عزیزم من جدی پرسیدم میشه یه خورده جدی باشین لطفابله بله بلـــــــــــــــــــه...
جرم خانوم جرمه این ابزار فسق و فجور.....
.....
ولی...
همه ما مجرمیم........
مجرم های بی جرم...LOL
اخه شنیدم تا شاکی خصوصی نداشته باشی مشکلی نیست
عزیزم من جدی پرسیدم میشه یه خورده جدی باشین لطفابله بله بلـــــــــــــــــــه...
جرم خانوم جرمه این ابزار فسق و فجور.....
.....
ولی...
همه ما مجرمیم........
مجرم های بی جرم...LOL
اخه شنیدم تا شاکی خصوصی نداشته باشی مشکلی نیست
اگه از این رسیورهایی که فقط کانال های داخلی رو میگیرند داشته باشی جرم نیست.
ولی ماهواره داشتنش جرمه.اینجوری در حالت معمول تا شاکی خصوصی نداشته باشی کاری بهت ندارند ولی هر چند وقت یه بار به اسم مبارزه فرهنگی و... گیر میدن و ماهواره ها رو میگیرند.اون موقع دردسر درست میشه
بفرما اینم جدی...
دادستان کل کشور تاکید کرد که داشتن ماهواره جرم است و نیروی انتظامی با آن برخورد میکند.
به گزارش ایسنا، غلامحسین محسنیاژهای دربارهی موضوع جمعآوری تجهیزات دریافت از ماهواره گفت: داشتن ماهواره جرم است و اگر تجیهزات دریافت از ماهواره به صورت آشکارا مشاهده شود و به نوعی جرم آشکار باشد، نیروی انتظامی میتواند با آن برخورد کند.
وی ادامه داد: آنتنهای ماهواره معمولا در پشتبامها و ایوان منازل نصب است. ورود به منزل و محل تجاری و یا ورود به یک ساختمان مسکونی نیاز به حکم قضایی دارد و در مواردی که لازم باشد نیروی انتظامی مراجعه میکند و حکم میگیرد.
محسنیاژهای افزود: در مواردی که آنتن در جایی نصب است که نیاز به ورود منزل یا مغازه کسی است و نیاز به حکمی باشد، دستگاه قضایی حکم میدهد.
دادستان کل کشور در پاسخ به این سوال که آیا برای برخوردهای اخیر، نیروی انتظامی حکمی گرفته است، گفت: حتما حکم گرفته شده است و حتما در مواردی که لازم شده مجوز صادر شده است.
محسنیاژهای دوشنبه شب در بخشی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ز یک گفتوگویی تلویزیونی، همچنین دربارهی آخرین وضعیت پرونده بیماران رها شده در اطراف تهران نیز گفت: این پرونده دارای پیچیدگیهایی است که دارد از همه ابعاد بررسی میشود.
وی گفت: سوال این است که چه کسی این دو مریض را آنجا گذاشته است؟ و اصولا در محلی که حضور خبرنگار معمول نیست چه کسی و چرا عکس گرفته است؟ و آن اسناد و مدارک در حالت عادی آیا همرا مریض باید باشد یا نه؟ اینها موضوعاتی است است که نیاز به بررسی دارد و باید تحقیقات جامع در این باره صورت گیرد.
کارمند بازنشسته چی؟
خیر کسی که از دولت حقوق دریافت میکنه نمیتونه جواز کسب بگیره شما میتونین به اسم کسی بگیرین که حقوق بگیر دولت نباشهکارمند بازنشسته چی؟
اگه یه مرد مشکل جنسی داشته باشه به کجا باید مراجعه کنه؟؟
ایا دکتر مردان هم داریم؟؟؟ ( مثل دکتر زنان )
برای مسایل جنسی خانوم ها دکتر زیاد هست ولی اگه مردها مشکلی داشته باشند به کی باید بگن؟؟؟
اورولوژیست هست برای مرداناگه یه مرد مشکل جنسی داشته باشه به کجا باید مراجعه کنه؟؟
ایا دکتر مردان هم داریم؟؟؟ ( مثل دکتر زنان )
برای مسایل جنسی خانوم ها دکتر زیاد هست ولی اگه مردها مشکلی داشته باشند به کی باید بگن؟؟؟
دوست عزیز خیلی از مراکز مشاوره وجود دارن برای همچین مسائلی.
اگه تو یه شهر متوسط با بالا زندگی میکنید که مسلما مرکز زیادی وجود خواهند داشت.
بیشتر این مراکز هم به نام مشاوره خانواده معروف هستند.
دوست عزیز لطفا قوانین این انجمن رو رعایت کنید.
رعایت قوانین وظیفه همه هست و عمل کردن به خلاف اون(حالا هر که میخواد باشه حتی بالاترین مسولان یه کشور)ناپسنده و این انجمن بار ها و بارها بخاطر همچین پست هایی بیلتر شده.
در ضمن تو هیچ کشوری نمیان بخاطر مثلا مجوز ماهواره همه پرسی بزارن.تو خیلی از کشورهایی همسایه همین کشور های پولدار و ثروت مند عرب کنار خودمون خانوم ها حتی رانندگی نمیتونن بکنن و اکثر این کشورها تا حالا تو عمرشون رای ندادند.
اما نظر من درباره اینکه داشتن و نصب ماهواره رو جرم اعلام کردن اینه که در صورت هر گونه اقدامی قانون رو پشت سر خودشون بدونن.مثلا من به برادرم میگم وقتی من خونه نیستم لپتاپ رو روشن نکن و باهاش بازی نکن ولی میدونم که روشن میکنه و بازی می کنه .اینو فقط به این خاطر بهش میگم که اگه یه وقت خواستم بهش گیر بدم از قبل یه پشتوانه ای داشته باشم.![]()
ولی یکی به من گفت اگه طرف بازنشسته باشه بهش جواز کسب میدن!؟
---------- Post added at 02:07 PM ---------- Previous post was at 02:02 PM ----------
متخصص اورولوژی کارش همینه
اگر هم نبود متخصص کلیه و مجاری ادراری این کار رو انجام میده![]()
فقط یک نکته کوچیک اضافه کنم : اکثر مراکز مشاوره خانواده که به صورت دولتی هستند مشاورینشون متخصص نیستن و بر اساس پروتکلی که دارن مجبورند یک سری مسائل غیر علمی رو هم قاطی نظر های علمی شون بکنن و تحویل شما بدن
بهترین مرکز برای این چنین مشاوره هایی متخصصین اورولوژ هستند که در همه شهرها وجود داره و در دسترس هستند
عده از دوستان هم به دلایلی به جای مراجعه به این مراکز از اینترنت و یا توصیه های مردم عادی استفاده میکنن یا تبلیغات الکی که واضح هست مشکلات بسیار زیادی به وجود میاد براشون
البته اینم بگم یک شماره تلفن هم برای مشاوره رایگان هست (نمی دونم تو همه شهرها هست یا نه) اما اون هم به نظر من نمی تونه خیلی خوب باشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)