واقعاً؟ خیلی خیلی کمه که.
شما مطمئنید باتری تون سالمه؟
واقعاً؟ خیلی خیلی کمه که.
شما مطمئنید باتری تون سالمه؟
باطریای 6 cell روی ci5 خیلی حال بده تا 2.5 ساعت جواب میده
روی i3 چطور؟
من 5742z دارم WiFi روشن و وب گردی و گاهی موزیک تا 3 ساعت
کارت گرافیک نداره که بتونم بازی کنم و تست کنم.
یکی 2 بار البته یه قسمت 45 دقیقه فیلم دیدم با نور متوسط صفحه 20 درصد شارژ استفاده شد
سلام آقا مهرداد گل
شما که قار بود بفروشی zg بگیری چی شد پس؟
ما هم مرددیم zg بگیریم یا اون 740 تومنی رو!
شما که راضی تا الان!؟
سلام دوستان . قضیه این کیبورد 5741 چیه ؟؟ منم میخوام نوت بوک بخرم ولی وقتی فهمیدم فارسی نداره دو دل شدم .. ایا این مدل بهتر از 5010 دل هست ؟؟ کیبورد 5010 هم همینطوره یا اینکه فارسی داره ؟
5741 کیوبردش عربیه ولی فقط 6-7 تا حرف با فارسی فرق داره.خیلی زود هم عادت میکنی بهش.البته یه نرم افزار هم هست که همون چندتا حرف رو هم حل میکنه..خلاصه بخاطر کیبورد تصمیمتو عوض نکن..به بقیه فاکتورا توجه کن
داداش ما دلمون 5742 رو گرفته ولی از بس کم شد و عجله داریم خواستیم بگیم 5741 بگیریم زیاد فرق میکنه ؟
قیمتش چند؟ موجودی زیاده تو بازاز؟ با سپاس
دوستان ورژن جدید بایوس ریلیز شد v1.16
سلام به برو بکس ....
بچه ها من یه 5741g i5 hdd640 دارم که 6 ماه دارم اراش ستفاده می کنم و خدا رو شکر بزنم به تخته خیلی عالی کار کرده
ولی یه مشکلی هست دوستانی که اطلاع دارن لطف کنن راهنمایی کنن
یادمه که تقریبا 3 ماه پیش بود که یبار وقتی لپتاپ رو روشن کردم که بالا بیا (یا نمی دونم ریستارت کردم که سیستم دوباره بالا بیدا) بعد از اومدن آرم ایسر دقیقا قبل از این که ارم ویندور بیاد که بخواد ویندوز رو لود کنه یه صفحه ی آبی رنگ اومد که یه تایمر زیرش داشت که تایمرش سریع تموم شد و لپ تاپ خودش ریستارت شد و دوباره ویندوز بالا اومد که من نگران بودم که مشکل از هارد باشه که خوشبختانه دیگه هیچ وقتی تکرار نشد ... یک بار هم یادمه وفتی لپ تاپ رو گداشتم روی ستند بای (اگه دقت کرده باشید وقتی لپ تاپ رو می زارید روی ستند بای چراغ پاور لپ تاپ که آبی رنگ هست به رنگ نارنجی در می اد و هر 10 ثانیه یه بار چشمک میزنه) بعد که اومدم روشن کنم وقتی دکمه رو زدم که روشن بشه دیدم چراغ نارنجی رنک به آبی تبدیل شد ولی لپ تاپ خاموش بود!!!! و بالا نمی اومد که مجبور شدم لپ تاپ رو کاملا خاموش کنم و دوباره روشن کنم مه بالا اومد و مشکلی نداشت اینا مال 3 ماه پیش ...
ولی همین دیروز دوباره با صفحه ی آبی رنگ قبل از لود کردن ویندور مواجه شدم و بعد از ریستارت ویندور بالا اومد امروز هم همون مشکل استند بای برام پیش اومد میخواستم ببینم دوستان مشکل از هارد؟؟؟؟ 6-7 ماه از گارانتی دستگاه مودن می خواستم ببینم اگه مشکل از هارد ببرم عوض می کنن؟؟؟ (اگه من براشون همینای که اینجا توضیح دادم براتون براشون بگم؟)
اطلاعات خیلی مهمی داخل هارد دارم دوستانی که در این ضمینه اطلاعات دارن ممنون می شم کمک کنن (درضمن ببخشید که یکم متن بلند شد خواستم دقیق توضیح داده باشم)
به صورت نرم افزار نمی شه درستش کرد ؟؟؟ (اگه بله لطف کنید نرم اقزار و آموزش استفادشو قرار بدید)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)