تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: آیا تیم ملی بسکتبال ایران به دور دوم صعود خواهد کرد؟

راي دهنده
98. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • بلی

32 32.65%
  • خیر

69 70.41%
Multiple Choice Poll.
صفحه 26 از 46 اولاول ... 1622232425262728293036 ... آخرآخر
نمايش نتايج 251 به 260 از 451

نام تاپيک: آرشیو / جام جهانی بسکتبال (FIBA World Championship) | ترکیه 2010

آخر فروم باز M A M M U T's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

اینم یه عکس جالب بود:

منبع:nba.fanhouse.com

داره خودمونی میشه Silver WereWOlf's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

تلويزيون نه راديو من كه داشتم با راديو گوش ميدادم هيچي حالي نشدم فقط نتيجه رو گوش ميدادم بعضي جاها نتيجرو اشتباه هم ميگفت

اگه نباشه جاش خالی می مونه masud-000000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

شنیدم بین کوارترها که دخترکها میان می رقصن سر بازی ایران و آمریکا مجبورشون کردن شلوار پا کنن درسته؟
    کسی عکس داره؟

آخر فروم باز L.A.M.P.A.R.D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    i s f a h a n

پيش فرض

چه دافایی داشته ها

آخر فروم باز hojjatinho's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    نزدیکی های کویر

پيش فرض

ایران تونس>>>71-58
    ایران ایالات متحده>>>51-88
    =========================

سلام.
    البته نظر شما کاملا محترم هست اما به نظرم آمریکا از هیچ کدوم از بازیکنان رسمیش استفاده نکرد.
    کوبی برایانت که مصدومه.لبرون جیمز و کریس بوش و دوین وید هم که تیمشون رو همراهی نکردند.
    و کلا هیچ کدام از بازیکنان آمریکا تو المپیک 2008 تو تیم حال حاضر نیست.به نظرم آمریکا دیگه قهرمانی تو این مسابقات براش عادی شده.
    اما با اون بخشش که گفتی همه ی آمریکایی ها در یک سطح هستن تقریبا موافقم.
    سلام
    نه منظور من این بود که توی این تیم امریکا چیزی به اسم ذخیره نیست منظور من تیمی بود که به این مسابقات امودن وگر نه که از بازیکنایی که تو المپیک بودن هیچ کدوم در این تیم حضور نداشتن . در کل فکر می کنم اونا تیمهای باشگاهی رو خیلی بیشتر از اون چیزی که توی فوتبال هست ترجیح می دن به تیم ملی .
    تو جهانی هم امریکا خیلی وقته که قهرمان نشده.

آخر فروم باز mahdishata's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    آخر الزمان

پيش فرض

آخر فروم باز hojjatinho's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    نزدیکی های کویر

پيش فرض

تلويزيون نه راديو من كه داشتم با راديو گوش ميدادم هيچي حالي نشدم فقط نتيجه رو گوش ميدادم بعضي جاها نتيجرو اشتباه هم ميگفت
    رادیو رو که اصلا نگو ...
    من بازی با تونس رو گوش دادم کلی حرص خورم . گزارش گره حتی نمی دونست با کی هم گروهیم اسلوونی رو گفت لیتوانی!! بعد یک نفر که کنارش بود بهش رسوند. بعد از چند دقیقه

آخر فروم باز mahdishata's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    آخر الزمان

پيش فرض تلاش می‌کنیم با بازیهای خوب به لیگ آمریکا راه بیابیم

ارسلان کاظمی در مصاحبه با دویچه وله از موقعیت خودنمایی جهت انتقال به لیگ حرفه‌ای آمریکا می‌گوید.

دویچه‏وله: آقای کاظمی در آستانه‏ی دیدار با تیم ملی بسکتبال ایالات متحده‏ی آمریکا، چه چشم‏اندازی را برای این رویارویی دارید؟

ارسلان کاظمی: اعضای تیم ملی آمریکا همه ستاره‏های بسکتبال جهان هستند و بازی خیلی سختی خواهد بود. ما هم تمام تلاش‏مان را می‏کنیم که بتوانیم بازی تماشاگرپسندی را ارائه بدهیم.

انگیزه‏ی بچه‏ها در این بازی تقریباً دو برابر بازی‏های دیگر هم هست. به خاطر این‏که تمام ایجنت‌ها [دلالان] و مدیران باشگاه‏ها بازی را نگاه می‏کنند و بچه‏ها تلاش‏ می‏کنند که به تیم‏های لیگ "NBA" راه پیدا کنند. بنابراین فکر می‏کنم که همه‏ی بچه‏ها بازی خوبی را ارائه بدهند.

نتیجه‏ی بازی برای ما مهم نیست، مهم این است که چه چیزی از این بازی به‏دست خواهیم آورد و آن تجربه‏ی خوبی است که می‏توانیم از این بازی بگیریم.

پس از دو شکست در دیدارهای نخست مقابل برزیل و کرواسی، موفق شدید در دیدار سوم تونس را ببرید. راز پیروزیتان در دیدار مقابل تونس چه بود؟ و آیا این پیروزی می‏تواند سکوی پرشی برای شما در دیگر دیدارهای جام جهانی باشد؟

من همیشه با این تفکر به زمین می‏آیم که می‏خواهم تیم مقابل را ببرم. در بازی با تونس هم برای من و همه‏ی بچه‏ها همین‏طور بود و دل‏مان می‏خواست تونس را ببریم و به قول معروف، تلافی دیگر بازی‏هایی را که باخته بودیم، سر این تیم دربیاوریم که خدا را شکر این اتفاق افتاد و بازی را بردیم.

آیا این احتمال را می‏بینید که بتوانید از گروه‏تان به مرحله‏ی یک‏هشتم نهایی جام جهانی بسکتبال صعود کنید؟

شرایط مقداری سخت شده است. من خودم فکر می‏کردم اگر بتوانیم اسلوونی را شکست بدهیم، می‏توانیم به مرحله‏ی بعدی راه پیدا کنیم. اما اسلوونی توانست کروواسی را با شش امتیاز شکست بدهد و به همین خاطر صعود ما مقداری سخت‏تر شده است. انشاالله اگر خدا بخواهد و یاری کند، ما تمام تلاش‏مان را می‏کنیم که باز با این حال، اسلوونی را بزنیم و ببینیم شرایط گروهی‏مان چگونه پیش می‏رود.

آقای کاظمی شما در حال حاضر مقیم ایالات متحده‏ی آمریکا هستید و در این کشور تحصیلات خود را دنبال می‏کنید. پس از مسابقات جام جهانی، به آمریکا برمی‏گردید؟ یا چه برنامه‏ی دیگری دارید؟

الان سه هفته از شروع کلاس‌هایم گذشته است و به همین دلیل بلافاصله پس از جام جهانی به آمریکا پرواز می‏کنم و در کنار ادامه‏ی تحصیل، تمرینات بسکتبال‏ام را هم ادامه می‏دهم.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by mahdishata; 02-09-2010 at 14:16.

داره خودمونی میشه Silver WereWOlf's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

دوستان اينو تو يه سايتي ديدم كسي ميتونه بگه چي ميگه؟ من زبانم زياد خوب نيست
    And in a nod to the Iranian supporters in Istanbul — which included minister of sports Ali Saeedlou earlier in the tournament — dancers were ordered to cover up for their performances during the game. Islam prohibits women from exposing their skin in public, and Iranian officials had turned their backs when the dancers performed in earlier games.

The dancers wore long pants Wednesday.

متن كامل:
    کد:
    فك كنم همين شلوار پوشيدن چيلدر هاست
    Last edited by Silver WereWOlf; 02-09-2010 at 15:47.

آخر فروم باز M A M M U T's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

دوستان اينو تو يه سايتي ديدم كسي ميتونه بگه چي ميگه؟ من زبانم زياد خوب نيست

متن كامل:
    کد:
    فك كنم همين شلوار پوشيدن چيلدر هاست
    در موافقت با(عقاید) طرفداران ایرانی حاضر در استانبول از جمله رییس سازمان تربیت بدنی ،علی سعیدلو،که در تورنومنت حاضر بود ،به رقاص ها دستور داده شد تا علمیات نمایشی خور را مخفی کنند(در معنی خودمون یعنی سانسورش کنن)
    دین اسلام زنان را از نمایاندن بدن خود در انظار عمومی منع کرده است.
    و در مسابقات گذشته ،مسئولان رسمی ایران در هنگام برگزاری نمایش رقاص ها ،حاضر به
    دیدن آن نشده و مکان را ترک کرده اند.(البته دوباره برگشتند)
    چهارشنبه رقاص ها شلوار های بلند بر پا کردند.
    ---------------------------------------------
    خب مگه مجبورا.خب یه دقیقه نگاهشون رو بندازن جای دیگه.مگه ترکیه مسلمان نیست.خب چرا اونا از این کارا نمی کنن.به خدا زشته.
    ترک کردن سالن یعنی بی احترامی به رسوم سایر کشور ها.خب همین چیز ها میشه که اونا به اسلام بی احترامی میکنن دیگه.
    بی خیال.جدی نگیرید.
    =============================================
    تازه بعد از پوشیدن شلوار هم حاضر نشدن در سالن حضور پیدا کنن.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •