امشب اصلا جالب نبود...
ولی اون تیکه که دانیال گفت دیکشنری این گوسفندا خیلی مشکله یکم خنده دار بود!!!!!!!
یا اون تیکه که اون جک رو برای کامران خان تعریف کرد!!!!!!
(ماشین مورد علاقه گوسفندا:ببببببببننننننززز ززز!!!!!!!!!!!!)
امشب اصلا جالب نبود...
ولی اون تیکه که دانیال گفت دیکشنری این گوسفندا خیلی مشکله یکم خنده دار بود!!!!!!!
یا اون تیکه که اون جک رو برای کامران خان تعریف کرد!!!!!!
(ماشین مورد علاقه گوسفندا:ببببببببننننننززز ززز!!!!!!!!!!!!)
همش داریم به تیکه های علی صادقی می خندیم وگرنه افراد دیگه ای که تو این سریال هستند نتونستند خوب ایفای نقش بکنند به استثنای آفاق!
رفیق شما که فن بوی این سریال بودی چی شد![]()
اون تیکه ای که لولایی به زنه گفت آخرش بود! :
زنه: بله؟
لولایی: دست و پات نعله![]()
هر چی ما جواب شما و یکی دیگه که تو این تاپیک حرفای مارو زیاد نقل قول می کنه نمیدیم ، فکر می کنید خبریه...رفیق شما که فن بوی این سریال بودی چی شد![]()
به کسی هم مربوط نمیشه من طرفدار چه سریالی هستم و بذارید احترام ها حفظ بشه و سرتون بکار خودتون باشه.
رفیق چرا حالا میزنی شوخی کردم ای بابا فضایه دیکتاتوری کل کشور رو گرفته نمیشه از یه سریال هم انتقاد کرد![]()
میدونم این پست پاک میشه...ولی شما میگی سرتون به کار خودتون باشه اون وقت میاین میگین شماکه نظرت اینه فلان واسلحه رو سرت نزاشتن وبهمان و.... میگین نگاه نکن...معنی سر به کار خود داشتن رو هم فهمیدیم!!!هر چی ما جواب شما و یکی دیگه که تو این تاپیک حرفای مارو زیاد نقل قول می کنه نمیدیم ، فکر می کنید خبریه...
به کسی هم مربوط نمیشه من طرفدار چه سریالی هستم و بذارید احترام ها حفظ بشه و سرتون بکار خودتون باشه.(هرکی میاد نظرشو میگه...ما هم تا به حال به شما نگفتین نگاه بکن یا نکن برخلاف شما!!!)...حرفای شما پر از تعارضه ...یه بار از انتقاد یکی دیگه ناراحت میشین ومیاین میگین نگاه نکن...اون وقت خودتون دو روز بعد میاین میگین این سریال به درد نمیخوره!!!
شما اگر تونستی تو جمله من چیزی مبنی بر اینکه گفته باشم کلا مجموعه سریال بدرد نمیخوره من از شما عذرخواهی می کنم در غیراینصورت شما باید از من عذرخواهی کنی چون داری حرفی رو به من می چسبونی که اصلا عقیده من نیست..اون وقت خودتون دو روز بعد میاین میگین این سریال به درد نمیخوره!!!
آقا این بحثو اگه ادامه بدیم هم پستای من پاک میشه هم شما!!!!
ولی شما میای میگی فقط داریم به تکیه کلامای فلانی میخندیم یا بازیگرا خوب نقششونو بازی نکردن یعنی داری سریال رو تائید میکنی؟؟؟!!یا داری تعریف میکنی؟؟؟!!!یه سریال قسمت اعظمش بازی بازیگراست...هرچه قدر هم فیلم نامه قوی باشه اگه بازیگرای درست وحسابی وکارگردان باتجربه بالا سرشون نباشه کل کار ضعیف ازآب درمیاد!!!این سریال هم به لطف همینن بازیگراشه که تا به حال تونستن با فی البداهه و ...تماشاچیای این سریالو حفظ کنن وگرنه فیلم نامه که افتضاحه...سعید آقاخانی هم که اصلا این کاره نیست...!!!به قول خیلی ها تازه بد آموزی هم داره!!!!به خاطر همین بازیگراست که من خودم به نوبه این سریالو میبینم...برداشتم از صحبت شما این بود...خدائیش هرکی هم جای من بود بااون پستتون چه برداشت دیگه ای میکرد؟؟؟؟!!!!
سلام
آقا این علی صادقی بد بازی میکنه فقط اون پیره زنه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)