شانس اوردیم بایرن تیم8م جدوله..وگرنه میگفتی فوق اول میشه
پیشبینی من از آخر فصل
ا-دورتموند
2-بایرن(باتخفیف)
3-ولفسبورگ
4-لورکوزن(تشخیص تیم این رده خیلی سخت بید)
شانس اوردیم بایرن تیم8م جدوله..وگرنه میگفتی فوق اول میشه
پیشبینی من از آخر فصل
ا-دورتموند
2-بایرن(باتخفیف)
3-ولفسبورگ
4-لورکوزن(تشخیص تیم این رده خیلی سخت بید)
یوسف؟! پس کو تیم من ؟!
حالا من میگم
1.شالکه
2.دورتمند
3.بایرن
4.ولفسبورگ
شماها انگار فراموش کردین وردربرمن تقریبا همیشه جزء سه تیم میشه؛
پیش بینی من:
1. بایرن مونیخ
2. ماینز
3. وردربرمن
4. دورتموند
5. وولفسبورگ
فقط بخاطر لمپارد عزیز..
1-دورتموند
2-بایرن
3-شالکه
4-ولفسبورگ
جون لمپاردراه نداره دیگه چونه نزن..![]()
برمن این فصل قروقاطه اصلا وضعیتش مشخص نیست
یه بازی میبره 3تارو میبازه
---------- Post added at 10:19 PM ---------- Previous post was at 10:18 PM ----------
واقعا راست میگی4-لورکوزن(تشخیص تیم این رده خیلی سخت بید)
شالکه،برمن،هامبورگ،هافنها یم،ماینز،اشتوتگارت همشون شانس چهارم شدن رو دارن
پارس فوتبال:
گرافیته، مهاجم باشگاه وولفسبورگ بار دیگر در ترکیب تیمش در دیدار مقابل فرایبورگ خوش درخشید . این ستاره برزیلی بنا به تشخیص استیو مک لارن برای استفاده از سیستم دیاموند، بار دیگر در ترکیب ثابت تیمش قرار گرفت وبا به ثمر رساندن دو گل، وولفسبورگ را به سومین پیروزی پیاپی اش رساند.
وولفسبورگ در این دیدار خانگی به مراتب بهتر از دو دیدار قبلی اش ظاهر شد و با گذشت 25 دقیقه تدریجا تیم برتر میدان شد. در دقیقه 25 بازی بود که گرافیته گل اول بازی را برای وولفسبورگ میزبان به ثمر رساند.
پاپیس سیسه در دقیقه 36 بازی را به تساوی کشاند ولی این گرافیته بود که در دقیقه 64 برای دومین بار برای وولفسبورگ گلزنی کرد و سه امتیاز ارزشمند را برای تیمش به ارمغان آورد.
بدین ترتیب و با برگزاری اکثر دیدارهای هفته ششم رقابتهای بوندس لیگا، ماینس با کسب هر 18 امتیاز ممکن، در صدر جدول قرار دارد. بورسیا دورتموند 15 امتیازی است و هوفنهایم و بایرلورکوزن با 11 امتیاز در رده های بعدی هستند. هانوفر با یک بازی کمتر و 10 امتیاز در رده بعدی است.
فان بومل نگران بحران گلزنی بایرن
مارک فان بومل معتقد است که تیمش می بایست در غیاب فرانک ریبری و آرین روبن بتواند به گل برسد
سایت گل- مارک فان بومل، بازیکن خط میانی بایرن مونیخ در صحبتهایی اعلام کرد که باواریایی ها تلاش زیادی برای گلزنی می کنند ولی در عین حال ابراز امیدواری کرد که این مشکل در آستانه دیدار سه شنبه شب بایرن مقابل بازل حل شود.
بایرن در اولین دیدار خود در رقابتهای مرحله گروهی لیگ قهرمانان اروپا مقابل رم به برتری رسید ولی در رقابتهای بوندس لیگا اوضاع چندان خوبی ندارد.این در حالی است که فرانک ریبری و آرین روبن، ستاره های این تیم، به دلیل مصدومیت از میادین دور هستند.البته فان بومل معتقد است که نباید هیچ بهانه ای پیش از دیدار مقابل بازل تراشید.
فان بومل در صحبتهایی به یوفا گفت:« هیچ بهانه ای نباید بیاوریم. ما فصل گذشته بدون روبن و فرانک در تورین مقابل یوونتوس بازی کردیم. شاید این بتواند نقطه عطفی برای ما باشد، دقیقا مثل همان دیدار ( که با برتری 1-4 بایرن به پایان رسید).گل نزدن تیم، یک مشکل است و همه ما باید اوضاع را بهبود ببخشیم.»
---------- Post added at 01:37 PM ---------- Previous post was at 01:36 PM ----------
فان خال قراردادش را تا سال 2012 تمدید کرد
لوئیس فان خال مربی بایرن مونیخ با امضای قرارداد جدیدی تا سال 2012 در رختکن این تیم باقی خواهد ماند
سایت گل- لوئیس فان خال، مربی بایرن مونیخ، قراردادش را برای یک سال دیگر تمدید کرد و بدین ترتیب تا 30 ژوئن 2012 در رختکن این تیم باقی خواهد ماند.
طبق گزارش منتشره در وب سایت رسمی باشگاه بایرن مونیخ، آندریاس یانکر،دستیار فان خال و هانسل ویلهلم مولر،پزشک تیم نیز قراردادشان را تمدید کردند.
این اتفاق اندکی پس از سفر بایرن به بازل برای برگزاری دومین دیدار این تیم در مرحله گروهی لیگ قهرمانان اروپا، رخ داد.
به نظر می رسد که رومینیگه زمان عجیبی را برای اعلام این خبر انتخاب کرده است. بایرن اخیرا با نتیجه 1-2 مغلوب ماینتس شد و در حال حاضر 10 امتیاز با تیم صدرنشین بوندس لیگا فاصله دارد.
رومینیگیه در صحبتهایی در این رابطه گفت:« همیشه ترجیح می دهم که کارهایی انجام دهم که توقعش را ندارید.پس از یک پیروزی، همه در انتظار تمدید قرار داد هستند. از همین رو این نشانه خوبی برای هواداران است که حتی پس از شکست مقابل ماینس، دوست داریم تا قرارداد مربی مان را تمدید کنیم.»
---------- Post added at 01:37 PM ---------- Previous post was at 01:37 PM ----------
رائول، راضی و خوشحال ازحضور در شالکه
مهاجم اسپانیایی شالکه از به ثمر رساندن اولین گل خود برای این تیم در رقابتهای بوندس لیگا خوشحال است
سایت گل- اندکی بیش از آنچه خود رائول فکر می کرد طول کشید ولی ستاره اسپانیایی باشگاه شالکه از اینکه توانسته اولین گلش برای تیم آلمانی در رقابتهای بوندس لیگا را به ثمر رسانده و یک امتیاز برای تیمش در تساوی 2-2 مقابل مونشن گلادباخ کسب کند، بسیار خوشحال است.
رائول در صحبتهایی که در وب سایت رسمی شالکه منتشر شد، گفت:« این اولین گل من در رقابتهای بوندس لیگا بود که رسیدن به آن اندکی طول کشید. از این بابت بسیار خوشحالم و احساس غرور می کنم که توانستم با گلم به تیم خدمت کنم. پس از عملکردی که در نیمه دوم به نمایش گذاشتیم، شایسته پیروزی در این دیدار بودیم.اکنون می باید برپایه این بازی، تیممان را بسازیم.»
به رغم این تساوی، شالکه در حال حاضر در رده هفدهم جدول بوندس لیگا قرار دارد و هفته آینده مقابل نورنبرگ به میدان خواهد رفت.
قرارداد فنخال هم که تمدید شدش
ولی دیگه بیشتر از 2012 حاضر نیست تمدید کنه چون میخواد تو جام جهانی برزیل حاضر باشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)