...این حکومت هم کاری برای پارسیها نکرده ..تو وامثال تو بیمار هستند که همچین توهماتی دارید...
تحصیل به زبان فارسی در کشوری با اقوام مختلف کاری برای پارسی ها نیست! و جلوگیری از نوشتن و اموختن به زبان مادری خدمتی برای پارس نیست!
الینه کردن دیگر اقوام به فارس کردن که یک جنات هست خدمت به ملت پارس نیست!
جک ساختن برای تحقیر تمام اقوام و ستایش قوم فارس خدمتی برای پارس نیست!
تو اون کسانی که معرفی کردی حتی مطالبشون کامل هم نخوندی یا اگه یه سریشون مطالعه کردی از روی موضعی که داری مطالب با رویه فکری که در نظر داری قاطیش کردی و به نتیجه توهمی وخیالی خودت رسیدی

به روباهه میگن شاهدت کی میگه دمم..من دقیقا میدونم که تو رویه فکری همون خیال پرداز که ننگم میاد اسمشو بگم دنبال میکنی... اون ادم تمام گفته هاش نقص داره..یعنی با کتابای خودش میتونی گفته هاشو نقض کنی...

حقیقت اینه که ترک زبانهای ایران و ترکیه و اذربایجان.. ایرانی هستند و در گذشته به زبان پارسی صحبت میکردند...با تفکرات منفی و دروغی که به شما القا شده شما موضع گیری خودتو میکنی...ولی شما و هم فکرای شما ایرانی هستین و در گذشته به زبان فارسی تکلم میکردید..ولی ترک نژاد نبوده اید و در گذشته گذشتگانتون در مناطق شمال غربی ایران با نامهای پارسی همانند تبریز واذربایجان سخن پارسی میگفتند ..
تنها چیزی که شما گفتید این بود که نه جوابی به گفته هام دادید نه اینکه حرف جدیدی بزنید تمام خاور میانه رو هم کردید ایرانی
ایران رو هم کردید نژاد ایرانی نژاد ایرانی رو هم کردید پارس بعد ربطش دادید به کل دنیا
نظریه های احمقانه حمله و ... چندین بار تکرار کردین و هر بار شکست خوردن دیدگاهتون به کس دیگه ای ربط دادین
حکومتهایی که به ایران حمله کردندو از چند صد سال پیش با وارد کردن زبان ترکی به منطقه ما و تا کنون ...برای تفرقه واختلاف و در جازدن این کشور با تمدن ..این گونه کردند که شما به چیزی که به زور بهت القا شده افتخار کنی و با تجهیز کردن یه عده کوته فکر ونادون تاریخی خیالی درست کردند و شما رو سرگرم این تاریخ کردند...
تفرقه رو جک ها انداختن. تفرقه رو اجازه نداشتن به زبان مادریشان مدرسه ای داشته باشن انداخت
تفرقه رو روزنامه ایران انداخت انوقت کجا بودی بگی به هموطن من چرا توهین کردی حتی خودتون رو تشویق کردید و افتخار میکردید
به این کارتون
حالا جنبشی شده میخواهید همه با شما باشن ولی هیچ دست یاری با این طرز فکز نخواهید داشت
حتی پیوستن به این جنبش رو هم میخواهید بزور سیاست های کهنه شونیسم فارسی انجام بدین
ولی تا زمانی که خاک خودم سرزمین خودم زبان خودم هست به هیچ سرزمین دیگه ای فکر نمیکنم
Time has come to step up
And take back what you took from me