آقا من 16 خرداد گواهینامه گرفتم امروز که 9مرداد هنوز نیومده میخوام ببینم واسه همه انقدر طول میکشه بیاد یا واسه ما این شکلی شده ؟
آقا من 16 خرداد گواهینامه گرفتم امروز که 9مرداد هنوز نیومده میخوام ببینم واسه همه انقدر طول میکشه بیاد یا واسه ما این شکلی شده ؟
سلام من تو خونمون نه قوممون کسی موتور نداره بخواهم گواهینامش رو بگیرم دقیقا باید چه کار بکنم؟
چجوری یاد بگیرم؟
کلاس براش هست؟
راحته یاد گرفتنش؟
کلا از ماشین آسون تره یا سخت تر
در کل چجوری ارزیابیش میکنید مرسی![]()
الان آموزشگاه موتور سیکلت آموزش موتور میدند ...
اها ممنون مرسی![]()
![]()
مشکل اینجاست که من تو ی سایت پیدا کردم 10 -12 تا تو تهران آموزشگاه زده بود که آموزش موتور میدن
هر کدوم زنگ زدم یا ور نداشتن یا گفتن ما دیگه آموزش موتور نمیدیم
پس کجا بریم یاد بگیریم؟!![]()
به نظرم خودت بلد باشیم خوبه تمرین کنی بری امتحان بدی چون فکر کنم براشون نمیصرفه بیان و این کارو بکنن![]()
سلام
اگر واقعا قصد تمرین دارید، بروید سر اولین چهار راه یا میدان مهم (!) ... بطور معمول چندین موتوری در گوشه و کنار هستند که منتظر مسافر هستند ...پس کجا بریم یاد بگیریم؟
با یکی شان صحبت کنید وبگویید هزینه اش را ساعتی میدهید ... سپس به محلی خلوت رفته و تمرین کنید ... کاملا عملی است.
سلام
ناظر جان والا پرسیدم از 2-3 نفر ولی قیمت هاشون عجیب غریبه مثلا ساعتی 15-20 تومن!! بعد میگن چون ممکنه موتور زمین بخوره و... 50 تا 100 تومن هم اول میگیرن به عنوان ضمانت
حالا ما نمیدونیم ما باید به اونا اعتماد کنیم یا اونا به ما
سلام مجدد
قیمت ندارم ولی یعنی الآن آموزشگاه های ماشین خوش انصاف تر هستند؟! آموزشگاه ماشین ساعتی چند است؟
اطلاع دارم درخود محل امتحان هم قبل از آنکه افسر بیاید میگذاشتند افراد تمرین کنند ... یادم نیست ولی گمانم پنج دقیقه دوهزارتومان یا پنج هزارتومان میگرفتند!!!البته شما به گوش این سرچهارراهی ها نرسانید!
راه حل دوم:
امیدوارم بدآموزی نداشته باشد ...
شما میخواهید فقط گواهینامه اش را داشته باشید یا میخواهید درعمل استفاده کنید؟
یک موتور دست دوم بخرید، عصر با احتیاط کامل و نزدیک ترین جا به منزل، در محلی خلوط که رفت و آمدی نیست تمرین کنید، بعد هم که گواهینامه گرفتید یک سالی استفاده کنید تا اگر خدایی ناکرده زمین خورد و آسیبی دید تاسف موتور را نخورید، (موتور چیزی نشود، جون که مهم نیست![]()
!!! مخصوصا برای موتور سواران !!!
) بعد یک سال عوض کنید و موتوری نو بخرید.
میدانید که به محض گرفتن گواهینامه بازهم نمیتوان گفت کامل بلد هستید، موتور دست دوم بعد گواهینامه هم کمک تان میکند.
یک چیز دیگر را میدانید؟! حقیقتش، یک چندوقتی بود "بدآموزی خونم" از تعادل خارج شده بود، الآن فکر کنم تعدیل شد !!!
فقط برای تمرین دقت کنید، اشتباه رایجی که صورت میگیرد آن است که افراد یک ردیف آجر میگذارند ولی در امتحان دوک های پهنی وجود دارد که از نزدیکی اش عبور کنید، جایی از موتور گیر میکند و دوک تکان میخورد و مردود میشوید ...
راه صحیح آن است که برای جبران پهنای دوک ها و عبور با فاصله ایمن دو ردیف آجر/سنگ استفاده کنید تا با چرخش فرمان بیشتری تمرین کنید ...
همچین شکلی:
*....................*....................*....................*
*....................*....................*....................*
موفق و سلامت باشید.
Last edited by _H2_; 15-09-2015 at 01:36.
علاوه بر اینکه دوک ها نسبت به آجر پهن هستند، باید وقتی از وسط مخروطی ها رد میشید، گاز هم بدید وگرنه توی امتحان عملی مردود میشید. یعنی اینجوری نیست که بخواید دور بگیرید و با همون دور مانع ها رو رد کنید، باید حین عبور از مانع ها گاز هم بدید.
به همین خاطر پیشنهاد میکنم حداقل یک بار امتحان عملی ـش رو بدید تا هم ترس ـتون بریزه و هم با محیط امتحان عملی آشنا بشید. باکی هم نیست چون هر وقت قبول نشید میتونید روز بعد اقدام کنید برای امتحان مجدد، و بنظرم میاد این خودش بهترین تمرین ـه.
فرستاده شده از SM-G900Hِ من با Tapatalk
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)