تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 26 از 45 اولاول ... 1622232425262728293036 ... آخرآخر
نمايش نتايج 251 به 260 از 447

نام تاپيک: تبادل نظر در مورد سفرهای انسان به مــــاه

کاربر فعال انجمن موضوعات علمی Saeed Dz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

بچه ها کلا خیلی واکنش هاتون منفی بود نسبت به حرف های من.

ولی من فقط یه چیز میگم بیشتر این طرز تفکر شما ناشی از تبلیغات گسترده و مداومی هست که آمریکا سال های سال داره انجام میده.سعی کنید ذهنتون رو آزاد و رها کنید و به قضیه نگاه کنید.برای من فرقی نمی کنه که همه باور پیدا کنند یا همه مخالف باشند من خودم به یقین رسیدم.البته هر وقت مدرک قانع کننده ای باشه با کمال میل می پذیرم .

ولی یادتون باشه این توجیهاتی که میارید مثل دوستمون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که می گن "بله حالا انسان داره به این فکر میکنه که چطور به مریخ سفر کنه و یا اینکه چطور نسل خودش رو در فضا تکثیر کنه حتی بدون نیاز با اینکه کره ای رو انتخاب کنه یا اینکه چطور از سیاهچاله انرژی بگیره و ... . هر فکر و ایده ای محدوده ی زمانی خودش رو داره و نیازی نیست وقتی یکبار اینکار انجام شده دوباره انجام بشه و هزینه ی اضافی تحمیل بشه به سازمان ها و دولت ها."
    کدوم تبلیغات؟! من که شخصن حتی یکبار هم تبلیغاتی که شما میگید رو مشاهده نکردم و تنها یکبار در فیلم Transformers بود که مطالبی پیرامون این موضوع دیدم که اونهم به بحث تخیلی موضوع پرداخته بود. شاید افرادی که در دوران جنگ سرد بودند تبلیغاتی که شما میفرمایی رو دیده باشن ولی ما چیزی ندیدم.
    اتفاقن برعکس؛ تبلیغاتی (بهتره بگیم تخریبات چون ما هیچوقت رقابت سالم نکردیم) که جمهوری اسلامی در طی این سالها کرده باعث شده افرادی به این نوع طرز فکر که شما هم دارید گرایش پیدا کنن.
    مطمئن باشید فقط برای قانع کردن شاید کافی باشه ولی دلیل درستی نیست.من فقط یه مثال بزنم: ایکس سال پیش بشر اومد اهرام مصر رو ساخت الان همه میگن بله این که کاری نداشته و هر وقت میخواستیم می شده و ..... ولی تا الان هیچ کس نتونسته مشابهشو بسازه و مطمئنا نخواهد تونست نه به دلایل پیش پا افتاده ای مثل پول و هزینه بلکه به خاطر این که در توانش نیست.یه ذره فکر کنید ایکس سال پیش ساخته شده این همه زلزله اومده هنوز سرپاست.بعدشم بعد این همه سال حتی یه مشابه براش نیومده.

پس این استدلال ها که مثلا به خاطر هزینه بالا به ماه نرفتن و .... این ها همه بهانه هست مشکل عدم توانمندی هست.بشر مثل میمون می مونه وقتی که یک همتاش کاری رو انجام بده اونم دوست داره تکرار کنه اونم به هر قیمتی و این فلسفه زندگی هست.
    الان شما همین تبلت رو ببین اول اپل داد بیرون و هیچ شرکت دیگه ای نتونست بزنه اونم به خاط این بهانه های الکی مثل هزینه بالا و .... ولی دلیلش عدم توانمندی سخت افزاری و سیستم عاملی بود به محض این که آندرورید اومد و میکرو چیپ ها پیشرفت کرد مثل ریگ بازار پر از تبلت شد.
    من مطمئن هستم انسان به هر کاری به واسطه ی عقلش تواناست و سازه هایی از این قبیل هم مطمئنن به دست بشر ساخته شدند. کسی نمیگه ساخت اهرام مصر کاری نداشته بلکه همه این سازه و سازندگانش رو ستایش میکنن. ساختار هرم هم طوری هستش مقاومت در رابطه با زلزله افزایش میده. حتی تخت جمشید خودمون هم مقاوم هست در برابر زلزله و البته این سازه هم به کمک معماران مصری ساخته شده و بر کسی هم پوشیده نیست توانایی مصر باستان در این رابطه.
    اما شما که فرمودی نمونه ی این سازه هم ساخته نشده بهتر بود دیدت رو محدود به ایران نمیکردی و کمی اون طرفتر آسمان خراش های ساخته شده در دبی رو میدیدی! برای مثال ارتفاع هرم خوفو (بزرگترین هرم) 139 متر هستش و ارتفاع برج خلیفه در دبی 828 متر.

قیاسی که شما میکنی اشتباه هستش دوست من.
    قیاس مع‌الفارق یا مقایسه نادرست یا مغالطه تمثیل از طریق اهمال در شرایط [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] پدید می‌آید که موضوع آن سرایت حکم یک امر به امر دیگر باشد بدون آن که شباهت کاملی میان آن‌ها وجود داشته باشد. در منطق به مقایسه، [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] گفته می‌شود.
    به زودی انسان تمام آنچه ما برای وجودی افسانه ای به نام خدا در نظر میگیریم رو بدست خواهد آورد و امیدوارم اونروز شما باشید و به حقیقت برسید.

2. 6 کاربر از Saeed Dz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز MR.CART's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

آقا چرا نمیشه تو این سایت بحث عدم وجود یا وجود خدا رو کرد؟بحث سیا30 یا ضد عقاید هم قرار نیست بشه کاملا عملی بحث میشه.
    Last edited by MR.CART; 08-07-2013 at 17:22.

4. این کاربر از MR.CART بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای shabe.saket's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Lost Island

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

دوستان لطفآ انحراف از موضوع نداشته باشیم
    پستهای اخیر بلکل داره موضوع رو منحرف میکنه

MR.Cart عزیز شرمنده ولی این قضیه با موضوع تاپیک همسو نیست، ممنون.....

6. 5 کاربر از shabe.saket بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز MR.CART's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

شب ساکت کلا گفتم هیچ تاپیکی ندیدم تو این انجمن درباره خدا باشه...

8. 3 کاربر از MR.CART بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه majid4mi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2012
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

فعلا از شویی که شما به راه انداختین بیشتر لذت میبریم و کلی فیض بردیم
    نمیدونم این همه سوزش برای چیه ؟!

AS16-122-19533

آره
    کتمان نمی کنم.
    شما راست میگی. دارم می سوزم. زیاد هم می سوزم.

برای این می سوزم که NASA اینقدر من رو، و شما رو، و هـمه رو، تا این حد احمق فرض کرده که به خودش اجازه داده این مقوای مچاله شده رو به جای سفینه فضایی بهمون جا بزنه.
    شعور میدونین چیه؟ احساس میکنم NASA به شعورم توهین کرده. شما رو نمی دونم، ولی من اجازه نمی دم کسی من رو احمق فرض کنه.

راستی. این رو هم بدونین که NASA عکس HR همین شماره(همین عکس بالا) و چند عکس قبل و بعدش رو به دلیل کیفیت بالاتر و عدم نمایان تر شدن افتضاح خودش از آرشیو جدیدش هم پاک کرد!
    فقط از عکس 19533 که نسخه HR اون رو هم پاک کردن فقط یه عکس 82کیلو بایتی با کیفیت بسیار پائین گذاشتن تا جزئیات مشخص نشه.

لینک عکس پاک شده: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

کسانی که نمی خواهند به باورهایشان شک کنند،متعصب هستند.
    کسانی که نمی توانند، احمق هستند.
    و کسانی که می ترسند، بردگانند.
    Last edited by majid4mi; 13-07-2013 at 00:05.

10. این کاربر از majid4mi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال 8nights&7days's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2012
    محل سكونت
    nella citta

پيش فرض

سفر به ماه 100 در 100 دروغه.
    یه دلیل خیلی واضحش این که 60 سال پیش بشر به راحتی آب خوردن می ره رو ماه و از اونجا فیلم و عکس می فرسته.
    اما الان با این همه پیشرفت دیگه خبری از سفر فضایی به ماه نیست.

معلومه اون موقع ها بشر کمی
    خنگ
    بوده و راحت تر از الان گول می خورده و اعتماد بالایی به ناسا و امریکا بوده ولی الان شرایط برگشته.

ضمن این که یکی از دوستان من کلی عکس با جزییات بالا از خود سایت ناسا و تناقضات موجود تهیه کرده و تمامی استدلال ها و دلایلی که بشر به ماه نرفته رو از سایت های مختلف جمع آوری کرده حتی یه سری فیلم از خود آرم استرانگ هست که یه سری تناقضات در حرفاش هست و یکیش هم یه کشیش که دنبالش راه میفته و بهش پول پیشنهاد میده و میگه قسم بخور که ماه بودی و اون خود داری می کنه.

دوستم این مجموعه رو آماده چاپ کرده ولی چون هزینه نشر بسیار بالاست و ضمن این که باید حتما قطع کتاب از A4 کمتر نشه(به خاطر نشان دادن تناقضات در عکس ها) و کلی هم صفحه تمام رنگی داشته باشه.برای تیراژ 1000 تا ناشر گفته هر جلد 75000 تومان.و خب چون همه باور به سفر به ماه دارن بیشتر ناشرها کارشو مثل این کتاب های روح و جن و..... این چیزا می بینن و می ترسن که فروش نره.

امیدوارم قیمت کاغذ و چاپ پایین بیاد و بتونه یه روز کتابش رو بده بیرون.
    شما داری به پدر و مادر ها و پدر بزرگ و مادر بزرگ های ما و خودتون توهین می کنید...
    اگر فردا کسی نیاد جلوی کسایی رو که گفتن سفر به ماه دروغ بوده رو بگیرن((منظورم غزیزان در فروم نیست)) میان می گن اصلا ادمی به فضا نرفته و ایستگاه های فضایی ماکتی بیش نیستند.
    در صمن
    در مورد جمله دوم:
    شما به باور هایی که داری شک می کنی؟
    من نمی کنم
    منظورتون این بوده که کسی که فلان چیز باور داره اگر نتونه بهش شک کنه احمقه؟؟؟
    من نمی تونم
    من نمی تونم به باور هام شک کنم چون باورشون دارم
    پس...
    -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    1 نصیحت برادرانه:
    بهتره حالت گفتن تون رو عوض کنید. ما اومدیم که یه بحثی رو تموم کنیم نیومدیم که دعوا کنیم
    Last edited by 8nights&7days; 13-07-2013 at 01:32.

12. این کاربر از 8nights&7days بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال 8nights&7days's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2012
    محل سكونت
    nella citta

پيش فرض

اصلا نمی دونم چرا می گید چرا بشر نمیره ماه
    آخه بره که چی بیاره؟؟؟ پروژه مریخ و ول کنن بیان برن ماه؟
    فقط هم آمریکا نبود که رفت ماه
    کشور هایی مثل روسیه هم بودن
    اینم فراموش نکنید
    اگر تمامی این کار ها برای بد نام کردن آمربکاس بیاید یک سری مدارک علمی علیه روسیه تحویل بدید.
    من جایی خوندم که فیلمی که از کره ماه اومده توی یک استادیو پر شده. ولی کو استادو؟؟؟؟ نابودش کردن؟؟ پس خاک هایی که از کره ماه آوردن چیی
    خوب است بدانید:
    در آن زمان آمریکا رقیب روسیه بود. و روسیه قبل از آمریکا اولین میمون رو فرستاد فضا. و بعد آمریکا ادعا کرد که انسان می فرسته به ماه و تونست.

14. 2 کاربر از 8nights&7days بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه mohammad ahmadi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2013
    محل سكونت
    'P30WORLD'

پيش فرض

AS16-122-19533

آره
    کتمان نمی کنم.

برای این می سوزم که NASA اینقدر من رو، و شما رو، و هـمه رو، تا این حد احمق فرض کرده که به خودش اجازه داده این مقوای مچاله شده رو به جای سفینه فضایی بهمون جا بزنه.
    شعور میدونین چیه؟ احساس میکنم NASA به شعورم توهین کرده. شما رو نمی دونم، ولی من اجازه نمی دم کسی من رو احمق فرض کنه.

راستی. این رو هم بدونین که NASA عکس HR همین شماره(همین عکس بالا) و چند عکس قبل و بعدش رو به دلیل کیفیت بالاتر و عدم نمایان تر شدن افتضاح خودش از آرشیو جدیدش هم پاک کرد!
    فقط از عکس 19533 که نسخه HR اون رو هم پاک کردن فقط یه عکس 82کیلو بایتی با کیفیت بسیار پائین گذاشتن تا جزئیات مشخص نشه.

لینک عکس پاک شده: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اولا لینکت باز نمیشه
    ثانیا میخوای بگی ناسا به اون بزرگی فکر نکرده یه روز حقیقت بر ملا میشه !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    دلیلی نمیبینم که به حقیقتی به این بزرگی شک کنم

16. 2 کاربر از mohammad ahmadi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال NorthBridge's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

نظرات مخالف و موافق جالبی گفته شد ولی هنوز هیچ طرفی غالب یا مغلوب نشده
    Last edited by NorthBridge; 13-07-2013 at 05:00.

کاربر فعال انجمن موضوعات علمی و علوم انسانی havzhini's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

AS16-122-19533

آره
    کتمان نمی کنم.

بر خلاف ادبیات بی ادبانه و دور نزاکت شما که دیگران رو احمق و بی شعور خطاب میکنید من فقط براتون یه مقدار از همون شعور و ادب و نزاکت رو ارزو میکنم
    من همون بار اول هم گفتم نه توی این مورد بلکه در کلیت تمام موارد من شخصا ادم شکگرایی هستم و تا اطلاعات از از دو طرف یه موضوع بدست نیارم نظر قطعی نمیدم و بازهم توی مسائل هرگز چیزی رو مطلق نمیدونم

ولی من مطالب شما رو هرگز و هزگز نمیتونم قبول کنم و کاملا مغرض هستین در این مورد و هیچ ربطی مطالب شما به اگاهی رسوندن نداره که دلایل زیادی برای این موضوع هست
    شما هربار موضوعی رو مطرح میکنین بعد که بحث میشه و ازتون سوال میشه میرین و دیگه پیداتون نیست و هیچ جوابی به سوالات نمیدین و دوباره بعده چند روز به یه عکس و مطلب جدید میاین
    هرگز مطالبتون پایه علمی نداشته و فقط حدس و گمان مطرح میکنید
    هرگز سندی ارائه نمیدین بلکه فقط یه عکس قرار میدین و بعد هم که همون عکس بررسی میشه و شبهه شما جواب داده میشه شما غیب میشین

بر خلاف تصور شما ناسا یه سازمان با 2تا کارمند توی یه زیرزمین نیست بلکه تشکیل شده از هزاران انسان که همه در عالیترین سطح علمی در کل جهان هستن که به این راحتی بخوان همچین دروغی رو به این راحتی که شما میگین با یه ماکت بسازن و خورد مردم جهان بدن
    پس اگر شما هم میخواین این موضوع زیر سوال ببرین و ماها رو روشن کنین باید مدارک و دلایل مستند و درست داشته باشین نه این مدارک و عکسهای بی ارزش

دوست عزیز اتفاقا دقیقا به اون جمله زیبا اخر مطلبتون موافقم ولی دقیقا خوده شما در همون دسته قرار دارید

19. 5 کاربر از havzhini بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •