تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 26 از 52 اولاول ... 1622232425262728293036 ... آخرآخر
نمايش نتايج 251 به 260 از 520

نام تاپيک: [ Skype ] / تمامی مسائل اسکایپ

داره خودمونی میشه saber136's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

سلام من ورژن3.0.0 اسکایپ برای اندروید رو روی گوشی سامسونگ گالاکسی یانگ نصب کردم. ولی نمیتونم باهاش مکالمه تصویری انجام بدم و فقط مکالمه صوتی داره ولی توی امکانات این ورژن گفته که مکالمه تصویری هم داره. اگه ممکنه منو راهنمایی کنید که چطوری مکالمه تصویری ازش توی گوشی بگیرم ممنون
    فکر کنم گوشی شما از ویدئو کال پشتیبانی نمیکنه

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

من نمیتونم ورزن ..120 6.0 .skype رونصب کنم..ارور میده اما ورزن 5 رو به راحتی نصب میکنه

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

چرا درحین صحبت کردن با اسکایپ...اینقدر انتن ان میپره...درصورتی که انتن خود اینترنت پر است؟؟؟؟؟اصلا من نمیتونم تصویر بدم..یا صداهم خوب نمیرسه..باید چیکار کنم؟؟؟؟؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه mohammad.ef's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    اصفهان شهر شهیدان

پيش فرض

سلام
    برای چت صوتی ، اسکایپ بیشتر ترافیک مصرف میکنه با یاهومسنجر ؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    حزب نازی

پيش فرض

آیا با مسنجر اسکایپ میشه آیدی های یاهو رو اد کرد و وقتی آنلاین شدند نوشن بده آنلاین هستند و باهاشون چت کرد؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    حزب نازی

پيش فرض

آیا با مسنجر اسکایپ میشه آیدی های یاهو رو اد کرد و وقتی آنلاین شدند نوشن بده آنلاین هستند و باهاشون چت کرد؟
    کمککککککککککککککککککککک

آخر فروم باز alone one's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

رفقا کسی میتونه یه لینک از این نرم افزار مخصوص جاوا و یکیم واسه ppc بهم بده؟

داره خودمونی میشه iLive's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

سلام.
    دوستان من با خارج که ارتباط ویدئویی دارم کیفیت افتضاحه ولی وقتی با دوستم که داخل ایران هست تست میکنم کیفیت خیلی خوبه! نیاز به ذکر نیست که سرعت شخص خارج کشور چند ده برابر این دوستمون هست! نرم افزار مانیتورینگ سرعت آپلود و دانلود هم دارم، موقعی که با خارج صحبت میکنم میزان سرعت دانلودم حدود 4 کیلوبایته!!! و سرعت آپلودم هم حدود 10! ولی موقعی که با دوستم که داخل ایران هست ویدئویی صحبت میکنم سرعت آپلود و دانلود حدود 20 هست! اینترنت هم 512 از مخابرات دارم. پینگ 4.2.2.4 اش هم زیر 250 هست اکثر اوقات. نمیدونم مشکل از چیه. در حسرت یه صحبت خوب موندیم با خارج. :( با ضد هیتلر هم امتحان کردم فرقی نمی کنه. دوستان اگر راه کاری یا برنامه دیگه می شناسید که کیفیت بهتری میده خیلی ممنون میشم اگر کمکم بکنید.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

سلام دوستان
    آیا راهی هست که دلارهایی که داخل اکانت اسکایپ هست رو برگردانیم به حساب pay pal

اگه نباشه جاش خالی می مونه ehbas's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام.
    دوستان من با خارج که ارتباط ویدئویی دارم کیفیت افتضاحه ولی وقتی با دوستم که داخل ایران هست تست میکنم کیفیت خیلی خوبه! نیاز به ذکر نیست که سرعت شخص خارج کشور چند ده برابر این دوستمون هست! نرم افزار مانیتورینگ سرعت آپلود و دانلود هم دارم، موقعی که با خارج صحبت میکنم میزان سرعت دانلودم حدود 4 کیلوبایته!!! و سرعت آپلودم هم حدود 10! ولی موقعی که با دوستم که داخل ایران هست ویدئویی صحبت میکنم سرعت آپلود و دانلود حدود 20 هست! اینترنت هم 512 از مخابرات دارم. پینگ 4.2.2.4 اش هم زیر 250 هست اکثر اوقات. نمیدونم مشکل از چیه. در حسرت یه صحبت خوب موندیم با خارج. :( با ضد هیتلر هم امتحان کردم فرقی نمی کنه. دوستان اگر راه کاری یا برنامه دیگه می شناسید که کیفیت بهتری میده خیلی ممنون میشم اگر کمکم بکنید.
    سلام منم با خارج زیاد چت میکنم. کیفیت داخل و خارج خیلی فرق نمیکنه. اکثر مواقع داغونه. البته بعضی مواقع هم قابل قبوله. مشکلی که من دارم اینه که کیفیت تصویر و صوت من خیلی عالی میره ولی برای طرف مقابل خیلی داغون به من میرسه. تنظیمات خاصی هم تو skype ندیدم که بشه کیفیت صوت و تصویر ارسالی رو کم کرد تا کیفیت دریافت بالا بره. وبکم من Logitech C270 هست. برا شما چیه؟ طرف مقابل صوت و تصویر شما رو خوب داره یا اونم پایینه؟
    راستی شنیدم نرم افزار oovoo هم خوبه. من یه بار نصبش کردم اما هر چی user و pass ای که ساخته بودم رو وارد میکردم، sign in نمیشد. حالا یه بار دیگه تست میکنم. من قبلا 128 صبانت داشتم فکر کنم اون بهتر بود کیفیتش. موقع دانلود فایل های حجیم سرعت دانلودش میومد رو 50-70 ولی سرعت وب گردیش به نظرم بهتر بود. البته چون اون موقع زیاد چت نمیکردم دقیقا یادم نیست که کیفیت چطور بود ولی فکر کنم کمی بهتر بود.

11. 2 کاربر از ehbas بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •