بلهمیشه براش یک خانواده پیدا کرد
شما یه زحمت بکش ازش یه عکس بگیر و توی چند تا از سایت های حمایت از حیوانات بذار...
امیدوارم عاقبت بخیر بشه
بلهمیشه براش یک خانواده پیدا کرد
شما یه زحمت بکش ازش یه عکس بگیر و توی چند تا از سایت های حمایت از حیوانات بذار...
امیدوارم عاقبت بخیر بشه
من سگ میخوام میشه بگید از کجا میتونم بگیرم![]()
Last edited by سارا64; 19-09-2013 at 13:05.
شما برای داشتن سگ اول باید شرایطش رو داشته باشید
محل نگهداری سگ کجا قراره باشه
ایا پدر و مادرتون کاملا موافقند...میدونید که حیوانات اسباب بازی نیستند 2 روز نگهشون دارید روز سوم بندازیدشون بیرون
ایا هزینه ی نگهداری اعم از خوراک و هزینه ی پزشکی دارید؟
سگ نژاد اصیل میخواهید یا نه
اصفهانیهای عزیز و مهربان لطفا کمک کنیدتا این بچه کشته نشه .این سگ رو یکی از دوستان در اصفهان پیدا کرده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من امشب یه توله ی سگ پیدا کردم که مادرش رو از بهداشت برده بودن.
تنها توی یه خرابه بود که اوردمش خونه و آب و غذا دادم به زبون بسته. از سگ های بی نژاد ایرانیه و مشکی رنگ.
خواستم ببینم توی اصفهان جایی هست که بتونم بدمش به کسی که دست بهداشتیا بهش نرسه؟ چون من دانشجو هستم اینجا و نگهداریش توی خونه دانشجویی آپارتمانی سخته. فقط در حد همین چند شب میتونم.بعدش دیگه نمیتونم نگهش دارم
اسمش رو گذاشتم پاسپی (پا سفید)
09374011081: شماره تماس
فقط خواهشا زودتر کمک کنید این زیون بسته بدجوری داره بهش سخت میگذره.کسانیکه در اصفهان هستند کمک کنند
گربه برای واگذاری
سلام دوستان یه گربه نر شش ماهه زیبا وشیطون برای واگذاری هست که شناسنامه داره و تا الان همه واکسن هاشو زده اگه مایلید میتونید به من ایمیل بزنیدnnaderi64@gmail.com
Last edited by ملا نصرالدین; 28-11-2013 at 13:44.
این فرشته های دوست داشتنی رو یک هفته ای میشه که تو باغهای فاتح جهانشهر کرج شناسایی کردیم و درطول این مدت فقط تونستیم براشون غذا ببریم .. هفت تا بودن که خدارو شکر دوتاشون رو بردن برای نگهداری تو خونه .. این کوچولوها به همراه مادرشون تو یه سایت احداث پارک توسط شهرداری هستند و تو دست و پای کارگران شهردای و کلی خرت و پرت ساختمون سازی که اونجاست زندگی میکنن .. نه سرپناهی که از بادو بارون حفظشون کنه و نه حمایتی جدی .. دوستان اگه کسی شرایط نگهداری، سرپرستی ، اسکان و یا رسیدگی موقت تا زمان انتقال اونها رو داره خبر بده .. لازم به توضیح میبینم که گذشته از شرایط نامساعد آب و هوا و نزدیکی به بارندگی های زمستانی خطر جدی تری که این فرشته هارو تهدید می کنه کشتارشون به دست ماموران شهرداریه ..
این سگها وقتی بزرگتر بشن بسیار قوی جثه و باهوش خواهند بود و برای نگهبانی در باغ یا منزل بسیار مناسبند ..
به جای لایک کردن مطلب رو شیر کنید و به اطرافیانتون هم بسپارین که به امید خدا هر چه زودتر سرپناه دائمی پیدا کنند ..
شماره تماس09191622529
دوستان ما در پیج" پناهگاه حیوانات بی سرپرست مازندران" امروز سگی رو در لواسان پیدا کردن که در برف افتاده بوده قلاده به گردن داشته و کسی پتو روش کشیده بوده ! معلوم نیست صاحبش ولش کرده یا کسی دیده این بدبخت افتاده روش پتو انداخته این سگ هر دو پاش رو نمیتونه حرکتی بده و دندوناش شکسته و فکش اسیب دیده .
این سگ رو به کلینیک بردن و همین الان توی کلینیک موندن و جایی ندارن ببرنش و وضعیت سگ طوری نیست که بشه پانسیون بره باید یه کسی کمک کنه از این بچه لااقل مدتی کوتاه نگهداری کنه . لطفا هر کسی امکانشو داره دریغ نکنه . این بچه به اندازه کافی زجر دیدست . اگر امکانشو دارین تماس بگیرین
09352277482
دوستانم این سگ رو پیدا کردند
من این توله کوچولو رو دیروز توی درکه پیدا کردم.از سرما و گرسنگی در حالت بدی بود با قلاده قرمز بسته بودنش و رهاش کرده بودن..اوردمش خونه اما توانایی نگه داریشو ندارم..اگه کسی هست ک تواناییشو داره با من تماس بگیره..ممنون میشم
09121190265
واگذاری فوریییییییییییییی
این کوچولو دیشب پیدا شده ولی متاسفانه کسی که پیدا کرده به من اطلاع داده نهایتا تا امروز نگه می داره و اگه کسی پیدا نشه که قبولش کنه می ذارتش تو خیابون .لطفا کمک کنید 09125455001
دوستان خواهشا بیایید این طرز فکر سگ و گربه خالص بهتره رو از خودمون دور کنیم
باور کنید همون حس خوب و محبتی رو که سگ و گربه های اصیل و نژاد خالص به ما میدهند همین سگ و گربه های نیازمند کمک هم به ما میدهند
بعلاوه اینکه همیشه یه حس خوبی دارید که به یک موجود زنده کمک کردید
خواهشا اگر توان نگهداری و امکاناتش رو دارید توی این سرمای زمستان بهشون کمک کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)