تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 26 از 55 اولاول ... 1622232425262728293036 ... آخرآخر
نمايش نتايج 251 به 260 از 548

نام تاپيک: Sid Meier's Civilization V

آخر فروم باز 779's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    In The World of Game

پيش فرض

خوب توی شهرها باید پیشرفت کنی همش به فکر کشور گشایی نباش و شهر هات رو پیشرفت بده یه سری ساختمان ها مثل فروشگاه و یا کارگاه ها رو در شهرهات بساز یا بیمارستان یا دانشگاه یا کتابخونه یا تئاتر یا چیز های دیگه ....
    ( وقتی که شهر هارو می سازی یه گزینه میاد که از سمت چپ باید برای شهرت کارگر یا ساختمان های دیگه بسازی ) توی اونها دنبال چیز هایی باش که اولا طلا یا پول رو افزایش می دن و بعد هم دنبای اونهایی باش که غذا ( همون شکل سیب ) رو افزایش می دن....
    اینها باعث پیشرفت شهرها و کشورت میشن.......

حکومت های جانبی که کنارت هستند و درواقع فقط یه شهر دارند رو می تونی اینجوری بکنی وقتی روشون کلیک بکنی گزینه های هدیه ، حمایت نظامی ، و اعلان جنگ رو دارن که گزینه هدیه پولی رو که بزنی برات نیرو می سازند و گزینه حمایت نظامی رو که بزنی بهت منابع حیاطی مثل اهن و یا اسب یا نفت و .. می دن.....

وقتی شهر رو Annex می کنی در واقع مالکیت اون شهر برای تو میشه و تو براش سرنوشت رو تعیین می کنی اینجوری عصبانیت مر دم از تو کم میشه

وقتی شهری رو Create Proper می کنی در واقع اون شهر رو بازیچه دست خودت قرار دادی و هیچ پیشرفتی توی اون شهر نمیشه و مردمش همیشه از ما تنفر دارن...

وقتی شهری رو Raze می کنی در طول چند Turn کاملا از نقشه محو می شن و نابود می شن.....

کشور ها که تا آخرین لحظه مبارزه می کنن مگه نیرو کم داشته باشند که خودشون پیغام صلح رو میدن..اگه شما بدی قبول نمی کنن .....نمی دونم چرا !!!!!!!!!!!!!!

سعی کن که شهر هات رو به بالاترین درجه پیشرفت برسونی نگران نباش تا شما حمله نکنی کسی به شما حمله نمی کنه بهتره اول بازی هم با بقیه حکومت ها دوست باشی تا حسابی پیشرفت کنی......ساختمان هاییکه طلا و غذا دارن رو روشون بیشتر کار کن......) وقتی می خوای یه ساختمون جدید توی شهرت بسازی موس رو که ببری روش یه سری نوشته میاد..اونی که چهره خندان داره مردم رو شاد می کنه..اونی که سیب + داره غذا رو افزایش می ده.....انی که علامت چکش + داره توی ساخت سازها سرعت رو بیشتر می کنه ( Turn ها برای کمتر می شن ) اونی که یه قلم روی یه کاغذ کنارش هست گزینه قانون گذا ری شما ر سریع تر می کنه ، اونی که نوشته maentinses ( یا یه همچین چیزی ) در واقع امتیاز شما رو بالاتر می بره .....

یه راهنمایی اگه برات یه ژنرال یا بازیگر سیرک و ... در پایتختت ساخته شد توی منوی کارهاش قبل از هر چیزی علامت یه لوزی میاد که با اون شما می تونید وارد Golden Age بشید و ژنرالتون رو برای وارد شدن به این عرصه مصرف کنید .....توی این دوران هم درامد زایی شما بیشتر میشه و هم حرکت و مقاومت نیروهاتون........

سوالی بود در خدمتیم........
    تمامه حرف هایی که زدی رو خودم قبلا میدونستم!
    در ضمن Annex City بیشتر Happiness شما رو در مقابل Create Proper کم میکنه و شهر هم در هر دو حالت پیشرفت میکنه.
    مشکل من پوله! مثلا شما تویه واقعیت روسیه رو میبینین که نصف آسیا و اروپا رو داره و یک عالمه زمین خالی اما مشکلات اقتصادیش اصلا زیاد نیست... اما تویه این بازی من یک چیزی تو حالت روسیه رو دارم اما کمی بزرگتر به جاش هیچ جایی نمونده که من Trade Rout نزده باشم !! اما با این حال بازم پولم منفیه!! چند وقت پیش Golden Age شد که بازم منفی بود !!!!
    اتفاقا کشور ها بیشتر بهت حمله میکنند تا خودت! اصلا اینقدر مغز تو کلشون ندارن که من بمب اتم و تانک هایه جدید دارم اما اونا با Rifleman حمله میکنن!!! ( این بازی اصلا کیفیت حالیش نیست فقط کمیت )

پروفشنال xzero's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    SikTiR AbAd

پيش فرض

تمامه حرف هایی که زدی رو خودم قبلا میدونستم!
    در ضمن Annex City بیشتر Happiness شما رو در مقابل Create Proper کم میکنه و شهر هم در هر دو حالت پیشرفت میکنه.
    مشکل من پوله! مثلا شما تویه واقعیت روسیه رو میبینین که نصف آسیا و اروپا رو داره و یک عالمه زمین خالی اما مشکلات اقتصادیش اصلا زیاد نیست... اما تویه این بازی من یک چیزی تو حالت روسیه رو دارم اما کمی بزرگتر به جاش هیچ جایی نمونده که من Trade Rout نزده باشم !! اما با این حال بازم پولم منفیه!! چند وقت پیش Golden Age شد که بازم منفی بود !!!!
    اتفاقا کشور ها بیشتر بهت حمله میکنند تا خودت! اصلا اینقدر مغز تو کلشون ندارن که من بمب اتم و تانک هایه جدید دارم اما اونا با Rifleman حمله میکنن!!! ( این بازی اصلا کیفیت حالیش نیست فقط کمیت )

درجه ی سختیت رو چیه؟!!! مردمت هم هرچقدر ناراحت باشن کمتر GOLD دریافت میکنی!

برای بالا بردن خوشحالی مردم به جز ساختن بناهایی مثل colossum و cyrus راه دیگه ای هم هست! راه دیگش اینه که میتونی با بقیه کشور معامله کنی ! مثلا silk بدی و pearls بگیری! که به ازای هر معامله که طی 90 نوبت انجام میگیره خوشحالی مردم رو حدودا 4 تا میبره بالا!

این هم میدونستی؟!!

تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    In The World of Game

پيش فرض

درجه ی سختیت رو چیه؟!!! مردمت هم هرچقدر ناراحت باشن کمتر GOLD دریافت میکنی!

برای بالا بردن خوشحالی مردم به جز ساختن بناهایی مثل colossum و cyrus راه دیگه ای هم هست! راه دیگش اینه که میتونی با بقیه کشور معامله کنی ! مثلا silk بدی و pearls بگیری! که به ازای هر معامله که طی 90 نوبت انجام میگیره خوشحالی مردم رو حدودا 4 تا میبره بالا!

این هم میدونستی؟!!
    بله عزیز من اول میرم سره ساختمان هایه Happiness
    اگه معامله کنی روزه We Love the King Day یک همچین چیزی میاد که زیاد کردم ولی تاثیرش کمه...
    اینم می دونستم راه حلی دیگر نبود؟

آخر فروم باز kortol's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اراک

پيش فرض

بله عزیز من اول میرم سره ساختمان هایه Happiness
    اگه معامله کنی روزه We Love the King Day یک همچین چیزی میاد که زیاد کردم ولی تاثیرش کمه...
    اینم می دونستم راه حلی دیگر نبود؟
    والا من که الان درجه خوشحالی مردمم روی 61 هستش و مقدار سکه موجود هم روی 2548.... و زیاد شدن پول هم روی +312 هستش ........کلی هم کشور زیر دست و شهر دارم ....... تقریبه آسیا و اروپا و افریقا رو فتح کردم ..... فقط آمریکا مونده که حاکمش شده کشور چین و تحت سلطه اونها هستش .........بازی رو خیلی قبل تر تموم کرده بودم و امپراطوری من برنده اعلام شده بود..............الان دارم ادامه همون رو می رم .........

شما به معدن ها هم کار می کنید...........ببینید گوشه سمت راست تصویر شما که نقشه رو نشون میده کنارش دوتا گزینه هست که اونی که پایین تر هستش ( سمت چپ همون جایی که نقشه هستش دوتا گزنه هست اون پایینیه ) رو بزنی منابع طبیعی و محیطی رو روی نقشه بهت نشون میده که می تونی کاگر ها تو اونجا بزاری........

شما رشد جمعیت شهر هات منفی نیستش احیانا ؟؟؟؟ یعنی روی شهر ها که یه نوار وضعیت هستش ، یه علامت منفی قرمز رنگ شده نشده ....اگه اونه که مردمت دارن به خاطر گرسنگی شهر رو ترک می کنن برای همین هم شهر فعال نیست و داری الکی پول حروم می کنی.........باید باغ و مزارع رو زیاد کنی.....

تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    In The World of Game

پيش فرض

والا من که الان درجه خوشحالی مردمم روی 61 هستش و مقدار سکه موجود هم روی 2548.... و زیاد شدن پول هم روی +312 هستش ........کلی هم کشور زیر دست و شهر دارم ....... تقریبه آسیا و اروپا و افریقا رو فتح کردم ..... فقط آمریکا مونده که حاکمش شده کشور چین و تحت سلطه اونها هستش .........بازی رو خیلی قبل تر تموم کرده بودم و امپراطوری من برنده اعلام شده بود..............الان دارم ادامه همون رو می رم .........

شما به معدن ها هم کار می کنید...........ببینید گوشه سمت راست تصویر شما که نقشه رو نشون میده کنارش دوتا گزینه هست که اونی که پایین تر هستش ( سمت چپ همون جایی که نقشه هستش دوتا گزنه هست اون پایینیه ) رو بزنی منابع طبیعی و محیطی رو روی نقشه بهت نشون میده که می تونی کاگر ها تو اونجا بزاری........

شما رشد جمعیت شهر هات منفی نیستش احیانا ؟؟؟؟ یعنی روی شهر ها که یه نوار وضعیت هستش ، یه علامت منفی قرمز رنگ شده نشده ....اگه اونه که مردمت دارن به خاطر گرسنگی شهر رو ترک می کنن برای همین هم شهر فعال نیست و داری الکی پول حروم می کنی.........باید باغ و مزارع رو زیاد کنی.....
    احتمالا شما با چه درجه ی سختی رفتین؟
    اون معادن رو که با زدن گزینه ی R پیدا میکنین نه از اون نیست چون همه رو دارم
    اما غذا ... در این مورد راست میگین... اما یک چیز دیگه که اینجا میمونه اینه که من بالا 2 تا شهر تقریبا وسط قطب شمال دارم که از یونان گرفتم اصلا یکی از شهر ها که دور و برش همش یخه و فقط واسه نفتش ساخته آره اون 2 شهر بالا مردم دارن میمیرن
    البته یکم که بری جلو دیگه غذا زیاد اهمیت نداره چون با اومدن Hospital و Garnery و... اما خوب شهر هایی که میگیری کله شهر رو تقریبا نابود می کنی باید غذا بسازی...
    من به این نتیجه رسیدم که نباید کشورت زیاد بزرگ باشه! با چند تا شهری که خودت میسازی باید سر کنی چون بقیه ی شهر ها تنها سودی که دارن فقط فرهنگه!! کمی هم دانش! ( البته کم هم نیست ها ) اما ضرری که میکنی خیلی زیاد تر هست!

آخر فروم باز kortol's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اراک

پيش فرض

احتمالا شما با چه درجه ی سختی رفتین؟
    خیلی آسون !!!!!!!!!!

اما یک چیز دیگه که اینجا میمونه اینه که من بالا 2 تا شهر تقریبا وسط قطب شمال دارم که از یونان گرفتم اصلا یکی از شهر ها که دور و برش همش یخه و فقط واسه نفتش ساخته آره اون 2 شهر بالا مردم دارن میمیرن
    اگه به دریا دسترس داری براشون قایق های ماهیگیری دست کن ...به غذا خیلی کمک میکنه ...شهر زیاد داری یه گزین توی معامله با کشورها هستش که شهر میدی بهت پول میدن ولی من تا به حال تست نکردم ..یه سری شهر ها رو بفروش !!!!!!

من به این نتیجه رسیدم که نباید کشورت زیاد بزرگ باشه! با چند تا شهری که خودت میسازی باید سر کنی چون بقیه ی شهر ها تنها سودی که دارن فقط فرهنگه!! کمی هم دانش! ( البته کم هم نیست ها ) اما ضرری که میکنی خیلی زیاد تر هست!
    نه کشور با بزرگی به جایی نمی رسه فقط باید توی همه بخش ها به شدت پیشرفت کنی ......

تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    In The World of Game

پيش فرض

خیلی آسون !!!!!!!!!!

اگه به دریا دسترس داری براشون قایق های ماهیگیری دست کن ...به غذا خیلی کمک میکنه ...شهر زیاد داری یه گزین توی معامله با کشورها هستش که شهر میدی بهت پول میدن ولی من تا به حال تست نکردم ..یه سری شهر ها رو بفروش !!!!!!

نه کشور با بزرگی به جایی نمی رسه فقط باید توی همه بخش ها به شدت پیشرفت کنی ......
    خسته نباشی!!
    من رویه آخرین درجه ی سختی رفتم!! اینقدر سرباز باید بسازی از اول که وقت به پیشرفت کم میرسه!!
    تویه اون درجه ی سختی که من هیچی نمی سازم از بس آسونه!! فقط پیشرفت میکنم... فروش شهر هم خودم میدونم اما خوب حریفان قدرتمندند با همشونم تویه جنگم معمولن.

8. این کاربر از 779 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه rezazadeh65's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

خسته نباشی!!
    من رویه آخرین درجه ی سختی رفتم!! اینقدر سرباز باید بسازی از اول که وقت به پیشرفت کم میرسه!!
    تویه اون درجه ی سختی که من هیچی نمی سازم از بس آسونه!! فقط پیشرفت میکنم... فروش شهر هم خودم میدونم اما خوب حریفان قدرتمندند با همشونم تویه جنگم معمولن.

سیوتون رو که ندادید ، ولی از شواهد قضیه پیداست که شما خدای بازی هستید

اگه نباشه جاش خالی می مونه man war's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    بوشهر - چغادک

پيش فرض

سلام دوستان من یه سوال دارم داریوش کبیر به چه زبونی صحبت میکنه؟؟؟؟ { پارسی؟}

تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    In The World of Game

پيش فرض

سیوتون رو که ندادید ، ولی از شواهد قضیه پیداست که شما خدای بازی هستید
    والا با این Dial UP و وضعیت آپلود و این سایت هایه فیلتر و وقت و اعصاب خورد کنی... من بیام این وسط سیو آپلود کنم؟ حرف خنده دار میزنی ها!
    بعدشم رویه درجه ی خیلی آسون که دیگه همه میدونن چی به چیه! اصلا پول منفی نمیشه!
    در ضمن فکر کنم جمله ی زیر آخرین درجه ی سختیش رویه شما اثر کرده ( Only the best player in the world can beat this level ) همش چرته.
    بازی فقط اوله بازی خیلی خیلی سخته اما بعدش خوب میشه!

سلام دوستان من یه سوال دارم داریوش کبیر به چه زبونی صحبت میکنه؟؟؟؟ { پارسی؟}
    خیر نمی دونم به چه زبانی صحبت میکنه ولی عجیب قریبه !!
    Last edited by 779; 22-11-2010 at 19:23.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •