شما کی از من شواهد خواستید و من ارائه ندادم؟
کتاب نوستراداموس در موزه لندن تحت تدابیر امنیتی نگهداری میشه و فقط چند بار اجازه خروج کتاب تحت تدابیر خاصی برای تهیه نسخه های رونوشت از کتاب مادر داده شده است...
برای فهم عمومی مردم آمریکا آقای ادگارد لئون، کتابی با عنوان نوستراداموس و پیشگویی هایش از روی نسخه اصلی نوشت که کتاب کاملا بیطرفانه ای هست...
همچنین نسخه ای از کتاب مادر در سال 1672 رونوشت شده که الان در دانشگاه تگزاس نگهداری میشه...
....
ببین شواهد این نیست که الان شما مثلا شواهد ارائه دادی؟ من مشکلم با شخص شما نیست منظورم از اراجیف همین مسائل هست که مدام تکرار میشه. این درحالی هست که تاریخدانهای زیادی (به خصوص در فرانسه) روی نوستراداموس کار کردن و هیچ نسخه ی محرمانه یا امنیتی وجود نداره. من نهایتی ارفاقی که راجع به این مسئله امنیتی میتونم قائل شم اینه که موزه ی فرانسه هموجوری با این نسخه رفتار کرده که با لوح گلی کوروش در بابل. این مسئله فرق میکنه با اینکه بگیم این کتاب به شکل محرمانه در فلان جا تحت شدیدترین تدابیر امنیتی به خاطر سری نگهداشتن محتواش از عموم و توطئه کردن واسه عموم توسط دولتی ها نگهداری میشه
این کاملا غلطه!!!!!
مسئله اینه که اصولا کتابهای بسیار بسیار زیادی به اسم نوستراداموس چاب شده (واقعیت اول) که اکثرا جعلی اند.
توضیح تفصیلی این مسائل رو میتونین ازین دو منبع دنبال کنید:
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این یکی از بهترین کارهای تحقیق در مورد نوسترادموس هست که نتیجه ی تحقیقات بوده و فردی هم که اونو نوشته یه تاریخدان فرانسوی هست که مهمترین فرد در زمینه ی تحقیقات آکادمیک در مورد نوستراداموس هست (در واقع زندگیش رو روی آثار منسوب به نوستراداموس گذاشته) ایشون هیچ جا خبری از یه کتاب سری تحت شدیدترین تدابیر امنیتی نداده بلکه به دفعات از کتابها و تاریخ نگارششون لینک داده. این فرد به همه نسخ مختلف کتاب نوسترادموس دسترسی داشته و تقریبا تنها محققی هست که تمام عمرشو صرف تحقیق در مورد این مسئله کرده....
ازین وب سایت میتونین برخی از مقالات ایشون رو دنبال کنین:
کد:
بخصوص توجه تون به بخش myth جلب میکنم. کتاب رو هم اگه پیداش کردم میذارم (توی بحثی که تو ص 23 پیش اومد این کتاب رو یه نگاه بهش انداختم الان پیداش نکردم...اگه خواستین از گوگل بوک دنبالش کنین)
خیلی از چیزهائی که دارین میگین رو رد کرده....حتی اون بحث تکفیر شدن توسط کلیسا و ... به اون شکلی نیست که شما گفتین
دعوتتون میکنم عوض استفاده از منابعی که توسط برخی افراد گمنام با عقاید خاص یا برخی افراد حقیقی (نه مجازی) ولی بی اعتبار مثل Cheetham یا Hogue یا افراد دیگه ای که شما مدام اسمشون رو میارین به اساتیدی که کار علمی میکنن میرن متون رو میخونن و زندگیشونو در تحقیق علمی حول این مسائل گذاشتن مراجعه کنید که Peter LeMesurier یکی ازیناست.
پس در واقع مشکل اینه که خیلی از مطالبی که شما میخونین و بهشون استناد میکنین متصل به یه تحقیق علمی نیستند و شواهدی هم که دال بر تحقیق ازشون ارائه میشه وقتی به عمقش میری میبینی همش جعلیه و خلاصه ختم به مثلا یه تز دانشگاهی، یه مقاله ی علمی، یه استاد یا محقق دانشگاهی نمیشه...بلکه ریشه شون نهایتا بر میگرده به یه سایت مجهول یا یه فرد معلوم الحال (مثلا فلانی متخصص در امور "راز"
)
یه مسئله ای وجود داره به اسم positivism که اگر راجع بهش سرچ کنین بیشتر به سمت مسائل فلسفی پوزیتیوسم کشیده میشین ولی بحثش کلا راجع به روش درست تحقیق هست....(بارها و بارها به این مشکل اشاره کردم)
بهرحال چنین تحقیقاتی و چنین افرادی واضحه که نظر شما رو مبنی وجود یه نسخه ی محرمانه و غیرقابل دسترس رد میکنه (میدونین که پشت پرده ی این تیپ ادعاها چیه؟؟؟ فرار کردن از شواهد و درست کردن شرایطی که نشه شواهد رو ارائه داد....حالا ادعا هم دارین که شواهد دارین اونم اینکه شواهد سریه یا تحت کنترل شدیده
)
این سایت بهترین سایت سال 2010 در مورد به تحلیل fiction ها در فرهنگ عامه بوده که جایزه ی ------ Award رو برده در این صفحه شما مطالبی رو راجع به نوسترادموس که خیلی هاشو خود شما بارها عنوان کردین در پاراگراف اول میبینین:
کد:
بعد نویسنده میاد همه رو یکی یکی رد میکنه و حرفش در واقع اینا که اینا همش "زرد هستن" و بعد در پاراگراف 4 یاد آور میشه که (به طور خلاصه):
هرکسی دوست داره که باور کنه آینده قابل پیش بینیه، بخصوص اینکه چند چوق بیشتر هزینه نبره...
Les Propheties همون کتابی هست که به خاطرش خیلی مشهور شده. شامل ...رباعی ها و ....
در طول زندگیش نسخه های متفاوتی رو منتشر کرده و هیچ کلسیون معتبری ازین رباعی ها مختلف وجود نداره. به خاطر کیفیت پائین چاپ در اون زمان نسخه های دارای غلط ها یا حروف جاافتاده ی زیادی هستند. بالای 200 ترجمه و تفسیر مختلف از زمان مرگش تا بهحال منتشر شده که سبب میشه {ازین جا به بعدش به تعبیر من و به طور خلاصه} پالوده کردن این رباعیها از میان این همه اراجیف مختلف کاری بس ناامید کننده باشه ...
{اگه انگلیسیتون خوبه توصیه میکنم از خود متن دنبال کنین)
پاراگرافهای بعد خیلی جالبن و اینجا خلاصه ای ازشون رو میارم:
پیش گوئیها چقدر صحیح اند؟
شما میتونید یه کتابخونه رو با تفاسیر و کتابهای که ادعا میکنن که مطابقت رباعی های نوستراداموس رو با برخی حوادث پیدا کردند پر کنید
و البته همشونم بعد از حادثه کدگشائی و منتشر شدند
حقیقت اینه که تا بحال کسی نوشته های نوستراداموس را برای پیش بینی آینده به کار نبرده
خوب این نویسنده {های نابغه
} این مطالب رو از کجا می آورند؟
نوشته های نوستراداموس به طرق مختلفی جعل شده. ترجمه های مبهم و غلط، تفاسیر خلاقانه، نوشته های دروغ، محاسبات ساختگی است. همچنین بخش عمده ای از این کارها هم مربوط به شکستن کدهای غیر موجود یا غیر واقع هست.gif)
مشکل بزرگ با آثار مدرن مربوط به نوستراداموس حجم عظیمی از تفاسیر و ترجمه ها و مشکلات مختلف است که بالا میان {در دنیای مجازی}. دیگه اینکه نوستراداموس به زبان فرانسوی قدیم نوشته شده که به طور عمده متفاوت از زبان امروزین مردم هست. ترجمه های متفاوتی وجود داره {...مشکل ترجمه به خود فرانسوی مدرن....بعد مشکل ترجمه به انگلیسی....و حالا بیان مشکل ترجمه ها به فارسی رو هم اضافه کنید میشه ضرب المثل یه کلاغ چهل کلاغ
}
برخی از معتقدین به نوستراداموس اصرار میکنند که او این مطالب رو به شکل رمز نوشته و فقط با کلمات جایگزینش کرده. واضحه که این مسئله به اونا این مجوز رو میده که هر ادعائی خواستن بکنن {در واقع در شاهد آوردن رو میبندن وقتی هم قرار بر ادعاهای غیر مستند باشه خوب میشه ...}
بعضیا میگن که این مسئله به خاطر ترس از پیگرد {توسط کلیسا} مبهم گفته شده اما هیچ شاهد تاریخی بر این مدعا وجود نداره....
پس منظور من از شاهد شواهد تحقیقاتی بودند وگرنه به قول این فرد که بالا ازش نقل قول کردم یه کتابخانه رو میشه از نوستراداموس پر کرد ولی هیچ کی به اینا شواهد نمیگه .gif)
مثلا چند روز سایت ناسا مصاحبه ای رو با یکی از دانشمندانش منتشر کرد راجع به 2012 و پایان جهان و پدیده های دیگه...در اونجا اون فرد همه ی حرفش همین بود که اینا همه مطالبی هستند که در دنیای دیجیتال میچرخند بدون هیچ گونه شواهد علمی اند.
میتونین این مصاحبه کوتاه رو ازینجا بخونین:
کد:
ترجمه اش هم توی صفحه ی "گزیده ی اخبار علمی" مربوط به فی...سب...وک پیدا میشه
ولی جالب اینه که توی همون کامنت ها هم برخیا دست از اصرار برنمیدارن و میگن خوبیش اینه که 2012 که این اتفاق افتاد این "یارو" دیگه نیست بگم اشتباه کردم.gif)
راجع به خود نوستراداموس بعله درست میگین به قول این پاراگراف از منبع اصلی دوم:
Michel de Nostredame یکی از چراغهای روشن در روزگار خودش بوده. درگیر کردن این شخصیت در داستانهای دروغین و افسانه های مدنی در واقع یه جور بی احترامی به نوستراداموس واقعیه. نقش وی در پزشکی و ادبیات رنسانس (نوزائی) را پاس بدارید و کارهای خوبش رو برای نشان دادن تاریخی از معجزات فراطبیعی، به ابتذال نکشانید.
خوب با این پاراگراف آخری کماکان نظر من راجع به رباعیات پارانوئیدی وی یا منتسب به وی به معنی واقعی کلمه اراجیف هستند ولی خود ایشان به عنوان یه شخصیت تاریخی که نقش مثبتی (نه بعنوان پیشگو بلکه نواندیش ادبی و پزشک) کاملا قابل احترام هستند.
من حدود 1 ساعت واسه این پست وقت گذاشتم {مسئولش خودم هستم لازم نیست تذکر بدین} و فکر میکنم اون چیزی که باید رو گفتم حالا دیگه بسته به خودتون هست که با مطالبی که اینجا ارائه شد چه جور برخورد کنین (منظورم شخصی نیست) به عنوان بحثی برای روشن شدن بحث و ارتقاء دانش همه ی مشترکین تاپیک یا دفاع کور از یه رنگ...
به قول حافظ که خطاب به زاهد و با اشاره به گردش ستاره های آسمان میگه:
"برو که از رونق این دستگاه کم نشود............به زهد همچو توئی و به فسق همچو منی"
منظور از آوردن این بیت این بود که علم راه خودشو میره و شبه علم در دور باطل خودش ( به خاطر تبعیت نکردن از اصول درست تحقیق و آزمایش و ...) سرگردان خواهد ماند....
پی نوشت: در سایت ویکی پدیا هم مطالب مفید زیادی رو میتونین پیدا کنین (به خاطر اعتبار کمتر ویکی پدیا جزء منابع اصلی نیاوردمش ولی کلی مطلب و ارجاعات مفید داره):
کد: