نه فرقی نمیکنه ازاون لحاظ همون کراس شما کنید ازهمه بهتره کارتهایی هم که قابلیت کراس دارن تو جدول پایین قابل مشاهده هست.
![]()
نه فرقی نمیکنه ازاون لحاظ همون کراس شما کنید ازهمه بهتره کارتهایی هم که قابلیت کراس دارن تو جدول پایین قابل مشاهده هست.
![]()
سلام.
از نظر من باید از همون برند آشغال تهیه کنید تا در هیچ زمینه ای کم نیاره...
CF هم خوبه، ولی در کل با مشکلاتی همراه هست که باعث میشه پیشنهادش نکنم.
شما یک تاپیک جدید ایجاد کنید، مشخصات دقیق سیستمتون رو هم + سقف بودجه تون رو ذکر کنید.
موفق باشید.
عزیز کم فروشی نکنید... اگه چیزی هست بگید که ما هم اطلاعاتمون بالا بره...
اگه منظورتون بحث ساپورت cf توی بازیهای مختلف هست که اونرو آره قبول دارم
یا اینکه هر بازی جدید که میاد amd باید یه پچ بده که ساپورتش کنه...
یا مصرف بالای پاور رو میگید؟
کلا تا 360 یا 370 تومن هم بیشتر نمیخوام هزینه کنم...
من کلا سیتمم این هست:
Cpu: Amd 965 be 3.4 Ghz
Mb: ASRock 890GX Extreme4
Ram: 4 gig 1600 Geil value plus 9-9-9-28
VGA: 4870 Force3D 1 gig GDDR5
Power: OCZ 600SXS
Monitor: Asus MS238H 23 Inch
Last edited by plsboy; 19-08-2011 at 20:39.
کم فروشی چیهدوست خوبم شما باید این اطلاعات رو میدادین تا بشه کامل گفت.
ببینید ترکیب های Crossfire و حتی SLI در کل با این که جلوه ی خوبی دارن و حتی پرفرمنس بسیار خوبی میدن، هیچ موقع به پرفرمنس بی دردسر و عالی Single Card نمیرسن و مشکلات مختلفی ممکنه به وجود بیاد. مثلا معمولا افت فریم هایی در برخی گیم ها به همراه دارن...
همچنین در گیم های جدید همون طور که خودتون گفتید باید معمولا منتظر درایور جدید برای پرفرمنس بهتر باشید.
در کل اصلا نمیگم Multi Card بده، خیلی هم عالیه، ولی در صورت داشتن موجود بودن Single Card در اون رنج، قطعا انتخاب Single Card بهتر و عاقلانه تره.
البته پاور شما هم برای مولتی کارت قطعا چندان مناسب نیست.
با بودجه ی شما از Nvidia GTX 560 Ti هست، قیمتش هم مناسبه، حدود 300.000 تومان یا کمتر...
ولی انتخاب بهتر، HD6950 2GB هست با قابلیت آنلاک، اگه بتونید مدل آنلاک شو گیر بیارید عالیه، اگه نه همون 560Ti غیر رفرنس بگیرید بهتره.
کلا من در این نسل با Nvidia موافق ترم تا AMD ، به خاطر معماری بهینه با DirectX11... ولی بعضی کارت های AMD مثل 6950 2GB ارزش خریدشون بالاست. البته این 6950 اگه آنلاک بشه خیلی عالیه، وگرنه همون طور که گفتم 560 Ti Non-Refrence رو بهش ترجیح میدم.
اگه سوالی هست در خدمتم.
موفق باشید.
متشکر عزیز
من همون سری اول هم متوجه شدم که شما بیشنر طرف nvidia هستی و من هم کاملا بحث سینگل کارد رو بیشتر قبول دارم...
ولی همونطور که گفتید 6950 خوب هست که بشه آنلاکش کرد که گیر نمیاد انگار یا حداقل تو این رنج قیمت...
والله چی بگم در مورد nvidia ...
من نه میخوام اینجا جنجال درست کنم نه بحث راه بندازم...
فقط تجربه شخصی خودم رو میگم:
من الان حدود 4-3 سال هست که 4870 رو دارم وتقریبا روی هیچ بازی تا الان بهم آخ نگفته, قبل از اون همیشه انویدیا داشتم که لیستش میشه:
tnt 32mb fx5200 fx 5900gl fx6800 fx7950gx 8800gt و 9800gt...
بعداز اون رفتم روی ati وفرق گرافیک رو دیدم-هم قدرت و هم کیفیت تصویر-...
درسته رنج اونها پایینتر از 4870 بوده ولی من gtx280 و gtx470 رو هم داشتم و تست کردم و دیدم که اونها هم به هیچ شکلی در اندازههای 4870 نبودن...
آره انویدیا physx رو داره ولی آخه چندتا بازی هست آنچنان physx رو توشون میبنی؟
آخه چه فایده ای داره وقتی physx ساپورت باشی ولی نشه به خوبی اجراش کرد؟
همین 470 رو با مافیا تست کردم که خندم گرفت وقتی فیزیکس رو آن میکردم و روی normal یا high میزاشتم به شدت افت فریم داشت!!!! که با 4870 اونقدر افت فریم نداشت...
یه چیز جالب دیگه این بود که وقتی خواستم dirt 3 رو باش اجرا کنم یه ارور خوشکل به من داد که انویدیا رو باز کرد و بعد توی جاهای مختلف خوندم که این گرافیک نمیتونه dirt 3 رو اجرا کنه!!!!!! با همچین چیزی برخورد کرده بودی؟
البته طرف خوب هم داشت این 470 که اونم این بود که روی crysis 2 به من روی آخرین تنظیمات گرافیکی نسبت به 4870 بین 8 تا 10 fps بیشتری میداد... که اصلا اهمیتی نداشت-چون اصلا خوشم نیومد از این بازی...
مهمترین قسمت مال وقتی بود که باهاش starcraft 2 رو تست کردم که آنچنان لگ داشت که مجبور شدم گراف 430 تومنی 310 تومن بفروشم...
خلاصه اصلا رابطه خوبی با nvidia ندارم...
البته من کلا این گراف رو واسه BF3 میخوام بگیرم...
Last edited by plsboy; 19-08-2011 at 21:45.
دوست خوبم من اون طور که شما فکر میکنی Fan Nvidia نیستم، ولی واقعا Nvidia در این نسل عالی عمل کرده...
ببینید شما دارید 4870 رو با 470 مقایسه میکنید، 470 پرفرمنس کلیش نزدیک 5870 هست در گیم ها، یعنی در کل به اندازه قابل توجهی از 4870 قوی تره، حالا نمیدونم چرا تجربه ی شما زیاد خوش آیند نبوده...؟!
PhysiX فقط یکی از قابلیت های Nvidia هست... افت فریم در مافیا هم که شما میگی اصلا امکان نداره من خودم شخصا تست کردم این قضیه رو
اصلا امکان اجرای فیزیکس روی کارت های AMD بدون افت فریم بسیار شدید نیست.
روی کارت های Nvidia هم افت فریم داره، ولی با 470 به بالا تقریبا قابل بازیه.
اما مهم ترین مزیت Nvidia به AMD در کارت های High End ، عملکرد تسلیشن هست.
معماری Fermi در تسلیشن خیلی قدرتمند عمل میکنه... استفاده از Polymorph Engine های پر تعداد و تسلیتور ها به همان تعداد، دقیقا برای عملکرد عالی در DX11 پیش بینی شدند...
همون Crysis 2 ، شما آپدیت DX11 رو نصب کن و با یه کارت DX11 Support بازی کن، ببین کیفیت گرافیکی اون گیم رو هیچ عنوان دیگه ای تا به حال نداشته.
استفاده از اکثر قابلیت های DX11 به طور گسترده، این بازی رو به قویترین گیم حال حاضر تبدیل کرده.
حالا همین گیم، عملکرد کارت های High End رو ببینید:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
همون طور که میبینید کارت های nvidia با اختلاف نسبتا زیاد قویترن... که البته قابل پیش بینی بود
اگه سوالی هست در خدمتم.
موفق باشید.
من اصلا هیچ قصدی ندارم که بخوام طرف شرکتی رو بگیرم... من مصرف کنندم و از خدامه که بابت پولی که میدم کیفیت بهتری بگیرم...
و اصلا قصداینو ندارم که بگم شما اشتباه میکنید ولی به این بنچها اصلا نمیشه اطمینان کرد... قبول دارید؟
ولی اون بحثهایی که کردم رو خودم شاهد بودم وتست کردم... مخصوصا بحث physx توی مافیا که واقعا سوژه 2 هفته ای واسه منو رفقا بود...
میدونید چیه؟ چیزی که من فهمیدم قدرت پردازش توی gpu های amd بالاتر از انویدیا هستش و همچنین سرعت رمهاشون...
حالا tessilation رو هم خوندم ولی متوجه نشدم دقیقا کجا بکار میره؟
آیا ممکن هست که من بیام 560 بگیرم ویه قضیه ای مثل dirt 3 توی 470 تکرار بشه؟
راستی این رو هم الان دیدم:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by plsboy; 19-08-2011 at 23:04.
چرا نمیشه اطمینان کرد؟من اصلا هیچ قصدی ندارم که بخوام طرف شرکتی رو بگیرم... من مصرف کنندم و از خدامه که بابت پولی که میدم کیفیت بهتری بگیرم...
و اصلا قصداینو ندارم که بگم شما اشتباه میکنید ولی به این بنچها اصلا نمیشه اطمینان کرد... قبول دارید؟
ولی اون بحثهایی که کردم رو خودم شاهد بودم وتست کردم... مخصوصا بحث physx توی مافیا که واقعا سوژه 2 هفته ای واسه منو رفقا بود...
احتمالا تجربه ی شما با 470 نقصی داشته، مثلا درایور قدیمی نصب بوده، یا هر مشکل دیگه ای...
GPU های AMD ، اگه از 100 درصد قدرتشون استفاده بشه بله مقداری از GPU های Nvidia قویترن. ولی نکته ی مهم همین 100 درصد استفاده شدنه، که تقریبا غیر ممکنه. مخصوصا با معماری سری 68XX به قبل، VLIW5 که باعث میشد اکثر اوقات مقداری از قدرت GPU هدر بره، باز توی سری 69XX با VLIW4 شدن وضعیت خیلی بهتر شد.میدونید چیه؟ چیزی که من فهمیدم قدرت پردازش توی gpu های amd بالاتر از انویدیا هستش و همچنین سرعت رمهاشون...
توضیحاتش مفصله، اگه میخواید بیشتر توضیح بدم، چون معمولا افراد یه این بحث ها علاقه ای نشون نمیدن!
ببینید تسلیشن یکی از مهم ترین قابلیت های DX11 هست، در GPU هم واحد اختصاصی داره.حالا tessilation رو هم خوندم ولی متوجه نشدم دقیقا کجا بکار میره؟
از اون برای طبیعی تر شدن سطح اجسام و آبجکت ها استفاده میشه، بر امدگی ها و فرو رفتگی ها طبیعی تر میشن، و تقریبا مهم ترین نکته ی دیداری DirectX11 هست.
البته گیم های زیادی تا به حال از این قابلیت استفاده نکردن، کمتر از 10 عنوان... ولی با استفاده ی زیاد از این قابلیت، کفه ی ترازو به شدت به سمت Nvidia سنگینی میکنه...
من نمیونم جرا اون مشکل برایتون پیش اومده بود، همین الان بررسی هایی از Dirt 3 روی کارت های مختلف در سطح نت موجوده که کارت های Nvidia هم اون تست ها رو انجام دادن...آیا ممکن هست که من بیام 560 بگیرم ویه قضیه ای مثل dirt 3 توی 470 تکرار بشه؟
البته GTX 560 Ti پرفرمنس کمی بیشتری از 470 ارائه میده.
موفق باشید.
پس شما میگید اگه 6870 بخوام بگیرم بهتره که 560 بگیرم ولی بین 6950 و 560 بهتر که 6950 رو انتخاب کنم؟
درضمن یه نگاه به این پیج بندازید:
آره 560 دارای 822 mhz هستش ولی 470 600 تایی داشت...کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
رنج قیمتهاشون رو توی میهن مارکت و رایان صبا که نگاه میکردم اصلا متوجه نشدم به کدوم اطمینان کنم!!!!!
دقت داشته باشید، GTX 560 با GTX 560 Ti متفاوته!
بین 6870 و 560 هم 560 بهتره، هم قیمتش مناسب تره(فکر کنم...) هم از نظر پرفرمنس مناسبه.
560Ti هم از 6950 2GB ضعیف تره ولی اگه 69502GB آنلاک نشه، یع GTX 560 Ti غیر رفرنس قطعا انتخاب بهتریه.
موفق باشید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)