حذف شود .................................
حذف شود .................................
Last edited by regularuser; 08-12-2010 at 08:37.
من هم با شما موافقم.
واسه افرادی مثل من که 70 تومن براشون پول کمی نیست بهترین کار فعلن همین استفاده از گوشی موبایله.
ولی بهتون گفته باشم ها. یه بنده خدایی به من آمار داده که اپراتور سوم خیلی داره تلاش می کنه تا بهمن کارشو شروع کنه ولی به احتمال زیاد نمی تونه. این دوستمون در مورد این که چه زمانی میتونه چیزی نگفت. ایرانسل که یادتون نرفته.
Last edited by faghat AMD; 08-10-2010 at 17:39.
سلام دوستان
یه دانگل سیم کارت میخواستم تهیه کنم و بیشتر از سرعت 256 هم نیازی ندارم برای استفاده در لپ تاپ
میخواستم بدونم Acer 5741 g خودش این قابلیت رو داره یا باید برم بخرم ؟ قیمت ها از چند شروع میشن ؟ به صرفه هست که صبر کنم 3G بیاد یا نه ؟
سلام.
شما ببین اینجا پشت لپتاپتون اینطروی هست یا اسلاتش مشخصه!!
.
بعدش لپ تاپ شما آنتن UMTS داره؟
اگه داره پس این دانگل رو هم داره!
نه فکر نکنم داشته باشه
حالا چیکار کنم ؟ صبر کنم 3G بیاد یا یکی بخرم ؟ قیمتا چنده ؟
چند تا پست بالاتر یکی از دوستان یکی رو معرفی کرده که استاندارد HSPDA داره.
میدونی. این دانگل ها شده مثل فلش مموری. آشغالترینشون مارکش هم میتونه کارایی خوبی داشته باشه!!!
ولی خوب ریسک هم میتونه باشه!!
ولی در مورد اون دنگل به نظر میرسه که خوب باشه!!
70 تومن هم هست حدودا!
دوستان یه سوال در مورد سرعت نسل سوم در صورتیکه اپراتور سوم بیاد و گوشی یا دانگل بگیریم حداکثر سرعت استاندارد شبکه برای اینترنت چقدر هست؟
و به نظر شما با اومدنش تو ایران سرعتش چقدر برای کاربران محدود میکنند؟ایا فرق چندانی با ادج الان داره که حدود 30 تا میره؟
Last edited by worldm; 15-10-2010 at 12:07.
بیبین دوست عزیر اگه صفحه هایه اولو بخونی میبینی!
ایرانسل و همراه اول نامحدود روزانه (یه ماه) 10 هزار روزانه(یه هفته) 5 هزار 24 ساعته 1 هزار شبانه (یه ماه) 3 هزار تومن البت ایرانسل شبانش 11 شب تا 6 صبح و همراه اول 11 تا 7 ، ایرانسل 5شنبه جمه هم ول خرجی میکنه![]()
سلام دوستان من رو چندتا گوشی و سیم تست کردم ایرانسل وصل شد ولی همراه اول نوچ بگذریم محدودیت ایرانسل چند گیگه؟ یارو نامحدوده شبانش 2 گیگو رد کرد ایرانسل خرشو گرفت!!! من با نامحمدوده روزانه 3 گیگ داشتم بی مشکل حال نامحدود که همیشه کشکه با نامحدوده روزانه ایرانسل چند گیگ میشه دانلود کرد؟ شما تا چند گیگ تا حالا استفاده کردین؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)