فکر کنم گوشی شما از ویدئو کال پشتیبانی نمیکنه
فکر کنم گوشی شما از ویدئو کال پشتیبانی نمیکنه
من نمیتونم ورزن ..120 6.0 .skype رونصب کنم..ارور میده اما ورزن 5 رو به راحتی نصب میکنه
چرا درحین صحبت کردن با اسکایپ...اینقدر انتن ان میپره...درصورتی که انتن خود اینترنت پر است؟؟؟؟؟اصلا من نمیتونم تصویر بدم..یا صداهم خوب نمیرسه..باید چیکار کنم؟؟؟؟؟
سلام
برای چت صوتی ، اسکایپ بیشتر ترافیک مصرف میکنه با یاهومسنجر ؟
آیا با مسنجر اسکایپ میشه آیدی های یاهو رو اد کرد و وقتی آنلاین شدند نوشن بده آنلاین هستند و باهاشون چت کرد؟
کمککککککککککککککککککککک
رفقا کسی میتونه یه لینک از این نرم افزار مخصوص جاوا و یکیم واسه ppc بهم بده؟
سلام.
دوستان من با خارج که ارتباط ویدئویی دارم کیفیت افتضاحه ولی وقتی با دوستم که داخل ایران هست تست میکنم کیفیت خیلی خوبه! نیاز به ذکر نیست که سرعت شخص خارج کشور چند ده برابر این دوستمون هست! نرم افزار مانیتورینگ سرعت آپلود و دانلود هم دارم، موقعی که با خارج صحبت میکنم میزان سرعت دانلودم حدود 4 کیلوبایته!!! و سرعت آپلودم هم حدود 10! ولی موقعی که با دوستم که داخل ایران هست ویدئویی صحبت میکنم سرعت آپلود و دانلود حدود 20 هست! اینترنت هم 512 از مخابرات دارم. پینگ 4.2.2.4 اش هم زیر 250 هست اکثر اوقات. نمیدونم مشکل از چیه. در حسرت یه صحبت خوب موندیم با خارج. :( با ضد هیتلر هم امتحان کردم فرقی نمی کنه. دوستان اگر راه کاری یا برنامه دیگه می شناسید که کیفیت بهتری میده خیلی ممنون میشم اگر کمکم بکنید.
سلام دوستان
آیا راهی هست که دلارهایی که داخل اکانت اسکایپ هست رو برگردانیم به حساب pay pal
سلام منم با خارج زیاد چت میکنم. کیفیت داخل و خارج خیلی فرق نمیکنه. اکثر مواقع داغونه. البته بعضی مواقع هم قابل قبوله. مشکلی که من دارم اینه که کیفیت تصویر و صوت من خیلی عالی میره ولی برای طرف مقابل خیلی داغون به من میرسه. تنظیمات خاصی هم تو skype ندیدم که بشه کیفیت صوت و تصویر ارسالی رو کم کرد تا کیفیت دریافت بالا بره. وبکم من Logitech C270 هست. برا شما چیه؟ طرف مقابل صوت و تصویر شما رو خوب داره یا اونم پایینه؟
راستی شنیدم نرم افزار oovoo هم خوبه. من یه بار نصبش کردم اما هر چی user و pass ای که ساخته بودم رو وارد میکردم، sign in نمیشد. حالا یه بار دیگه تست میکنم. من قبلا 128 صبانت داشتم فکر کنم اون بهتر بود کیفیتش. موقع دانلود فایل های حجیم سرعت دانلودش میومد رو 50-70 ولی سرعت وب گردیش به نظرم بهتر بود. البته چون اون موقع زیاد چت نمیکردم دقیقا یادم نیست که کیفیت چطور بود ولی فکر کنم کمی بهتر بود.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)