تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: آیا شما اعتقاد دارید که 2012 پایان دنیاست؟

راي دهنده
547. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • بلی؟

74 13.53%
  • خیر؟

473 86.47%
صفحه 26 از 157 اولاول ... 162223242526272829303676126 ... آخرآخر
نمايش نتايج 251 به 260 از 1562

نام تاپيک: 2012_ پایان زندگی؟

آخر فروم باز mahdy2021's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    Iran-Tehran

پيش فرض

این دیگه کیه؟! میشه لینک بدین برا تورنت یا دانلود از مدیافایر؟! اکانت رپید شرم دیروز ته کشید!!
    مستند ظهور توسط چند جوان خارجی ساخته شده که در مورد مباحثی مانند فراماسونری ، آخرالزمان و مهدویت البته تقریبا از دیدگاه مسلمانان می باشد!!!
    با توجه به دیدگاههای شما که من کم و بیش باهاش آشنا هستم خوب خیلی مطالب برات نمی تونه مفید باشه چون قرآن رو به عنوان یک مرجع صحیح قبول نداری.ولی دی کل دیدنش از ندیدنش بهتره

مستند اولین بار توسط گروه بیداری اندیشه زیرنویس شد و البته یک نسخه هاردساب هم تهیه شد برای راحتی کار.تقریبا تفاوت زیادی با نسخه اصلی نداره فقط هاردساب شده و حجمش رو با همون کیفیت به نصف تبدیل کردن

این لینکهای مدیافایر و 4شیرد هست+هاردساب
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    البته یه سری لینک مستقیم هست ولی اکثرا مشکل داره

2. این کاربر از mahdy2021 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز ho0rezam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    شهر باران

پيش فرض

ببین،چیزایی که درباره ی دلار گفتی رو نشنیده بودم...فکر نمیکنم کسی هم بیاد اون چیزا رو به یه دلار اضافه بکنه(در حالت عادی!)
    mason ها اینطور بهت بگم که از خیلی از ما مسلمون ها هم بیشتر پایبند دین و نماد های دینشون هستن...داستان ماسون ها خیلی خیلی پیچیده و گسترده هست...یعنی اگه بری سراغه freemason خیلی چیز ها دستگیرت میشه...توو سایت های ایورنی هم نرو...برو خارجی رو سرچ کن.مستند alex jones رو در رابطه با freemason ببین.

یه چیز امروز دیدم...خیلی دلم میخواد ببینم درسته یا نه...بعد اینجا میذارم (در رابطه با 11 سپتامبر سالی که برج ها فرت شدن)

4. این کاربر از ho0rezam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    Iran-Tehran

پيش فرض

یه چیز امروز دیدم...خیلی دلم میخواد ببینم درسته یا نه...بعد اینجا میذارم (در رابطه با 11 سپتامبر سالی که برج ها فرت شدن)
    چی؟ حداکثر خورشیدی؟

آخر فروم باز ho0rezam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    شهر باران

پيش فرض

چی؟ حداکثر خورشیدی؟

خیلی عجیبه...حالا این بیست دلاریه...دلار های پایین تر ساختموناش سالمن و در 100 دلاری هم بالاخره فقط دود ازش مونده

7. این کاربر از ho0rezam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال تالار .Net senaps's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

بله این عکس رو من ویدیوش رو هم دیدم....لالبته در بقیه ی پول ها نمیدونم ولی این 20 دلاری رو دیدم!!!!
    ولی یه جورایی عجیبه....
    تو افیس 2003 با فوتنت مشخصی،متن مشخص تری که سریال یکی از هواپیما ها بود رو مینوشتی و شکلی که بهت میداد خیلی جالب بود....
    ولی اینا چه ربطی داره؟!!(هر چند اتفاقی بودنشون خیلی بعیده!) ولی اینکه یه همچین چیز امنیتیی به همین سادگی باشه هم مسخره هستش!!!!
    کسی میدونه اخرین طرح این 20 دلاری ها کی اومده؟!!
    الان حوصله ی ویکی اونم انگلیسی خوندن رو ندارم!!

آخر فروم باز danielo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

چه جالب این گروه عظیم و فوق سری که همه چیز را تو دنیا کنترل میکنه.
    به راحتی کشف شده و تک تک علائم اوهها هم لو رفته.
    بودن در توهم توطئه و داشتن دشمن فرضی چیزی هست که به نفع بعضی ها هست که نمیشه گفت

10. 3 کاربر از danielo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    Iran-Tehran

پيش فرض

چه جالب این گروه عظیم و فوق سری که همه چیز را تو دنیا کنترل میکنه.
    به راحتی کشف شده و تک تک علائم اوهها هم لو رفته.
    بودن در توهم توطئه و داشتن دشمن فرضی چیزی هست که به نفع بعضی ها هست که نمیشه گفت
    دوست عزیز شما فرض رو بزار واقعا چنین گروهی هست و حالا هم لو رفته!!! اینطور لو رفتن که الان می بینید چه بدی داره؟
    لو رفتن زمانی مشکل سازه که طرف احساس خطر بکنه.کسی بر علیهش کاری انجام بده.

از همون سال 2001 هزاران محقق مستقل در دنیا به کشف موارد مختلف دروغهای گفته شده در 11 سپتامبر پرداختند.نمی دونم تا چه حد پیگیری کردی ولی بعضی از موارد انقدر دلایل کامل بود که بی طرف ترین آدم رو هم خلع دلیل می کرد

اما در نهایت چی شد؟ بوش دوباره رای آورد.همه چیز هم به خوبی و خوشی به پایان رسید.کلاغه هم به خونش رسید

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

اما در نهایت چی شد؟ بوش دوباره رای آورد.همه چیز هم به خوبی و خوشی به پایان رسید.کلاغه هم به خونش رسید
    شاید این دلایل کافی نبود تا مردم و صد ها رسانه ی امریکایی باور کنن که دولتشون هیچ ربطی به قتل عام!! و کشته شدن 3000نفر داشته....

در حقیقت حزب بوش،فقط به یه دلیل به اقای اوباما باخت که مردمشون فکر میکردن که بوش نتونسته خوب بحران رو کنترل کنه و نرخ بیکاریشون رسیده بود به 15 درصد!!

البته این حرف ها،باگ ها و نکات جالب در همه موردی هست!!!
    ولی جالبه که اقایونی که این چیزا رو مطرح میکنن،ایا این نکات رو در کشور خودمون هم میبینن؟!!

از همون سال 2001 هزاران محقق مستقل در دنیا به کشف موارد مختلف دروغهای گفته شده در 11 سپتامبر پرداختند.نمی دونم تا چه حد پیگیری کردی ولی بعضی از موارد انقدر دلایل کامل بود که بی طرف ترین آدم رو هم خلع دلیل می کرد
    تا جایی که یادم میاد،این دلایل هیچ وقت فراتر از چارتا دلیل خنده دار مبنی بر اینکه شکاف ایجاد شده در پنتاگون به اندازه ی یه موشک بوده نه هواپیما و اینکه قبلا ریپورت حضور چند مسلمان! در کلاس های خلبانی و اهداف پلید!! شون توجهی نشده....
    اینکه چرا در اون لحظه اون همه دوربین بوده!!(این احمقانه ترین حرفیه که میشه شنید!!)

به هر حال من معتقدم که مسلمانها حادثه ی ناین الون رو راه انداختن وهیچ سیستمی وجود نداره که با خریدن یه کوکا بشه بهش پیوست مگر سیستم فن بوی های کوکا!!!

راستی،کسی در مورد 20 لاری و تاریخ اخرین تغییر عکسش تحقیقی کرد؟!!یا باید خودم برم تو کار؟! بابا چیز پی انم خرابه و نمیتونم تو اینترنت زیاد بچرخم!!

13. 6 کاربر از senaps بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    Iran-Tehran

پيش فرض

تا جایی که یادم میاد،این دلایل هیچ وقت فراتر از چارتا دلیل خنده دار مبنی بر اینکه شکاف ایجاد شده در پنتاگون به اندازه ی یه موشک بوده نه هواپیما و اینکه قبلا ریپورت حضور چند مسلمان! در کلاس های خلبانی و اهداف پلید!! شون توجهی نشده....
    اینکه چرا در اون لحظه اون همه دوربین بوده!!(این احمقانه ترین حرفیه که میشه شنید!!)
    خوب من پیشنهاد میکنم بیشتر در اون مورد تحقیق کنید
    ساختمانهایی به اون استحکام و معماری پیشرفته 2 هواپیما به وسط آن برخورد می کند.به دلیل فونداسیون فولادی و خاص امکان نداشت که از بالا به پایین به اون تمیزی خراب شود.حداکثر از وسط به دو نیم میشد
    اما تخریب برجها کاملا مثل انفجارهای برنامه ریزی شده برای تخریب کردن ساختمانهای قدیمی انجام شد

به هر حال برخی اصلا دوست ندارند قبول کنند که مدارک زیادی برای ردش وجود داره و به همین خاطر حتی زحمت سرچ در اینترنت رو به خودشون نمیدن

به هر حال من معتقدم که مسلمانها حادثه ی ناین الون رو راه انداختن
    بله 100% . چند عرب غارنشین
    منم معتقدم همینها بودن که رفتن کره ماه

15. این کاربر از mahdy2021 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

ساختمانهایی به اون استحکام و معماری پیشرفته 2 هواپیما به وسط آن برخورد می کند.به دلیل فونداسیون فولادی و خاص امکان نداشت که از بالا به پایین به اون تمیزی خراب شود.حداکثر از وسط به دو نیم میشد
    خوب خوشبختانه چیزی که زیاده توی امریکا رسانه ی ازاده!! برخلاف برخی جاهای دیگه!!شما خیلی ساده میتونی تشریف ببری به سایت صهیونیستی یوتوب!(البته فعلا برای پوشوندن خراب کاری های برخی دیگه بسته شده در ازاد ترین کشور دینا که ازادیش در حد مطلقه و کاربرانش حداقل یکی یه فیل تر شکن تو سیستمشون دارن و حرفه ای ها هم که چیز پی ان دارن!!) خیلی راحت جست و جو کن ناین الون،و بعد میتونی صحنه های دلخراش اون روز رو از صدها منبع مختلف ببینی.....ساختمان ها زمانی فرود امدن که دنیا خبر دار شده بود از این اتفاق و همه ی دوربین ها به اون سمت بودن...رسانه های امریکایی (سی ان ان،ای بی سی،و فاکس) بی بی سی و فانس و یورو نیوز و کلی رسانه ی دیگه در دنیا این لحظه رو(لحظه ی خراب شدن یکی از نماد های اصلی نیویورک قطب اقتصاد دنیا) رو فیلم گرفتن به صورت زنده..و شما به وضوح میبینی که چگونه دو ساختمان با این عظمت،پایین میان....البته،میتونی بجای دیدن فیلم ها،لحظاتی رو به دیدن گریه های مردم و غم وحشتناکی که توی صورت های میلیون ها امریکایی نقش بسته بود اختصاص بدی!!(عکس ها...) چرا راه دور بری؟! عکس های مردم ایران در اون روز هم هستن.....

اون لحظات،لحظاتی بودن که دنیا رو عوض کردن...صحنه های بیرون پریدن افراد از طبقات 60-70 به پایین،صحنه های افراد پشت شیشه های طبقات بالا...صحنه ی شکستن غرور و امنیت غرب بودن که تمام رسانه های دنیا اونو دیدن....
    لحظاتی که دارم پیشنهاد میکنم ببینی رفیق،لحظاتین که باعث ایجاد جنگ های رعق و افغانستان شدن...لحظاتی که شما میتونی ببینی ایا دلیل این جنگ ها،خوردن کوکلا کولا بوده یا نه!
    من خیلی بهم بر میخوره وقتی شخصی،کشته شدن 3000نفر رو،به سخره میگیره....البته اون شخص،کسی نیست جز یکی از مسئولین کشته شدن نیم میلیون ادم بیگناه!!!

در هر صورت،شما میتونی شکت رو برطرف کنی که اون ساختمون ها،فقط و فقط بعد از برخورد دو هواپیما به زمین فرو میریزن و هیچ انفجاری درطبقات پایین تر رخ نمیده....

بله 100% . چند عرب غارنشین
    زیاد هم غار نشین نبودن البته....

منم معتقدم همینها بودن که رفتن کره ماه
    منظورت رو نگرفتم!!!البته مسلمونا عادت دارن وقتی یکی دیگه یه کاری میکنه،شواهدی پیدا کنن که خدا 1400 سال پیش اونو تو قران گفته بود!!شاید منظورتون اون باشه؟

17. 4 کاربر از senaps بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •