تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: به نظر شما كدام نسخه از اين سري بهترين بود؟

راي دهنده
73. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • BioShock

19 26.03%
  • BioShock 2

1 1.37%
  • BioShock: Infinite

53 72.60%
صفحه 26 از 62 اولاول ... 1622232425262728293036 ... آخرآخر
نمايش نتايج 251 به 260 از 620

نام تاپيک: BioShock: Infinite

مدیر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Layken's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

میبینم که تام روانی هم نمره رو داد (دوستان از این شخص تویتی ، فیسی ، ایمیلی چیزی دارین بریم سر وقتش ؟ ) من فقط می خوام یک سوال ازش بپرسم اونم این که دوران بچگی خودت رو چجوری گذروندی و به چه شکل بزرگ شدی
    به نظر من یک متن زیبای انگلیسی تایپ کنیم همین جا و لینک رو بزاریم در یک مکان عمومی پربازدید گیمینگ مثلا نئوگفا این یارو بیاد ببینه و حالش سر جاش بیاد.
    نکته مهمی که در مورد نقد های این شخص هست اینه که اگر به این بازی امتیاز بالا میداد جای تعجب داشت و یک جورایی اون بازی از چشم ادم میوفتاد.
    حالا شاید اینجا کوتاه بیام ولی اگه سر TLOU هم این کار رو بکنه برنامه ها دارم براش

+

وب سایت Guardian که از سایت های نقد بازی دوست داشتنی من هستش به بازی نمره کامل 10/10 داده.

+

اما شایان : اقا مرد و قولش ، برا من اصلا افت نداره که در مقابل اثار لوین بیام و شرط بندی کنم و به طبع برعکسش برا شایان هم همینطوره
    همون طور که گفتم اون موقع دل و زدم به دریا و خوبی این شرط بندی این بود که من و شایان تا زمان انشتار نمرات خواب به چشمون نیومده بود و لحظات پر استرس و لذت بخشی رو سپری کردیم
    و البته دیشب به خود شایان هم توضیح داد این که کار برای TLOU خیلی سخت شد و موضوع اینه که دیگه اونجا تام وقتی نمره بده پلتفرم ها جدا نمیشن و یک پلتفرم هست و یک نمره که مستیم روی نمره تاثیر میزاره و حتا اگه وب سایت های معتبری مثل GS یا IGN نمره 10 بدن باز هم هستن سایت هایی که از خجالت بازی در بیان ، به عنوان مثال بازی MGS 4
    به هر حال رو حرفم هستم و شرط بندی سر بایوشاک برا من یک افتخار محسوب میشه

2. 8 کاربر از Layken بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای City 17's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    HEV suit

پيش فرض

میبینم که تام روانی هم نمره رو داد
    همین بس که در نقد Deus Ex 1 که از اولین نقدهاش بوده گفته:

Deus Ex isn't all bad, though; I'd say it's only 90% bad
    یعنی توی رده بندی این سایت از لحاظ میانگین امتیاز فعلا بهترین بازی تاریخ پی سیه و با اختلاف جزئی از The Orange Box و Half Life 2 بالاتر قرار گرفته!
    البته جاش همون بالا مالاهاست ولی یه کم پایین تر : دی

+
    بازی هنوز به دستم نرسیده ، فعلا از حاشیه ها میگیم : دی

4. 8 کاربر از City 17 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز 779's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    In The World of Game

پيش فرض

البته جاش همون بالا مالاهاست ولی یه کم پایین تر : دی
    پایین‌تر از چی؟ توی این نسل که بهترین FPS بود، با بازی‌های نسل قبل هم اصلا قابل قیاس نیست یک سر و گردن بهتره Bioshock.

6. 3 کاربر از 779 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

ببین شایان،کلا این یه چیز واضح هست که بایوشاک خیلی از tlou بهتره،بحث کردن فن های tlou و اینکه میگن tlou از بایوشاک بهتره مثل این میمونه که بخوای با چنگال اب دریا رو خالی کنی!
    یه اسمایل خنده ای ببند ته اینجور پستهات علی جان!
    یهوو دیدی شوخی شوخی جدی شد...

میبینم که تام روانی هم نمره رو داد (دوستان از این شخص تویتی ، فیسی ، ایمیلی چیزی دارین بریم سر وقتش ؟ ) من فقط می خوام یک سوال ازش بپرسم اونم این که دوران بچگی خودت رو چجوری گذروندی و به چه شکل بزرگ شدی
    به نظر من یک متن زیبای انگلیسی تایپ کنیم همین جا و لینک رو بزاریم در یک مکان عمومی پربازدید گیمینگ مثلا نئوگفا این یارو بیاد ببینه و حالش سر جاش بیاد.
    نکته مهمی که در مورد نقد های این شخص هست اینه که اگر به این بازی امتیاز بالا میداد جای تعجب داشت و یک جورایی اون بازی از چشم ادم میوفتاد.
    حالا شاید اینجا کوتاه بیام ولی اگه سر TLOU هم این کار رو بکنه برنامه ها دارم براش
    به اندازه کافی پشت سر نقدش کامنت براش سرازیر شده... نکته جالب توجه وجود دو تا کامنت فارسی اون وسطاس که البته محتوای بالای 18 دارن!

8. 11 کاربر از havas_1980 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز halflife g's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    دور دور دور....

پيش فرض

پایین‌تر از چی؟ توی این نسل که بهترین FPS بود، با بازی‌های نسل قبل هم اصلا قابل قیاس نیست یک سر و گردن بهتره Bioshock.
    بهترين نسل كه تو سبك fps بدون شك هست....ولي در مقايسه با نسل قبلي ها اصلا نميشه اينطور با قاطعيت گفت :
    چون اگه از زاويه امتياز نگاه كنيم امتياز منتقد مربوط به جايگاه اون بازي در زمان انتشار هست ......تازه اگه از لحاظ امتياز هم نگاه كنيم بازي مثه halo1 با متاي ٩٧ و چندين بازي با متاي ٩٦ هست(گرچه خيلي نميشه با امتياز بهترين بودن رو انتخاب كرد)

از زاويه گذر زمان هم نگاه كنيم پس بايد بگيم فيلمي مثه همشهري كين و پدرخوانده خيلي ضعيفن چون قديمين ......اينجا هم نميشه بازيهاي قديمي رو به بهانه قديمي بودنشون از مقايسه خارج كرد و گفت اصلا قابل قياس نيستن و...

+

خلاصه خواستم بگم بهترين بودن بازي تو سبكش تو تاريخ fps يه چيزي هست كه اصلا نميشه با قاطعيت در موردش نظر داد و نيازمند تامل بررسي و البته سليقه هست(ولي اينكه جزو بهتريناس نميشه انكارش كرد)

.
    Last edited by halflife g; 27-03-2013 at 21:24.

10. 11 کاربر از halflife g بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    In The World of Game

پيش فرض

بهترين نسل كه تو سبك fps بدون شك هست....ولي در مقايسه با نسل قبلي ها اصلا نميشه اينطور با قاطعيت گفت :
    چون اگه از زاويه امتياز نگاه كنيم امتياز منتقد مربوط به جايگاه اون بازي در زمان انتشار هست ......تازه اگه از لحاظ امتياز هم نگاه كنيم بازي مثه halo1 با متاي ٩٧ و چندين بازي با متاي ٩٦ هست(گرچه خيلي نميشه با امتياز بهترين بودن رو انتخاب كرد)

از زاويه گذر زمان هم نگاه كنيم پس بايد بگيم فيلمي مثه همشهري كين و پدرخوانده خيلي ضعيفن چون قديمين ......اينجا هم نميشه بازيهاي قديمي رو به بهانه قديمي بودنشون از مقايسه خارج كرد و گفت اصلا قابل قياس نيستن و...

+

خلاصه خواستم بگم بهترين بودن بازي تو سبكش تو تاريخ fps يه چيزي هست كه اصلا نميشه با قاطعيت در موردش نظر داد و نيازمند تامل بررسي و البته سليقه هست(ولي اينكه جزو بهتريناس نميشه انكارش كرد)

.
    بله در این شکی نیست که بایوشاک نسبت به بازی‌های FPS دیگه خیلی سلیقه‌ای تر هست. برای مثال خیلی‌ها ارتباط بیشتری با Half Life برقرار می‌کنند تا بایوشاک. یکی از دلایل بیش‌تر محبوب بودنشم همینه. خیلی از افراد رو تو فروم‌های دیگه دیدم که خیلی راحت و ساده میان میگن از بایوشاک خوششون نمیاد در حالیکه منکر کیفیت عالی بازی نمیشن.
    در مورد نسل قبل هم باید بگم کاملا سرتر هست.
    دلایل بسیار زیادی هم وجود داره. اولا اینکه فیلم رو با یک بازی مقایسه کنیم، کار کاملا اشتباهی هست. بازی یک صنعت هنری نیست (با اینکه کن لوین بازیاش بشدت هنری، ولی سوزنی در کاه هست) و سهم بیش‌تر صنعت گیم به تکنولوژی وابسته‌ی، درحالیکه هنر 7م دارای ژانرهای مختلفی است که تنها چند مورد از اون ژانرها ارتباط مستقیم با تکنولوژی دارد.
    دوما اینکه استانداردهای بازی هر نسل دچار تغییر میشه و یک جورایی از این رو به اون رو میشه (دیگه الان کسی نمیاد 10 تا اسلحه برای یک شخصیت بزاره، توی خود Bioshock Infinite هم این مورد برداشته شد) بنابراین کسی نمیاد بگه GT3 اون متا رو داره، پس بهترین بازی ریسینگ هست!! همه چیز نسبت به زمان خودش سنجیده میشه.
    بحث سنجش زمانی بازی شد، باید بگم که Bioshock بسیار بسیار کار سختی رو کرده، کاری که حتی Valve هم تا الان نکرده. اینکه بیای یک سبک کامل شده‌ای همچون FPS رو بعد از HL2 و Halo و Doom و ... اینطور تکامل و پیشرفتش بدی که در سال 2013، به چنین موفقیتی دست پیدا کنه، کار اصلا ساده‌ای نیست. حالا توی این نسل یک HL شماره‌دار ندیدیم که بخواد تعریف‌های این سبک رو بالا پایین کنه، برا همین اصلا من نمی‌تونم بگم که Valve می‌تونه این کار رو بکنه یا نه. اما مسئله اینکه Irrational Games و لوین، در این نسل 2 بازی دادن که هردوشون جزو شاهکارهای FPS محسوب شده و دارای کیفیت بسیار بالایی هستند. کاری که Halo هم نتونست انجام بده و دیدیم که در هر نسخه‌ ضعیف و ضعیف‌تر از نسخه‌ی اول شد. اما من اصلا نمی‌تونم حضم کنم که چجوری این استودیو 2 تا بازی فوق‌العاده و FPS ساخته، که هردوشونم اینقدر کیفیت بالایی داشته باشند. توی این سبک خیلی سخته انجام اینکار در فاصله‌ی زمانی 5- 6 سال. بازی‌های دیگری هم بودن که اینقدر پیشرفت قوی‌ای داشتند، اما بیشترشون تو سبک‌های دیگه‌ای جز FPS بوده. درواقع کار لوین رو هیچ‌کس تابحال انجام نداده. (HL در طی 2 نسل پیاپی تونست کیفیت HL رو حفظ کنه و اون دوران هم به دلیل اینکه تازه این سبک در اوایل کار خود به سر میبرد، پیشرفت دادنش کار ساده‌تری بود تا این نسل)

مرسی وحید خصوصا اون تذکر درباره ی اسپویلر خیلی به جا بود.

در مورد گیم پلی توی پیش نمایش های بازی تا جایی که دیدم شباهت های خیلی زیادی با بایوشاک های قبلی و سیستم-شاک 2 داره. هر چند که حضور الیزابث با
    توانایی های متقاوتی که نسبت به بوکر داره شرایط جدید رو ایجاد می کنه.

یه نکته که بهتره از الان خودتون را براش آماده کنید اینکه انتظار نداشته باشید آزادی عمل در حد تریلر E3 که دو سال پیش پخش شد باشه، از زمان بیرون دادن اون تریلر
    بازی تغییرات زیادی به خودش دیده از جمله گفته شده که اون قسمت جذاب از تریلر که بوکر توی یک محیط خیلی بزرگ، مرتب بین خط ریل ها جا به جا میشد به دلائلی
    با قسمت های کوچکتر و کنترل شده تر جایگزین شده، احتمالا به خاطر سختی هایی که توی کار ایجاد میشده خصوصا برای کنترل الیزابث توی اون محیط بزرگ و شلوغ.
    ولی از طرف دیگه از نظر امکانات و توانایی ها و ... تغییرات مثبت زیادی اعمال شده از جمله اینکه بعضی از المان های نقش آفرینی به شکل کنترل شده به بازی اضافه
    شده و در مورد انتخاب توانایی ها در بعضی قسمت ها ، دست گیمر برای تصمیم گیری (تصمیم های غیر قابل برگشت) باز گذاشته شده.

در کل گیم پلی عالی خواهد بود اما شاید نه در اون حدی که ممکنه عده ی زیادی بعد از گذشت دو سال از اون تریلر مسحور کننده توی ذهنشون خیال پردازی کرده باشند!
    خدارو شکر اشتباه کردی گیم‌پلی دقیقا همون آزادی عمل رو داره و بسیار بسیار لذت بخش (پریدن از روی اون ریل به این ریل!) البته یکی از دلایل ضعف تکنیکی گرافیک هم همین هست فکر کنم.
    Last edited by 779; 27-03-2013 at 22:28.

12. 3 کاربر از 779 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    دور دور دور....

پيش فرض

دوما اینکه استانداردهای بازی هر نسل دچار تغییر میشه و یک جورایی از این رو به اون رو میشه (دیگه الان کسی نمیاد 10 تا اسلحه برای یک شخصیت بزاره، توی خود Bioshock Infinite هم این مورد برداشته شد) بنابراین کسی نمیاد بگه GT3 اون متا رو داره، پس بهترین بازی ریسینگ هست!! همه چیز نسبت به زمان خودش سنجیده میشه.
    بحث سنجش زمانی بازی شد، باید بگم که Bioshock بسیار بسیار کار سختی رو کرده، کاری که حتی Valve هم تا الان نکرده. اینکه بیای یک سبک کامل شده‌ای همچون FPS رو بعد از HL2 و Halo و Doom و ... اینطور تکامل و پیشرفتش بدی که در سال 2013، به چنین موفقیتی دست پیدا کنه، کار اصلا ساده‌ای نیست. حالا توی این نسل یک HL شماره‌دار ندیدیم که بخواد تعریف‌های این سبک رو بالا پایین کنه، برا همین اصلا من نمی‌تونم بگم که Valve می‌تونه این کار رو بکنه یا نه. اما مسئله اینکه Irrational Games و لوین، در این نسل 2 بازی دادن که هردوشون جزو شاهکارهای FPS محسوب شده و دارای کیفیت بسیار بالایی هستند. کاری که Halo هم نتونست انجام بده و دیدیم که در هر نسخه‌ ضعیف و ضعیف‌تر از نسخه‌ی اول شد. اما من اصلا نمی‌تونم حضم کنم که چجوری این استودیو 2 تا بازی فوق‌العاده و FPS ساخته، که هردوشونم اینقدر کیفیت بالایی داشته باشند. توی این سبک خیلی سخته انجام اینکار در فاصله‌ی زمانی 5- 6 سال. بازی‌های دیگری هم بودن که اینقدر پیشرفت قوی‌ای داشتند، اما بیشترشون تو سبک‌های دیگه‌ای جز FPS بوده. درواقع کار لوین رو هیچ‌کس تابحال انجام نداده. (HL در طی 2 نسل پیاپی تونست کیفیت HL رو حفظ کنه و اون دوران هم به دلیل اینکه تازه این سبک در اوایل کار خود به سر میبرد، پیشرفت دادنش کار ساده‌تری بود تا این نسل)
    ماحصل پست قبلي من اين بود كه سطح و نمره و ارزش و قدرت هر بازي نسبت به زمان عرضش هست و شما مثلا بايد سطح halo1 عرضه شده در سال ٢٠٠١ رو با بايوشاك عرضه شده در سال ٢٠١٣ مقايسه كني .....يعني سال عرضه و توان اون زمان بايد در نظر گرفته بشه...
    در مورد سينما هم همينطور فقط درصدش كمتر هست(چون الماناش فرق مي كنه)

+

بقيه مسايل مثه رشد fps و ساده تر بودن رشد fps تو نسل قبل و ..... به مقايسه و سنجش بازيها با هم ربطي نداره
    در مورد gt3 هم چون سيموليتينگ هر چه زمان بره جلوتر بهتر ميشه سيموليت كرد و به بحث ما خيلي ربطي نداره

+

بهرحال خواستم بگم با قاطعيت نميشه تو اينجورموارد نظر داد (ادامه بحثم تو ياهو ميريم با هم)

.

14. 4 کاربر از halflife g بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز RAMINET's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

آقا ما از بس تعریف کردین مشتاق شدیم اینو بخریم بازی کنیم اما نسخه های قبلی رو بازی نکردم و حوصله فلش بک زدن ندارم!! همینو فقط بازی میکنم اما حقیقتش غیر از گرافیک چیزی تو یوتوب ازش ندیدم که جذب کننده باشه ! کسی میتونه یکم از داستانش توضیح بده؟

تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    In The World of Game

پيش فرض

ماحصل پست قبلي من اين بود كه سطح و نمره و ارزش و قدرت هر بازي نسبت به زمان عرضش هست و شما مثلا بايد سطح halo1 عرضه شده در سال ٢٠٠١ رو با بايوشاك عرضه شده در سال ٢٠١٣ مقايسه كني .....يعني سال عرضه و توان اون زمان بايد در نظر گرفته بشه...
    در مورد سينما هم همينطور فقط درصدش كمتر هست(چون الماناش فرق مي كنه)

+

بقيه مسايل مثه رشد fps و ساده تر بودن رشد fps تو نسل قبل و ..... به مقايسه و سنجش بازيها با هم ربطي نداره
    در مورد gt3 هم چون سيموليتينگ هر چه زمان بره جلوتر بهتر ميشه سيموليت كرد و به بحث ما خيلي ربطي نداره

.
    خودت داری میگی توان اون زمان بعد میگی مقایسه و سنجش بازی‌ها ربطی نداره به بحث؟ معلومه که ربط داره. وقتی اون زمان FPS هنوز به شکل امروزی کامل نشده بود، ساختن یک FPS انقلابی خیلی آسون‌تر از الان بود.
    سینما هیچ ربطی نداره به بازی. سینما میتونه یک کاره هنری باشه و یا میتونه صرفا یک کاره صنعتی و تبلیغاتی باشه.
    اما بازی همش در مورد سرگرمی هست. حالا یکی دوتا اون وسط رفتن تو کاره هنر و فلسفه، هنوز جا نیافتاده.
    کار هنری هم هیچ‌وقت قدیمی نمیشه.
    (تو یاهو هم نیستی)

17. 3 کاربر از 779 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    دور دور دور....

پيش فرض

خودت داری میگی توان اون زمان بعد میگی مقایسه و سنجش بازی‌ها ربطی نداره به بحث؟ معلومه که ربط داره. وقتی اون زمان FPS هنوز به شکل امروزی کامل نشده بود، ساختن یک FPS انقلابی خیلی آسون‌تر از الان بود.
    سینما هیچ ربطی نداره به بازی. سینما میتونه یک کاره هنری باشه و یا میتونه صرفا یک کاره صنعتی و تبلیغاتی باشه.
    اما بازی همش در مورد سرگرمی هست. حالا یکی دوتا اون وسط رفتن تو کاره هنر و فلسفه، هنوز جا نیافتاده.
    کار هنری هم هیچ‌وقت قدیمی نمیشه.
    (تو یاهو هم نیستی)
    بابا من مسافرتم....زوركي خودمو رسوندم به دهكده جهانيوگرنه ياهو ميام كامل صحبت مي كنيم

+

يعني سال بعد مثلا بتلفيلد متاش شد ٩٥ حتما از بايوشك بهتر و شونصد سر و گردن بهتر از بقيه اول شخصاش؟اينكه نشد....بهرحال بازي فعلا تازه اومده و طرفدارا(من جمله خودم)داغيم و بحث بار فنيش كمه ....منم گفتني ها رو گفتم بقيشو تو ياهو ميريم

.
    Last edited by halflife g; 28-03-2013 at 00:14.

19. این کاربر از halflife g بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •