تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 26 از 107 اولاول ... 162223242526272829303676 ... آخرآخر
نمايش نتايج 251 به 260 از 1070

نام تاپيک: فوتبال باشگاهی در ایتالیا | فصل 2010-2011

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

11

مصاحبه پش بازی اینتر - رم

کارشناس اینتر : Mohammad (محمد)

برای شروع خودتون رو معرفی کنید و بگید که از کی طرفدار اینتر هستید و به چه دلیل طرفدار این تیم شدید؟

به نام خدا
    محمد هستم ، 24 ساله . از بین تیم های کالچو و مشخصا اینتر ، میلان ، یوونتوس ، رم ، لاتزیو و فیورنتینا طرفدار اینتر شدیم ! بازیکنان بزرگ این تیم شروع علاقه من بود . بازیکنانی مثل خاویر زانتی(بازیکن مورد علاقه من) ، پالیوکا ، روبرتو باجو، ونتولا ، زامورانو،سیدورف،رکوبا،فلا ویو کون سه سائو ، گابریل باتیستوتا ، هرنان کرسپو و ...

انتخاب بنیتس برای دفاع از سه گانه اینتر رو چگونه ارزیابی می کنی ؟ به نظرت اصلا بنیتس انتخاب درستی بوده ؟

راستش من به بنیتز اعتقاد ندارم ! شاید مربی باهوشی باشه اما به نظر من برای لیگ ایتالیا و اینتر ساخته نشده . خوشبختانه تا اینجا که خوب بوده ، براشون آرزوی موفقیت داریم .

میتونیم به اینتر بدون مورینیو امیدوار باشیم؟

بله، کاملا . اینتر بازیکنان تاثیرگذار و بزرگی داره که می تونن به هر مربی کمک کنند . همچنین بعد از قهرمانی در اروپا مسلما همه یه طوره دیگه به این تیم نگاه می کنند و به همون نسبت دید بازیکنان هم تغییر کرده . ضمن اینکه در ایتالیا اینتر حرف اول رو می زنه ! به نوعی شده قدرت بلامنازع !!

برخی بر این عقیده اند که پس از ماجرای کالچوپولی بود که اینتر موفق شد در سری آ ، به عبارتی برخی علت سلطه اینتر بر سری آ را ، تضعیف شدن تیمهایی مثل رم و میلان و یووه می دونند ، نظری داره در این رابطه ؟

تا حدودی با این نظریه موافقم بعبارتی نقشش رو در حدود 30-40% می دونم . اینتر خودش رو خوب بالا کشید و در اوج موندن کار بسیار سختیه که این تیم از عهدش براومد ! و دیدیم که فصل قبل هم بالاخره به هدفشون رسیدند و بر بلندای اروپا ایستادن ! این نشون میده صرفا "اتفاقات" این تیم رو به چنین جایگاهی نرسونده .

بازی با رم رو چطور می بینی ؟ و البته دیگه مورینیویی نیست که رانیری رو تحقیر کنه

اگه منظورتون از تحقیر جنگ های روانی هست که بله ! آقای خاص سردار جنگ های روانی هست ! اما از لحاظ فنی هم این بازیکنان و مربی برای تحقیر رم کافین !!

بازیه اینتر با رم از جمله بازی های همیشه جذاب ایتالیا هست به این دلیل که از بین سایر رقبا برای اینتر ، در سال های اخیر رم از بقیه موفق تر بوده و البته همچنان در سایه اینتر !!

ترکیب پیشنهادیت برای این بازی چیه ؟

یادم نمیاد آخرین باری که بازیه اینتر پخش زنده بود کی بود ، هرچی دیدم بازیه میلان بوده . به همین دلیل ترکیب دقیقی رو نمی تونم حدس بزنم . تر کیب رو می ذارم به عهده بنیتز !

پیش بینی نتیجه ؟

برد اینتر با اختلاف دو گل

در باره تیم همشهری و رقیب اصلی تیمتون در کالچو نظری داری ؟

ضمن احترام به این تیم و طرفداراش عرض کنم که اینتر در حال حاضر یه سر و گردن بالاتر از میلان هست ! میلان سعی کرد با گرفتن بازیکنانی نامی به نتایج دلخواه دست پیدا کنه که تا کنون شاهد این موضوع نبودیم ! آخرین بازیش رو که می دیدم مشخصا با میلان ایده آل خیلی فاصله داره ! به نظر من میلان نیاز به یه خونه تکونی داره ! میانگین سنی این تیم بالاست .

در رابطه با کلمات زیر اولین چیزی که به ذهنت می رسه رو بگو .

زلاتان : مهاجمی کاربلد ! اما اسیر اتفاقات حواشی فوتبال ! (حیف!)

مورینیو : اینقدر گفتن آقای خاص آقای خاص که همین به ذهنم میاد ! اما یه مربی باهوش که اداهاش بیش از اندازست !!

روبرتو مانچینی : فکر می کنم هنوز به جایگاه اصلیش نرسیده ! مربی دوست داشتنی !

قهرمانی CL : هیجان انگیزبود ! بخصوص وقتی تویه فینال تیمی رو شکست بدی که هیچ علاقه ای بهش نداری !

ماسیمو موراتی : ماسیمو موراتی !

بالوتلی : من بهش اعتقاد داشتم اما مربیان اینتر خیر ! مهاجم آینده داریه !

در پایان اگر نظرجدیدی در باره گروه Fan VS Fan داری بگو.

در پایان از شما و سایر دوستانی که واسه گروه زحمت می کشند تشکر می کنم . ایده های بسیار خوبی در حال اجرا هست .

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

پ . ن : البته ما علاقه داشتیم که چون این بازی نسبتا مهم هست به صورت مصاحبه دو طرفدار اینتر و رم با هم برگزار بشه ( مناظره مانند ) اما کارشناس منتخب رم ( charlize ) بنا به دلایلی ترجیح دادند که فعلا بطور کلی در بحثهای ورزشی شرکت نکنند . امیدواریم نظر ایشون به زودی تغییر کنه .

با تشکر.

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

مصاحبه پیش بازی میلان - جنوا

کارشناس تیم میلان : A.N.A.P ( علی )

برای شروع خودتون رو معرفی کنید و بگید که از کی طرفدار میلان هستید و به چه دلیل طرفدار این تیم شدید؟

خب منو میتونید از نام کاربریم بشناسید : Ali ...N...Andrea ...Pirlo !!! به شدت عاشق فوتبال و توپ هستم ... مثلا دو روزپاهام به توپ نخوره خدایشش افسردگی میگیرم ... برای همین توی خونمون که یه خونه ی آپارتمانیه () یه توپ دارم که همیشه سر صدای بقیه رو در میارم !!!

من توی 17 سال هستم و از 3/4 سال پیش میلانو دوست داشتم ... خب دلیلش اینه که به میلان خیلی علاقه داشتم و از طرفی دوستنداشتم طرفدار تیمی باشم که همش توی دهن ملت هست ... مثلا از هر بچه ای که نمیدونه فوتبال چیه بپرسین طرفدار کدوم تیم هستین یکی از این سه تا رو میگه ( قصد توهین ندارم ) : رئال ... بارسا ...منچستر !!!

به نظرت آلگری گزینه مناسبی برای هدایت میلان هست ؟

خب اول نمیشناختمش و دوست داشتم یه مربی مشهور تری بیاد و میلانو هدایت کنه ... درست مثل شرایط لئو تو فصل قبل ... تا اینجا که بد کار نکرده ... ولی باید صبر کنیم و ببینیم آخر فصل چی گیرمون میاد !!!

نقل و انتقالات تیمتون رو چطور بررسی می کنی ؟

اول که فکر میکردم امسال میلان دوباره به بازیکنای خودش تکیه کنه ... بعد دیدم به خودشون اومدن و با خرید زلاتان و روبینیو یه شور و شوقی به میلانی ها دادن و یه علامت Danger به رقیباشون توی سری آ نشون دادن !!!

به نظرت زمان تغییر نسل در میلان فرا نرسیده ؟ یا هنوز هم این نسل میتونند تاریخ ساز شوند ؟

فعلا میلان به قول معروف داره پوست میندازه خدارو شکر نهایتا 2/3 تا بازیکن پیر تو تیمش داره !!!

فکر میکنی میلان امسال در CL تا چه مرحله ای پیش بره ؟

امیدوارم تا فینال بره ... فعلا که نمیشه تصمیم گرفت ... چون میلان تازه 1 بازی انجام داده ... انشاالله بازی با رئال مشخص میشه !!!

بازی با جنوا رو چطور ارزیابی میکنی ؟

ایندفعه نوبت برد میلانه ... دیگه از 1-1 خسته شدم و باید جنوا رو شکست داد تا رقبا زیاد دلشون خوش نباشه !!!

ترکیب پیشنهادیت برای این بازی ؟

هر چی آلگری تصمیم بگیره ... ولی دوست دارم رونالدینیو مثل همیشه ستاره باشه ... دروازه بان نه چندان خوبش هم بتونه حفظ آبرو کنه ...

پیرلو ، زلاتان ... درکل ترکیب باید یه جور چیده بشه که بتونیم جنوا رو شکست بدیم !!!

پیش بینیت از نتیجه این بازی ؟

برد دیگه !!! از برد کمتر قبول نمیکنیم !!!

در رابطه با کلمات زیر اولین چیزی که به ذهنت می رسه رو بگو :

پائولو مالدینی : 3 ... اسطوره !!!

آندره پیرلو : َA.N.A.P

کارلو آنچلوتی : بازم دوست دارم بیاد میلان و مثل تیم چلسی ، میلانو هدایت کنه !!!

لئوناردو : بد نبود ... از قیافش خوشم میومد !!!

لیورپول : یه جور پرسیدین که بخوای نخوای یاد اون فینال نحس میوفتی !!! در کل تیم نحسیه از همه لحاظ !!!

در پایان اگر نظری در باره ی گروه Fan VS Fan داری بگو .

خوب که نیست ... عالیه !!!

ای کاش زودتر به فکرتون میرسید !!!

در پایان اگه حرفی زدم که به شما برخورد منو ببخیشد ... نظر شخصیم بود !!!

( یه چند لحظه ای فکر میکردم عضو تیم میلانم !!! )
    Last edited by Ezel; 25-09-2010 at 10:10.

اگه نباشه جاش خالی می مونه kamy_R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

فروش دیگو رو هم یه اشاره بهش بکنی درست میشه
    همینطور ترزگه گلزن که یکی از اسطوره های یووه بود

تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

کمکم داره اثرات اینتر مورینیو از بین میره و اینتر داره همون اینتر 4-5سال قبل میشه
    خداییش الان اصلا خوب بازی نمیکنه

تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

اینتر جیگر که باخت

اگه نباشه جاش خالی می مونه Capcom's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

بیشتر خوشحال میشدم اگر میلان هم میباخت!
    به امید برد یووه

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

حالا که میلان نباخت
    ببینیم فردا یووه چکار میکنه ؟!
    البته باخت و برد تیم های یووه و اینتر و رم سودی به حال من نداره
    تیمی که میخواد قهرمان بشه باید روی بازی های خودش تمرکز کنه و اونا رو ببره
    نه این که منتظر بشینه ببینه که برنده میشه و کی بازنده

اگه نباشه جاش خالی می مونه Capcom's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

حالا که میلان نباخت
    ببینیم فردا یووه چکار میکنه ؟!
    البته باخت و برد تیم های یووه و اینتر و رم سودی به حال من نداره
    تیمی که میخواد قهرمان بشه باید روی بازی های خودش تمرکز کنه و اونا رو ببره
    نه این که منتظر بشینه ببینه که برنده میشه و کی بازنده
    یووه امسال تیم شگفتی هست! بازی های تو خونه رو شکست میخوره بیرون خونه 4تا میزنه! فک کنم یادشون رفته خونشون کجاست
    100درصد ولی با توجه به نتیجه بازیها در این فصل هنوز تیمی نیست که ثبات داشته باشه و بتونه همه بازیها رو امتیاز کسب کنه
    در نتیجه باید منتظر شکست حریفان هم بود

تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

یووه نشون داده که قدرتشو داره فقط نیاز به همامنگی داره
    مهاجمای خوبی داره(الکس. کوالیارلا. آماوری)
    هافبکهای خیلی قدرتمندی هم داره(ملو و پپه و مارکیزیو و کراسیچ)
    اما تو خط دفاع همه چیز روی دوش کیه لینی هست که هر چقدر هم قوی باشه نمیتونه یه تیمو جمع کنه
    و وقتی میرسیم به دروازه اینجاس که افسوس واقعی رو میخوریم
    پستی که جای بهترین سنگربان جهان و تاریخ فوتبال رو خالی میبینیم
    جای بوفون که خیلی وقتا یه تنه تیمو نجات داده(مثل جام 2006)

کاربر فعال انجمن عکاسی Aless's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Isfahan

پيش فرض

نتيجه نگرفتم بووه توي خونه به خاطر فشار تيفوسي هاي يووست.
    فصل اينده توي New Del Alpi جام را توي دست هاي كاپيتان الكس خواهيم ديد!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •