میبینم که تام روانی هم نمره رو داد (دوستان از این شخص تویتی ، فیسی ، ایمیلی چیزی دارین بریم سر وقتش ؟ ) من فقط می خوام یک سوال ازش بپرسم اونم این که دوران بچگی خودت رو چجوری گذروندی و به چه شکل بزرگ شدی
به نظر من یک متن زیبای انگلیسی تایپ کنیم همین جا و لینک رو بزاریم در یک مکان عمومی پربازدید گیمینگ مثلا نئوگفا این یارو بیاد ببینه و حالش سر جاش بیاد.
نکته مهمی که در مورد نقد های این شخص هست اینه که اگر به این بازی امتیاز بالا میداد جای تعجب داشت و یک جورایی اون بازی از چشم ادم میوفتاد.
حالا شاید اینجا کوتاه بیام ولی اگه سر TLOU هم این کار رو بکنه برنامه ها دارم براش
+
وب سایت Guardian که از سایت های نقد بازی دوست داشتنی من هستش به بازی نمره کامل 10/10 داده.
+
اما شایان : اقا مرد و قولش ، برا من اصلا افت نداره که در مقابل اثار لوین بیام و شرط بندی کنم و به طبع برعکسش برا شایان هم همینطوره
همون طور که گفتم اون موقع دل و زدم به دریا و خوبی این شرط بندی این بود که من و شایان تا زمان انشتار نمرات خواب به چشمون نیومده بود و لحظات پر استرس و لذت بخشی رو سپری کردیم
و البته دیشب به خود شایان هم توضیح داد این که کار برای TLOU خیلی سخت شد و موضوع اینه که دیگه اونجا تام وقتی نمره بده پلتفرم ها جدا نمیشن و یک پلتفرم هست و یک نمره که مستیم روی نمره تاثیر میزاره و حتا اگه وب سایت های معتبری مثل GS یا IGN نمره 10 بدن باز هم هستن سایت هایی که از خجالت بازی در بیان ، به عنوان مثال بازی MGS 4
به هر حال رو حرفم هستم و شرط بندی سر بایوشاک برا من یک افتخار محسوب میشه