دمت گرم کلی خندیدم .
یارو عجب مغز تعطیلی داره .
فکر کنم با این شرایط الآن 90 درصد بازی های کپیش از اوریجینالش گرونترن .![]()
دمت گرم کلی خندیدم .
یارو عجب مغز تعطیلی داره .
فکر کنم با این شرایط الآن 90 درصد بازی های کپیش از اوریجینالش گرونترن .![]()
یکی برای من روشن کنه چرا ایران همه چیز برعکسه !!!
دو تا بلو ری ورباتیم 50 گیگی اینجا همش 19 یورو پولشه ، یعنی میشه دونه ای 9.5 یورو ، تازه مارک های در پیتی میخری دونه ای 5-6 یورو و 25 گیگی هم دونه ای 2 یورو . یه بار هم 100 گیگ دیدم 25 یورو دونه ای . حالا موندم چه طوریه که بلو ری خام با اوریجش توی ایران فرق قیمت ندارههمه چی برعکسه
![]()
میلاد جان بلو ری خام الان تو بازار ایران 25 گیگش بین سه تا پنج هزار تومنه حجم بالاترش رو من ندیدم تو بازار ، رایترش ولی گرونه نزدیک سیصد تومنه ، مغازه دارا هم هر چی بطلبه قیمت می دن ، یه جورایی از بی اطلاعی مشتری کمال استفاده رو می برن ...
اخه این دوستمون تو پست قبلی میگفت خیلی درد سر داره و بعضی بازیها اجرا نشدن امتحان کرده مثل GOD of War
ماجرا همین ه ک شدن کنسول دیگه![]()
اون دوستمون دانگل اورجینال نداشتند .
البته فکر نکنم ربطی به دانگل ارجینال و دست ساز داشته باشه.من خیلی از دوستان را میشناسم که دانگل ها را خودشون ساختن و فعلا با هیچ بازی مشکلی نداشته.
البته ممکنه دانگل ایشون مشکل داشته تو ساخت و گرنه اگر درست ساخته بشه نباید موردی پیش بیاد و با بازی مشکلی داشته باشه.
میگم جاوید جان این دانگل تو غربت بسی گرونه.شما چند گرفتی؟یحتمل بالای 70-80 گرفتی.
از کجا گرفتی؟اگه واست فرستادن بگو داره به بچه ها فشار وارد میشه.بگو خیال همه رو راحت کن
ولي به نظر من تا درايو بلوري هك نشه زياد جالب نيست-----دنگل يه دردسرايي داره----يكيش اينكه ممكنه بازيهاي جديد رو اجرا نكنه!!!
حالا بازیهای جدید هیچی اگه با همین بشه بازیهای قدیمو بازی کرد من تا انحصاریهای سونیرو از اول بشینم همشونو بازی کنم درایورشم -- میشه اخ Heavy rain![]()
خب البته یکی از نکات مثبت این دانگل اینه که قابلیت آپدیت شدن را داره و اگر در آینده بازیهایی عرضه بشن که نیاز به فریمور 3.42 یا 3.50 داشته باشه میشه با آپدیت دانگل حتی اون بازیها رو هم اجرا کرد! ( البته این چیزیه که سازندگان این دانگل چند بار گفتن )
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)