تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 26 از 42 اولاول ... 1622232425262728293036 ... آخرآخر
نمايش نتايج 251 به 260 از 412

نام تاپيک: بررسی NX700 LED سونی

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

سلام
    دوستان
    بهترین مارک مودم وایرلس که با فیلم hdمشکل نداره چیه هست؟ لینک سیس 160 که سرعتش300هست و تی پی لینک 300 هست ولی با هم تی پی لینک 85 هزار تومان و 150 هزار تومان اختلاف قیمت لینک سیس هست و ایا من با کابل به tv وصل از طریق پورت مودم وصل بشم برای رایانه هم یک usbوایرلس با سرعت 300 نیاز هست یا یکی سرعتش بالا باشه کافی هست؟ من ex700 دارم با تشکر

2. این کاربر از saeed20020 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

سلام
    دوستان
    بهترین مارک مودم وایرلس که با فیلم hdمشکل نداره چیه هست؟ لینک سیس 160 که سرعتش300هست و تی پی لینک 300 هست ولی با هم تی پی لینک 85 هزار تومان و 150 هزار تومان اختلاف قیمت لینک سیس هست و ایا من با کابل به tv وصل از طریق پورت مودم وصل بشم برای رایانه هم یک usbوایرلس با سرعت 300 نیاز هست یا یکی سرعتش بالا باشه کافی هست؟ من ex700 دارم با تشکر
    سلام
    مودم وایرلس من از نوع Access point g هست و با فیلم HD مشکل داره هر چند ثانيه Dropped میده یا سکته میزنه ! چون وایرلس TV از Access point سری N هست و مودم سری G این مشکل رو دارم . برای پخش HD حتما از مودم باسرعت بالا و سری N استفاده کنید . در مورد این دو مدل مودم باید ببینید کدوم مشخصاتش بالاتر هست .
    Last edited by baghbanzadeh; 12-03-2011 at 10:26.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

با تشكر از شما مثل اينكه سوالم را بد مطرح كردم طريقه ارتباط بين تلويزيون و كامپيوتر از طريق ارتباط داخلي ميخواستم چون من اينترنت ندارم.

شما باید مودمتون رو به DLAN تی وی وصل كنيد و در منوی TV گزینه network شبكه رو انتخاب و network set-up و بعد DLNA Wirel- set-up جستجوي اتوماتيك شبکه رو بزنید . بعد از اسکن کردن شبکه لپ تاپ یا کامپیوتری که پیدا کرده رو انتخاب میکنید. البته باید حتما برای کامپیوتر یوزر و پسورد بزارید. نرم افزار مدیا سرور رو هم نصب کنید درایو هارد روی سیستم رو هم شر کنید . البته در صورتی که شما قبلآ پیکر بندی شبکه رو انجام داده باشید میتونید TV تون رو شبکه کنید .
    Last edited by baghbanzadeh; 07-02-2011 at 13:14.

5. 2 کاربر از baghbanzadeh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

با تشكر از شما اين كد امنيتي شبكه را از كجا بايد پيدا كنيم
    با تشكر از شما مثل اينكه سوالم را بد مطرح كردم طريقه ارتباط بين تلويزيون و كامپيوتر از طريق ارتباط داخلي ميخواستم چون من اينترنت ندارم.

در ضمن اگر شما کد امنیتی شبکه تون رو ندارید میتونید وارد تنظیمات روترمودم بشید و در قسمت Security
    کد امنیتی شبکه رو عوض کنید یا تیک کنار اونو بردارید در این صورت شبکه تون بدون کد امنیتی خواهد بود .

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

سلام دوستان

نرم افزاری وجود داره که تصویر رایانه توی tvنشون بده؟ tv به صورت وایرلس مونیتور بشه نه از طریق کابل مثلا بشه به صورت وایرلس بازی کرد یا اینترنت کار کرد؟dlna فقط میشه عکس و فیلم دید ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

سلام دوستان

نرم افزاری وجود داره که تصویر رایانه توی tvنشون بده؟ tv به صورت وایرلس مونیتور بشه نه از طریق کابل مثلا بشه به صورت وایرلس بازی کرد یا اینترنت کار کرد؟dlna فقط میشه عکس و فیلم دید ؟

سلام دوست عزیز در مورد اینکه نرم افزاری باشه که بشه به صورت وایرلس تمام کارهای روی رایانه رو روی TV دید فکر نمیکنم چنین نرم افزاری باشه اگه دوستان اطلاعی در این مورد دارند خوشحال میشویم راهنمایی کنند . ولی بهترین روش برای دیدن صفحه دسکتاپ PC ودیدن فایلها وپوشه ها وکلآ کار با PC و اینترنت و بازی ودیدن فیلم ها اتصال از طریق کابل HDMI هست اگر لپ تاپ یا PC تون خروجی HDMI داره این بهترین روشه ولی از طریق شبکه فقط میتونید فایلهای تصویری و صوتی و عکسها تون رو به اشتراک بذارین

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

سلام دوستان
    جدیدترین آپدیت NX700/800 از سایت سونی آسیا - ورژن System Software Updae Version PKG4.087GAH-0108

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by baghbanzadeh; 22-12-2010 at 14:58.

10. 5 کاربر از baghbanzadeh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

سلام دوستان
    من به تازگی یک سرویسv.p.n. خریداری کرده ام. آیا با داشتن این سرویس می شود از طریق تی وی به اینترنت وصل شد؟ کسی از دوستان تنظیمات خاصی را انجام داده که بشود.
    مرسی

12. این کاربر از fafarnana بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

سلام دوستان
    من به تازگی یک سرویسv.p.n. خریداری کرده ام. آیا با داشتن این سرویس می شود از طریق تی وی به اینترنت وصل شد؟ کسی از دوستان تنظیمات خاصی را انجام داده که بشود.
    مرسی
    سلام دوست عزیز فکر خوبیه
    ما که از طریق سرویس ADSL هر کار کردیم نشد . ظاهرا تا حالا کسی نتونسته از طریق سرویس v.p.n هم با این TV به اینترنت وصل بشه یا امتحان کنه پیشنهاد میکنم خودتون دست به کار بشید و آزمایش کنید شاید به نتیجه برسید

در صورت موفقیت ما را هم فراموش نکنید
    سپاس
    Last edited by baghbanzadeh; 01-01-2011 at 14:25.

14. این کاربر از baghbanzadeh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

سلام دوست عزیز فکر خوبیه
    ما که از طریق سرویس ADSL هر کار کردیم نشد . ظاهرا تا حالا کسی نتونسته از طریق سرویس v.p.n هم با این TV به اینترنت وصل بشه یا امتحان کنه پیشنهاد میکنم خودتون دست به کار بشید و آزمایش کنید شاید به نتیجه برسید

در صورت موفقیت ما را هم فراموش نکنید
    سپاس
    خبری نیست
    Last edited by hosn7; 25-01-2011 at 00:11.

16. این کاربر از hosn7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •