هیچکی منو دوست نداره؟![]()
هیچکی منو دوست نداره؟![]()
راستی یکی از دوستام برق قدرت شهید چمران اهواز قبول شده + برق قدرت تهران شمال!
مونده کدوم یکیو بره!
چی پیشنهاد میکنید؟
ممنون/![]()
اگه با هزینه ازاد مشکل نداری و تهران هم هسی شک نکن که ازاد تهرانه بهتره مگر اینکه برق و ترجیخ بدی چیزیو اینخاب کن که دلت باهاشه
معلومه دیگه شیمی البته اگه برات مهم نیس (بعنی علاقه نداری )
هر کدوم نزدیکتره اون رو بره بهتره
دوستان یه توضیح در مورد تهران شمالی ها آزادی ها رو میگم رشته مدیریت و حسابداری شاخه انسانی ها رو میگم از این ترم به سمت حکیمیه رفته و محل قبلی خودش رو که کوچیک بود و توی هروی بود به علوم پایه داده و این جای جدیدی که رفته واقعا خداست استخر داره زمین فوتبال نانوایی من خودم دیدن کردم از این مجموعه و هرکسی که رشته انسانی مدیریت و حسابداری تهران شمال هست شک نکنه و خوراک رفیق بازیه ولی برای دخترها محله خطرناکیه چون نزدیکه خاک سفیده و کمی اطرافش بیابونی هست
شیمی رو بیشتر دوست دارم . فزیک الزهرا خوب نیست؟
حتما تهران شمال رو بره اهواز بیچاره کننده هست همون پولی که اونجا باید خرج کنی اینجا برای آزاد خرج کنه تازه سرکار هم میتونه بره اینم آدرس دانشگاهش که جای خوبیه
تهران ، خيابان ولي عصر (عج) ، بالاتر از ميرداماد ، پشت ساختمان اسكان ، كوچه قباديان پلاک 79 کد پستی 1969633651
مرسی فائزه.....
خانوم های عزیزی که الزهرا آوردن اگر مشگل حجاب و افرادی متعهد هستن برن من یکی از اقوام از الزهرا بود که به علت محیط دانشگاه و طرز تفکر یه سری از استادید کناره گیری کرد
خواهش می کنم . موفق باشی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)