سلام
دوستان من چندتا فولدر ساختم میخوام ایمیل هایی که با آدرس خاصی می یان مستقیم برن تو اون فولدر و تو inbox نباشن .
فیلتر درست کردم ولی با فیلتر ایمیل ها وارد فولدرخودشون نمیرن . باید چیکار کنم ؟
سلام
دوستان من چندتا فولدر ساختم میخوام ایمیل هایی که با آدرس خاصی می یان مستقیم برن تو اون فولدر و تو inbox نباشن .
فیلتر درست کردم ولی با فیلتر ایمیل ها وارد فولدرخودشون نمیرن . باید چیکار کنم ؟
Last edited by new_boys333; 21-08-2011 at 12:14.
من به تازگی یه آدرس جیمیل دیگه ساختم اما مشکلی پیش نیومد. برای شماره هم شماره ایرانسل وارد کردم. که بعد باهاتون تماس میگیره و یه کد تایید میده که باید اون رو وارد کنید تا جیمیلتون ساخته بشه.
با سلام
خوب با همین عمل فیلتــر باید واستون درست جواب بده.
اما اگه جواب نمیده احتمالا تنظیمات رو درست انجام ندادید.
یه دور دیگه امتحان کنید - حتما به دامنه و آدرسی که میخواید از اون همه برن داخل پوشه دقت کنید.
موفق باشید.
سلام
من فیلتر رو بر اساس ایمیل ساختم . و labels مورد نظرمو انتخاب کردم وapply to labels رو زدم .گزینه ای ندیدم که move کنه به فولدر مورد نظرم .
تو یک آموزشی دیدم که این گزینه هم بود . ولی من چنین گزینه ای نمی بینم .
ممنون میشم راهنماییم کنید .
با سلام
خوب همونجا که apply to labels داره روبروش باید folder رو انتخاب کنید و بعد create filter رو بزنید.
شما این کارا رو هم کردید و بازم نشده؟؟
موفق باشید.
سلام
بله من اینکار رو کردم ولی انتقال پیدا نمیکنه فقط روی ایمیل های دریافتی با اون ایمیل خاص label خورده میشه ولی move نمیکنه
[IMG][/IMG]
سلام
وقتی بخوام ایمیل درست کنم پیغام The page you requested is invalid میده.راهنمایی بفرمایید.
سلام
نمی دونم چرا این مشکل براتون پیش میاد اما از طریق ف*ی*ل*ت*ر*ش*ک*نرو باز کنید (شاید از آدرس دیگه ای میخواید وارد بشید و به خاطر همین این پیغام رو میده!)و سعی کنید ایمیل بسازید. امیدوارم دیگه مشکلی براتون پیش نیاد. میتونید از لینک زیر دانلود کنید.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
از طریق فیلترشکن(vpn) باز پیغام The page you requested is invalid میده.
متاسفم راه حل دیگه ای به ذهنم نمی رسه جز اینکه اگر دوستی دارید که مشکلی با ساخت ایمیل نداره ایمیل رو براتون بسازه و خودتون بعدا پسوردش رو تغییر بدید تا دیگه دسترسی به جیمیلتون نداشته باشن. (کاری که خودم برای دوستم که برای ساختن جیمیل مشکل داشت انجام دادم)
موفق باشید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)