تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 26 از 46 اولاول ... 1622232425262728293036 ... آخرآخر
نمايش نتايج 251 به 260 از 453

نام تاپيک: Call of Duty: Black Ops - نسخه Console

آخر فروم باز Turok-71's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Lُ0ِS َSAّNTُOS

پيش فرض

برادر حسین
    خب داستان خاصی نداشت.
    یه مطلب هم به اسم کشتن کاسترو توی سایت کوتاکو خوندم خیلی جالب بود!در مورد مرحله اول بود....

در مورد سوالتم حسین...
    در مورد اینم که کسی در مورد داستان صحبت نمیکنه اینه که همه ی بچه ها داستان رو تمام و کمال فهمیدن و به این داستانای سطحی توجهی نمیکنن و رمان های معروف دنیا از جمله بابا لنگ درازه رو تموم کردن...
    بعدشم همه بچه های گل اینجا با ویکی پدیا رابطه صمیمی ، احساسی و حسنه ای دارن:
      محتوای مخفی: هشدار 
    After a second play-through of the archive footage, Mason’s final words, as well as his presence in the crowd greeting
    Kennedy's motorcade, suggest that he assassinated Kennedy.

دیگه از اون ضایع تر نمی شد گفت که میسون اون کارو کرده...تصویر برگشت و زووم کرد دیگه...راوی هم گفت میسووووووون...
    Last edited by Turok-71; 16-11-2010 at 21:43.

حـــــرفـه ای Legend's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Endadah

پيش فرض

سلام
    دوستان تو مود مولتی پلیر، آپشن نداره؟!! منظورم مثل MW2 هست که رادار و زمان رو غیر فعال می کردیم! یا روی حالت هاردکور قرار می دادیم! من هر چی گشتم نبود! :(

شاد باشید

اگه نباشه جاش خالی می مونه jericho-sina's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

محتوای مخفی: Story 
    هدف از آخرين صحنه ي بازي اين بود كه Mason رئيس جمهور Kennedy رو بالاخره ترور ميكنه؟

اينكه زياد در مورد داستان بازي سوال نميشه نميدونم چيو مشخص ميكنه ولي اميدوارم اين باشه كه همه تمام و كمال داستان رو فهميده باشن . چون واقعا حيفه ...
    تو wiki pedia همینطور که شما میگین نوشته
    یعنی حرف شما رو تایید کرده

حـــــرفـه ای hosseincode2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    اردبیل

پيش فرض

برادر حسین
    خب داستان خاصی نداشت.
    یه مطلب هم به اسم کشتن کاسترو توی سایت کوتاکو خوندم خیلی جالب بود!در مورد مرحله اول بود....

در مورد سوالتم حسین...
    در مورد اینم که کسی در مورد داستان صحبت نمیکنه اینه که همه ی بچه ها داستان رو تمام و کمال فهمیدن و به این داستانای سطحی توجهی نمیکنن و رمان های معروف دنیا از جمله بابا لنگ درازه رو تموم کردن...
    دیگه از اون ضایع تر نمی شد گفت که میسون اون کارو کرده...تصویر برگشت و زووم کرد دیگه...راوی هم گفت میسووووووون...
    اظهار نظر سنگين ميكني بايد پاش وايسي؛ يعني چي؟ يعني اينكه دوست داري خودت داستان كامل بازي رو با تمام Tweak هاش تعريف كني يا دوست داري من سوال بپرسم جواب بدي ؟ براي مثال Dimitri كي بود؟ D:
    در ضمن دوستان اين ادونچر تكست Zork رو حتما ادامه بدين ، خيلي جالبه...

تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Lُ0ِS َSAّNTُOS

پيش فرض

اظهار نظر سنگين ميكني بايد پاش وايسي؛
    من سوال بپرسم جواب بدي ؟ براي مثال Dimitri كي بود؟ D:
    کدوم دیمتری منظورته؟!
    Dimitri Petrenko شهید ؟
    اگه اینه که این انسان بزرگ در نسخه WAT هم بود و یک روسی هستش...جز نیروهای شوروی بود...

محتوای مخفی: هشدار 
    یکی از اون افرادی بود که با رزنوف وارد کشتی شد و گیر افتاد داخل اتاقه و دراگویچ با گاز سمی از پا در آوردش...

سوال بعدی...
    نبود؟!!
    Last edited by Turok-71; 16-11-2010 at 22:21.

حـــــرفـه ای hosseincode2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    اردبیل

پيش فرض

نه مثل اينكه ضريب هوش مصنوعيت بالاست البرز d:
    Dimitri پروتاگونيست مراحل روسيه World at War بود واسه همين رزنوف دوبار گفت كه اون يك قهرمانه
    جدا از شوخي هر چند هم تو و هم خيليها اين مسائل رو ميدونن ولي به نظرم مطرح شدن اينا تو تاپيك بهتره !
    اينا جزئيات داستاني كه من فعلا به ذهنم ميرسه :
    1
      محتوای مخفی: Tweaks 
    . در مراحل ابتدايي هدف اصلي Mason از ملاقات با JFK رئيس جمهور ترور اون بود نه قبول كردن درخواست اون . براي همين يه لحظه تو رويا خودشو اسلحه به دست ميبينه كه به طرف JFK نشونه گرفته .
    2. آخركار معلوم ميشه كه اون بازجوكننده كه از پنجره ديده ميشه همون Weaver به همراه Hudson هست . هر دوي اينها در طول بازجويي ها از Mason پرسيده بودند كه چرا در حالي كه نجات دادن اونها وظيفه ي Mason نبوده ولي به اونها كمك كرده . Weaver وقتي كه يك چشمشو از دست ميده و Hudson وقتي كه كنار سنگر روي زمين ميوفته و Mason اونو كول ميكنه و ميبره تو خاكريزا .
    3. Reznov در پايان مرحله ي دوم و بعد از صحنه ي موتور سواري و پريدن روي كاميون ميميره و بعد از اون Reznov فقط تو ذهن Mason بوده ولي در طول مراحل به ما خيلي كمك ميكنه و خيلي ها رو ميكشه ! اگر يادتون مونده باشه تو تونلي كه يكي از ياراي ما رو با فرو كردن چاقو به گردنش ميكشن رزنوف به طور غير منتظره اي جلوي Mason سبز ميشه و با حرف زدن Mason با رزنوف كه تو خيالش هست اون يكي دوستمون قبل از مردن ميگه "به خاطر خدا تمومش كن" ( خودم به شخصه قبل اينكه بازي رو تموم كنم با خودم ميگفتم چرا اين اينطوري گفت مگه من چيكار كردم كه اين به من ميگه تمومش كن ! نگو اون بدبخت فكر ميكرده من دارم با روح و ديوار حرف ميزنم )
    4. ديگه فعلا چيز قابل ذكري يادم نيست

7. 4 کاربر از hosseincode2008 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

English | Active member gap's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام
    دوستان تو مود مولتی پلیر، آپشن نداره؟!! منظورم مثل MW2 هست که رادار و زمان رو غیر فعال می کردیم! یا روی حالت هاردکور قرار می دادیم! من هر چی گشتم نبود! :(

شاد باشید
    داره،از قسمت Match options میتونی تنظیم کنی.

9. این کاربر از gap بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه majid.shiraz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

سلام دوستان یه مشکل کوچولو داریم لطفا کمک کنید
    من دو تا سیستم دارم یکی قدیمی و یکی جدید چون قدیمیه قدرت اجرای بازی گرافیک بالا رو نداره call of duty1 رو روی هر دوتا سیستم نصب کردم که مولتی بازی کنیم اما تنظیمات بازی رو نمیتونم درست کنم سیستمها الان با هم شیر هستند اما بازی تنظیمات عجیبی داره ممنون میشم کمک کنید.

تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Lُ0ِS َSAّNTُOS

پيش فرض

نه مثل اينكه ضريب هوش مصنوعيت بالاست البرز d:
    Dimitri پروتاگونيست مراحل روسيه World at War بود واسه همين رزنوف دوبار گفت كه اون يك قهرمانه
    جدا از شوخي هر چند هم تو و هم خيليها اين مسائل رو ميدونن ولي به نظرم مطرح شدن اينا تو تاپيك بهتره !
    اينا جزئيات داستاني كه من فعلا به ذهنم ميرسه :
    1
      محتوای مخفی: Tweaks 
    . د
    3. Reznov در پايان مرحله ي دوم و بعد از صحنه ي موتور سواري و پريدن روي كاميون ميميره و بعد از اون Reznov فقط تو ذهن Mason بوده ولي در طول مراحل به ما خيلي كمك ميكنه و خيلي ها رو ميكشه ! اگر يادتون مونده باشه تو تونلي كه يكي از ياراي ما رو با فرو كردن چاقو به گردنش ميكشن رزنوف به طور غير منتظره اي جلوي Mason سبز ميشه و با حرف زدن Mason با رزنوف كه تو خيالش هست اون يكي دوستمون قبل از مردن ميگه "به خاطر خدا تمومش كن" ( خودم به شخصه قبل اينكه بازي رو تموم كنم با خودم ميگفتم چرا اين اينطوري گفت مگه من چيكار كردم كه اين به من ميگه تمومش كن ! نگو اون بدبخت فكر ميكرده من دارم با روح و ديوار حرف ميزنم )
    آره این جاش خیلی جالب بود:

محتوای مخفی: داستان 
    اگه هم یادت باشه وقتی به اردوگاه واسه دستگیری دکتر استینر حمله میکنن اول دکتر رو رزنوف میکشه ولی بعد که با ارتش حمله کردیم میسون بود که دکتر رو کشت...
    اینم بگم که دیمیتری از متحدین دراگویچ بود ولی واسه سلاح شیمیایی که دکتر استینر اختراع کرده بود بیچاره به موش آزمایگاشگاهی تبدیل شد و گاز رو روش امتحان کردن...
    رزنوف هم خیلی به دیمیتری علاقه داشت و بعد از اون با خودش عهد بست که دراگویچ رو بکشه که این کارو مرحله آخر میسون انجام داد و انتقام رفقا رو گرفت...

12. 3 کاربر از Turok-71 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز B.3.S.T's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

با این تفاصیر نقش آدم ما تو بازی نبوده بلکه تو توهم بوده!6 ساعت داشتیم خودمونو گول میزدیم!!!من که از حقم نمیگذرم...اون دنیا یقه سازنده بازی رو میگیرم میگم 6 ساعت از عمر با ارزشم رو سر کارم گذاشتی!!!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •