سلام ، درسته !
من هم همینو میخواستم بگم !
چند سال پیش وقتی از پارس انلاین به آسیا تک رفته بودم ! همینطور بود و با اسپیلیتر مشکل حل شد !
+++++++++++++++++
کسی نمیخواد جواب مارو بده ؟!
سلام ، درسته !
من هم همینو میخواستم بگم !
چند سال پیش وقتی از پارس انلاین به آسیا تک رفته بودم ! همینطور بود و با اسپیلیتر مشکل حل شد !
+++++++++++++++++
کسی نمیخواد جواب مارو بده ؟!
البته من یک خط جداگونه برا اینترنتم دارم و هیچ تلفنی بهش وصل نیست. حالا فقط باید اسپلیتر رو بهش بزنم همین ؟ چون فکر کنم یک بار امتحان کردم و باز هم نشد.
---------- Post added at 04:58 PM ---------- Previous post was at 04:54 PM ----------
این سرویس شاتل رو من نمیدونم سرعت و قیمتش چطوره و لی این 128 مخابرات رو اگر همین مشکل قطعی و وصلیش که گفتم برام حل بشه آره واقعا به صرفه است.
Re : omid-p30
به احتمال زیاد واسه همون اسپلیتر باشه ! ( برای من دوبار اینطوری شد ! یکبار که اصلا نداشت و یک بار هم بعد از 2 سال اسپلیترم خراب شده بود ! البته بار دوم مشکلم یه چیز دیگه بود : تلفنمون قطع میشد ! )
امتحان بکنید ، انشاالله مشکلتون حل بشه ! ( دوستمون که میگفت این کارو کرد و مشکلش حل شد ! )
---------------
من سفارش 512 دادم ، از مخابرات !
شاتل سرویسم آرت 1 بود ولی سرعتش 320 بود ! ازش راضی بودم ، فقط گرون بود !
سلام
من قراردادم رو با شاتل لغو کردم ولی وقتی خواستم برم از مخابرات 512 بگیرم گفت اصلا نمیدیم چرا ؟
جریان چیه ؟
یه آشنا پیدا کردم گفت میتونه برام ردیفش کنه فقط یه سوال
من کلا اومدنم به مخابرات برای نا محدود بودنش بود حالا این نامحدود بودن ادامه داره دیگه یعنی یه دفعه نیان بگن محدود شد ؟
من هم از شاتل سرویس دارم هم از مخابرات،دیگه نمی خواستم شاتل رو تمدید کنم ولی امروز که رفتم مرکز عمار برای تمدید خط 512 بهم گفتم برات 128 بیشتر تمدید نمی کنیم و 256 رو هم فقط به ادارات می دیم،همین دیگه کلا ضد حال خوردم بد
اینجوری که خیلی بده
مخابراتم که دیگه سرعت بالا نمیده
متاسفانه در زمینه اینترنت به جای پیشرفت داریم پس رفت میکنیم
خوب پس میمونه صبانت یا سوختن و ساختن با همین شاتل
صبانت خوبه؟
شاتل سرویس بالاتر از یه مگ هم میده؟
این مخابرات چه نامرده. یعنی چی سرعت بالاتر از 128 نمیدیم؟؟
خداییش تو این کشور امام زمانی خیلی محدودیم. یه کم جون بکنیم بلکه تونستیم بریم بلاد کفر حداقل از سرعت بالا لذت ببریم!!!
كسي نميدونه حداكثر دانلود ماهانه سرويس هاي نامحدود چقدره
نامحدود واقعي كه نيست
یعنی حتی برای کسانی که از قبل با ارائه نامه خط 256 گرفتند هم حاضر به تمدید نیستند و به آنها 128 می دهند؟ این خلاف قانون مخابرات است و یک عمل غیرقانونی محسوب می شود زیرا طبق قانون وقتی با ارائه نامه رسمی اینترنت 256 گرفته شده دیگر بی توجهی به نامه و ارائه خط 256 فقط به ادارات یک کار غیرقانونی است .
Last edited by 7777; 15-12-2010 at 03:22.
تهران که از همون اول میگفتند 256 به بالا اصلا نداریم که بدیم بعد هم 256 رو به کارشناسی ارشد به بالا یا دکتر و خبرنگار فقط می دهند. باز قم که خیلی خوب پیش اومد اول این هم غیر قانونی نیست .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)