سلام به همگی![]()
نمیدونم شما هم به این مشکل بر میخورید که وقتی کانتکت های گوشی به ایمیلهایی که دارید Sync میشه ، از هر اسم چندین مخاطب ایجاد میشه.اگه چند تا ایمیل هم داشته باشید دیگه این مشکل بدتر میشه.
کسی راهی برای برطرف کردن این مشکل سراغ داره؟
سلام به همگی![]()
نمیدونم شما هم به این مشکل بر میخورید که وقتی کانتکت های گوشی به ایمیلهایی که دارید Sync میشه ، از هر اسم چندین مخاطب ایجاد میشه.اگه چند تا ایمیل هم داشته باشید دیگه این مشکل بدتر میشه.
کسی راهی برای برطرف کردن این مشکل سراغ داره؟
سلام دوست عزیز
منم این مشکل رو داشتم،باید خودت دستی گوشی رو تنظیم کنی.
سلام
من یه HTC Legend دست دوم خریدم که بعضی وقت ها وقتی دارم تایپ می کنم،صفحه پرکش پیدا می کنه....
یعنی یهو چند تا دکمه دیگه خود بخود زده میشه...
وقتی در حل کشیدن کشو ها هم هستم این مشکل پیش میاد
یعنی ممکنه واسه خیس بودن دست یا بخار کردن شیشه باشه؟ اگه هست این مشکل تو همه ی گوشی های لجند یا کلا لمسی (این اولین گوشیه لمسیه منه) مشهوده؟!
یه بار هم بردمش تعمیر که گفت باید فلش بشه،وقتی هم که شد،بازم همینطوره!
البته همیشه اینطوری نیست فقط بعضی وقتا اینطوری میشه!
ممنون میشم راهنماییم کنید چون با این فواصل واقعا از خریدم پشیمونم.
سلام
من سامسونگ جیو دارم. gprs من فعاله و تنظیمات رو هم از سایت همراه اول گرفتم و نصب کردم ولی باز نمیتونم به اینترنت وصل بشم!
سلام
گوشی خاموش شده دیگه روشن نمیشه ،فک میکنم بخاطر نصب یه نرم افزار خاص باشه چون وقتی چنتا نرم افزار روش نصب کردن اینجوری شد.
دکمه روشن رو که میزنم تا اینجا (عکس پایین) میاد دیگه بالا نمیاره.کسی میتونه کمکم کنه؟
سلام
من چدیدا htc desire s خریدم ولی خیلی زود این ارورو"htc sense not responding" داد بعدشم هنگ می کنه و restart میشه!هرچی گشتم هر کس این مشکلو داشته ندیدم رفع شده باشه من فعلا فقط چندتا برنامه روش نصب کردم ولی فکر نمی کنم مشکل از اونا باشه
نمی دونم لازمه برم پیشه گارانتی؟؟؟
ممنون
کلوپ HTC Desire s
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوستان من یه Galaxy 551/I5510 دارم. هنوز 24ساعت نمیشه که گوشی رو خریدم ولی خود به خود گوشی خاموش میشه و مجبور میشم دوباره روشنش کنم. باید چیکار کنم!؟
بعد باطری این گوشی چرا اینقدر ضعیفه!؟ 24ساعت نگذشته تموم میشه! بدون اینکه استفاده ای ازش بکنیم!
سلام.من هر چی نصب میکنم درسته که تو مموری نصب میشه ولی بعد اینکه زیاد برنامه و بازی نصب میکنم حافظه تلفن هم خود به خود پر میشه.گوشی رو هم روت و هم پارتیشن بندی کردم و هم از برنامه های install manager & SetInstallLocation هم استفاده کردم ولی همین طور که گفتم همشون تو مموری نصب میشن ولی باز حافظه تلفن پر میشه.راهی هست که اینجوریی نشه؟؟؟(گوشی گلکسی gio)
Last edited by gamebazi.blogfa; 21-09-2011 at 19:54.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)