مصاحبه پیش بازی میلان - جنوا
کارشناس تیم میلان : A.N.A.P ( علی )
برای شروع خودتون رو معرفی کنید و بگید که از کی طرفدار میلان هستید و به چه دلیل طرفدار این تیم شدید؟
خب منو میتونید از نام کاربریم بشناسید : Ali ...N...Andrea ...Pirlo !!! به شدت عاشق فوتبال و توپ هستم ... مثلا دو روزپاهام به توپ نخوره خدایشش افسردگی میگیرم ... برای همین توی خونمون که یه خونه ی آپارتمانیه (
) یه توپ دارم که همیشه سر صدای بقیه رو در میارم !!!
من توی 17 سال هستم و از 3/4 سال پیش میلانو دوست داشتم ... خب دلیلش اینه که به میلان خیلی علاقه داشتم و از طرفی دوستنداشتم طرفدار تیمی باشم که همش توی دهن ملت هست ... مثلا از هر بچه ای که نمیدونه فوتبال چیه بپرسین طرفدار کدوم تیم هستین یکی از این سه تا رو میگه ( قصد توهین ندارم ) : رئال ... بارسا ...منچستر !!!
به نظرت آلگری گزینه مناسبی برای هدایت میلان هست ؟
خب اول نمیشناختمش و دوست داشتم یه مربی مشهور تری بیاد و میلانو هدایت کنه ... درست مثل شرایط لئو تو فصل قبل ... تا اینجا که بد کار نکرده ... ولی باید صبر کنیم و ببینیم آخر فصل چی گیرمون میاد !!!
نقل و انتقالات تیمتون رو چطور بررسی می کنی ؟
اول که فکر میکردم امسال میلان دوباره به بازیکنای خودش تکیه کنه ... بعد دیدم به خودشون اومدن و با خرید زلاتان و روبینیو یه شور و شوقی به میلانی ها دادن و یه علامت Danger به رقیباشون توی سری آ نشون دادن !!!
به نظرت زمان تغییر نسل در میلان فرا نرسیده ؟ یا هنوز هم این نسل میتونند تاریخ ساز شوند ؟
فعلا میلان به قول معروف داره پوست میندازه خدارو شکر نهایتا 2/3 تا بازیکن پیر تو تیمش داره !!!
فکر میکنی میلان امسال در CL تا چه مرحله ای پیش بره ؟
امیدوارم تا فینال بره ... فعلا که نمیشه تصمیم گرفت ... چون میلان تازه 1 بازی انجام داده ... انشاالله بازی با رئال مشخص میشه !!!
بازی با جنوا رو چطور ارزیابی میکنی ؟
ایندفعه نوبت برد میلانه ... دیگه از 1-1 خسته شدم و باید جنوا رو شکست داد تا رقبا زیاد دلشون خوش نباشه !!!
ترکیب پیشنهادیت برای این بازی ؟
هر چی آلگری تصمیم بگیره ... ولی دوست دارم رونالدینیو مثل همیشه ستاره باشه ... دروازه بان نه چندان خوبش هم بتونه حفظ آبرو کنه ...
پیرلو ، زلاتان ... درکل ترکیب باید یه جور چیده بشه که بتونیم جنوا رو شکست بدیم !!!
پیش بینیت از نتیجه این بازی ؟
برد دیگه !!! از برد کمتر قبول نمیکنیم !!!
در رابطه با کلمات زیر اولین چیزی که به ذهنت می رسه رو بگو :
پائولو مالدینی : 3 ... اسطوره !!!
آندره پیرلو : َA.N.A.P
کارلو آنچلوتی : بازم دوست دارم بیاد میلان و مثل تیم چلسی ، میلانو هدایت کنه !!!
لئوناردو : بد نبود ... از قیافش خوشم میومد !!!
لیورپول : یه جور پرسیدین که بخوای نخوای یاد اون فینال نحس میوفتی !!! در کل تیم نحسیه از همه لحاظ !!!
در پایان اگر نظری در باره ی گروه Fan VS Fan داری بگو .
خوب که نیست ... عالیه !!!
ای کاش زودتر به فکرتون میرسید !!!
در پایان اگه حرفی زدم که به شما برخورد منو ببخیشد ... نظر شخصیم بود !!!
( یه چند لحظه ای فکر میکردم عضو تیم میلانم !!! )