سلام
يه چند وقته يكي از دوستام با من مياد بدن سازي و حركاتي رو كه من انجام ميدم اونم انجام ميده
اما اندام اين دوست من با من فرق داره يعني دوستم چاق هست و سينه هاي نسبتا بزرگي داره
واسه آب كردن شكم و سينه هم داره با من مياد بدن سازي
من هر چي بهش ميگم برو يه برنامه بگير و مثل من نزن ميگه خجالت ميكشم مشكلمو بگم
من الان نگرانشم چون داره با برنامه من پيش ميره ميترسم وضعش بدتر شه خواهشا شما يه برنامه بديد به من تا بهش بگم اونطوري كار كنه
مثلا پرس سينه چطور بايد بزنه و ...؟
ممنون
اول اینکه هر برنامه ای مختص یه فیزیک وبدنه...اگه مربی به یه شخص برنامه ای داده با درنظر گرفتن فیزیک بدن طرف اون برنامه رو میده...اگه دوستتون به اصطلاح درشت اندامه ومیخواد مثل برنامه شما کار کنه بگم که کار اشتباهیه...اگر هم نمیتونه برنامه دیگه ای بگیره باید برنامه شما رو با تغییراتی انجام بده ...مثلا اگه شما حرکتی رو سنگین کار میکنین وتعداد هر ست هم مثلا 10تاست ...دوستتون باید همون حرکت رو سبک وبا تعداد زیاد کار کنه مثلا 20تا...در ضمن اگه میخواد کمی هم لاغر بشه باید حتما حداقل روزی 15یا20دقیقه (حداقل )ورزشای هوازی رو تو برنامش بگنجونه...
ولی بهترین کار همون گرفتن برنامه سوا هستش...
---------- Post added at 05:45 PM ---------- Previous post was at 05:41 PM ----------
درمورد آرنولد هم بگم که آرنولد در زمان خودش جزو بهترین ها بوده وحتی مستر المپیا هم شده...
البته کمی شیوه هاش قدیمیه ...ولی بازم جزو پیشکسوتها وباتجربه هاست...چیزائی که اون درمورد بدن وتمرین کرده میدونه خیلی از قهرمانای الان ما نمیدونن...چون خودش همه رو رو خودش امتحان کرده...البته عوارضش هم الان گریبان گیرشه...
(من اون کتابو البته ندیدم...فقط نظرمو درباره آرنولد گفتم...)
یه سوال ، کمربند های لاغری تاثیر داره ؟ ایا فقط با استفاده از کمر بند های لاغری میشه شکم رو اب کرد ؟ ضرر داره ؟ انواعش کدوم بهتره و ضرر هر کدوم چیه ؟
لطفا هم بدون دلیل درست ، جواب ندید و از رو اینکه باید با ورزش مثلا شکم رو اب کرد و اینا همش تبلیغات هست نتیجه نگیرید که بد هست
ممنون
چه جور کمربندای لاغری؟؟؟
ازاین ویبره حرارتی ها منظورتونه؟؟؟!!!
اگه آره که بگم من از کسی که متخصصه این رشته ومربیمه پرسیدم تایید نکرد!!!بیشتر کار حرارتی ها از بین بردن آب ناحیه با استفاده از گرماست...ضربه ای ها هم باعث به اصطلاح خرد شدن چربیها ومقاومت بیشترشون میشه...این که نشون میدن یارو بعد از یه ربع باز میکنه شکمش 6تا ماهیچه داره دیگه تابلو دروغه...
دوست عزیز چرا ازشنیدن اینکه ورزش بهترین راهه حله وحقیقت بدتون میاد؟؟؟!!!نمیخوام مثل بابا بزرگا حرف بزنم ول نابرده رنج گنج میسر نمیشه...من بعد از سه سال وخورده ای که به طور مداوم 4بار در هفته انواع واقسام شکمهارو میرم تازه علایمی از ماهیچه ظاهر شده...اونی هم که میبینید بازیگرا و...بعد از یه مدت کوتاه شکمشون ماهیچه ای میشه با استفاده از هورمون هستش...جلوی چشم خودم یکی از بچه ها درست تو شکمش آمپول تزریق کرد!!!
موفق باشی...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)