تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 26 از 357 اولاول ... 162223242526272829303676126 ... آخرآخر
نمايش نتايج 251 به 260 از 3561

نام تاپيک: Mafia II - نسخه PC

آخر فروم باز iCe m@n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    استان البرز

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط AlexMercer;5317072[COLOR=Silver

---------- Post added at 08:45 PM ---------- Previous post was at 08:43 PM ----------

[/COLOR]دوستان کرجی جایی نیاوارد؟
    اگه نه که فردا صبح احتمالا سی دی سنتر تو میدان سپاه یا شهرام میارن

از شهرام نخر می خواد 2 DVD بیاره که احتمالا ناقص باید باشه الان نسخه کاملش 3 DVD هست از همون سی دی سنتر بگیری فک کنم بهتر باشه من که از فردیس گرفتم الانم دارم بازی می کنم واقعا فوق الاده هست برای من هم 3 DVD هست
    Last edited by iCe m@n; 24-08-2010 at 22:58.

2. این کاربر از iCe m@n بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز AlexMercer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

ببخش دوست من قصد بجث ندارما ..
    ولی این جمله آخرتون یه ذره با کنایست یعنی این مفهوم رو میرسونه که مافیا بازی کوچیکیه و در حد مقایسه با gta نیست ! ... اما اگه نظر شخصی من رو بخواید جی تی ای درسته خیلی بیشتر نسخه داده بیرون و مافیا فقط دو نسخه (نسخه جدید رو که اصلا فعلا نمیشه نظر داد ) اما همون یه نسخه از مافیا اونقدر بزرگ هست که من هم بگم بازی بزرگ مافیا رو نباید با امثال gta مقایسه کنیم .. کاری به سلیقه دوستان ندارم .. درسته الان حرفه ای نیستم در زمینه بازی اما به جرات میتونم بگم 7 سال پیش خوره بازی و واقعا حرفه ای بودم .. عمرا gta اون زمان حتی یک ذره هم زیبایی بازی mafia رو نداشت ... حالا بعد از اون رو دیگه کار ندارم که چی شد چی نشد
    بله 8 سال پیش یعنی سال 2002 وقتی این بازی اومد تونست با داستان خوب و سینمایی بازی نگاه همه رو به سوی خودش جلب کنه.مخصوصا بازی پایان زیبایی داشت و مراحل جالبی هم داشت.ولی جی تی ای بعدها با تغییر دادن موتور پایه بازی و بزرگ کردن بازی تمام ضعف هاشو پوشوند.نباید تو گذشته زندگی کرد باید به الان نگاه کرد. خودت قضاوت کن GTA SAN ANDREAS با GTA IV چقدر تغییر داشت؟ ایا مافیا 1 با 2 هم اینقدر فرق دارن؟مافیا فقط همون روند خوب خودش رو پیش گرفت ولی چیزی اضافه نکرد.

در ضمن مافیا 1 رو باید با جی تی ای 3 مقایسه کرد ولی وقتی GTA VICE CITY اومد با اون فضای جالبش مافیا راحت از چشم افتاد.

پروفشنال xlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    هرجا آسمان باشد من همانجایم

پيش فرض

بله با همین کرک . فقط کپی پیست کردم . برای بازی هم باید nvidia physics رو حتما داشته باشید .
    راستی یه سوال : nvidia physics بره فعال کردن این قابلیت روی کارتهای ati هست . یعنی می تونم تو قسمت گرافیک گزینه nvidia physics رو فعال کنم یا نه ؟ در ضمن گرافیکم 4770 هست و AA هم تا 8 گذاشتم .
    انویدیا فیزیک بخوبی رو کارتهای ای تی ای اجرانمیشه و این یک امتیاز واسه انویدیامحسوب میشه برای اینکه الان بیشتر بازیها بر اساس انویدیافیزیک برای اجراشدندوعملکردبهتر نیازبه کارتهای گرافیک انویدیا دارند وتعدادشون زیادشده و حتی یک بازی پرت شده پلی استیشن 3هم با کارت ای تی ای درست عمل نمیکنه آخه پلی استیشن 3 از چیپست گرافیکی انویدیابهره می بره واب این دوتا شرکت توی یک جو نمیره
    اگه گرافیکتون atiهستش شمامیتونید انویدیا فیزیکو نسب کنید اما گاهی ممکنه بعضی جاها درست عمل نکنه بلفرض مثال اول بازی یک دیوار بصورت سبز رنگ تار عنکبوتی جلو شماست بعد ازنصب انویدیا فیزیک اون دیوار درست میشه امارنگش ممکنه سفید پر رنگ بشه یا بافتی مرده داشته باشه اما درمورد تیک دار کردنش باید بگم که بازی رو بسیارکند می کنه وسرعت فریم رو پایین میاره پس تیکش غیر فعال باشه

5. 2 کاربر از xlife بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز godsmak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    پایتخت جهان

پيش فرض

از شهرام نخر می خواد 2 DVD بیاره که احتمالا ناقص باید باشه الان نسخه کاملش 3 DVD هست از همون سی دی سنتر بگیری فک کنم بهتر باشه من گه از فردیس گرفتم الانم دارم بازی می کنم واقعا فوق الاده هست برای من هم 3 DVD هست
    نه عزیز، این بازی در اصل 2DVD بیشتر نیست(حجم بازی 7 گیگه!)، این 3DVD ها رو اختصاصی می زنن برای بیشتر تلکه کردن مردم!

تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

از شهرام نخر می خواد 2 DVD بیاره که احتمالا ناقص باید باشه الان نسخه کاملش 3 DVD هست از همون سی دی سنتر بگیری فک کنم بهتر باشه من گه از فردیس گرفتم الانم دارم بازی می کنم واقعا فوق الاده هست برای من هم 3 DVD هست
    شما یک DVD ضافه بهت انداختن چون فایل های نصب بازی 7 گیگ هست که با کرک و درایور ها تو 2 تا DVD جا میشه.ولی برای شما خواستن یکم نامردی کنن

آخر فروم باز starn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

من این نسخه ی 3 دی وی دی رو که تهیه کردم مشکل داره یعنی مشکل کرک داره بازی توی چپتر اول هیچ مشکلی نداشت ولی توی چپتر دوم داغونه به جای این که دکمه ی W بره جلو دکمه ی s میره جلو از این گذشته مثل یاین که خونت تموم شده و صدای قلم مدام داره پخش می شه
    کرک گروه SKIDROW نیز میشکل داره دوستان دانلود نکنید
    چند تا از دوستان BC تست کردن و هنوز هم باگ ها برطرف نشده

پروفشنال xlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    هرجا آسمان باشد من همانجایم

پيش فرض

برو بچ متخصص تا÷یک کسی نیست تفاوت این دو نسخه رو بدونه ؟

و اینکه از کجا میشه فهمید که نسخه ما استریم هستش یا معمولی ؟
    اگه تو دیسکت نرم افزار استیم باشه و نیاز به اتصال به اینترنت برای نصب ویا اجرابود

تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

من این نسخه ی 3 دی وی دی رو که تهیه کردم مشکل داره یعنی مشکل کرک داره بازی توی چپتر اول هیچ مشکلی نداشت ولی توی چپتر دوم داغونه به جای این که دکمه ی W بره جلو دکمه ی s میره جلو از این گذشته مثل یاین که خونت تموم شده و صدای قلم مدام داره پخش می شه
    کرک گروه SKIDROW نیز میشکل داره دوستان دانلود نکنید
    چند تا از دوستان BC تست کردن و هنوز هم باگ ها برطرف نشده

بهترین کرک بازی همون ورژن 3 هستش که دیشب پخش شد.

آخر فروم باز Little Sparrow's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Ķêŗmάņšĥąħ

پيش فرض

این کرک ورژن 3 هستش؟
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

آخر فروم باز iCe m@n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    استان البرز

پيش فرض

دوستان نسخه ی 3 دی وی دی سالمه دیگه نه؟

بله سالمه من الان نسخه 3 DVD دارم و راحت بازی میکنم تا الان هم که مشکلی پیش نیومده خداروشکر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •