تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 26 از 109 اولاول ... 162223242526272829303676 ... آخرآخر
نمايش نتايج 251 به 260 از 1081

نام تاپيک: میزگرد علمی-فلسفی

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

اسم این دروغگو نیار که فکر کنم موقع نوشتن مطالبش تو رویا بوده..اگه اینا مرجع تو هستند کاملا در توهم محض به سر میبری...تو یه پاراگرف یه خیالپردازی میکنه و تو پاراگراف بعدی خیالپردازیهای خودشو نقض میکنه.. تماما جکه هر وقت یاد خیال پردازیهاش میوفتم دیگه جلوی خندم نمیتونم بگیرم
    اکثر اینایی که نام بردی دنبال شونیسم ترکی هستند و بیشتر از ظرفیت که انسان بودن بهشون داده دروغ پراکنی کردند...و همانند جنابعالی دچار توهم مضمن هستند ....گفتم صحبتات بو داره نکنه خودتم دنباله رو پان تر------کی هستی.. چون عمرتو در دنیای دروغ پراکنان میگذرونی....
    در مورد 7000سال تاریخ زبان ترکی تو منطقه شمال غرب ایران منابع بیار نه نظرات شخصی یه سری ادم توهم زده عنوان کن منابع قابل استناد

خوب عزیز برادر چه بخوای چه نخوای... با تفکرات منفی و دروغی که به شما القا شده شما موضع گیری خودتو میکنی...ولی شما و هم فکرای شما ایرانی هستین و در گذشته به زبان فارسی تکلم میکردید..ولی ترک نژاد نبوده اید و در گذشته گذشتگانتون در مناطق شمال غربی ایران با نامهای پارسی همانند تبریز واذربایجان سخن پارسی میگفتند ..
    حکومتهایی که به ایران حمله کردندو از چند صد سال پیش با وارد کردن زبان ترکی به منطقه ما و تا کنون ...برای تفرقه واختلاف و در جازدن این کشور با تمدن ..این گونه کردند که شما به چیزی که به زور بهت القا شده افتخار کنی و با تجهیز کردن یه عده کوته فکر ونادون تاریخی خیالی درست کردند و شما رو سرگرم این تاریخ کردند...
    کماکان اگه حرفی یا منابع قابل استنادی در مورد 7000سال تاریخ زبان ترکی تو منطقه شمال غرب ایران دارید منتظریم
    کلیه منابعی رو که گذاشتم با سند مدرک حرف میزنند و باید کلیه صفحاتی که اورده شده رو مطالعه کنید در این کشور که هر لحظه روشن فکران و هویت طلبان رو میکشن و سند های تاریخی بسیاری رو ازبین میبرن تا امثال شما با دروغ و توهم پان فارسیستی در کشوری به نام ایران و نژادی به نام اریا تمامی خواسته های بیمار خودون رو ارضا کنید
    یک روز مغول ها ما رو ترک میکنند یه روز محمود غزنوی و یک روز ازون حسن و یک روز رو هم اختصاص میدیم به هیتلر و ناپلون

من منابع خودم رو گذاشتم شما نیز منابع خودتون رو در مورد کوروش بزارید از حکومت رسیدن تا مرگ! تا بفهمید که ترک ها بودند و هستند و چرا شما دوست دارید نباشند!

نظرات شخصی یه سری ادم توهم زده عنوان کن منابع قابل استناد
    اگر به امثال مورخین پرفسور و قابل احترام که عمرشون رو گذاشتن اعتقاد نداری چطور انتظار داری من نوشته های ویکیپیدا رو که هرکسی میتونه بنویسه و مطلب تولید کنه رو قبول کنم
    یا امثال یهودیان و انگلیسیان مورخی که تاریخ پارس رو نوشتند و حتی اعتراف کردند که در مقابل دریافت وجه از دولت ایران اینکار رو کردند
    تاریخ پارس حدود 80 ساله که به وجود امدبا دروغ و... درحالی که اگه بتونی تاریخ سومر و اشور و بابل رو بخونی و نزدیکی فرهنگ و اداب و رسوم و زبان رو ببینی و
    ترجمه های موجود رو بخونی میتونی بفهمی که کلیه نام و نشان ها و ... در اذربایجان به زبان ترکی هست
    بهتره بری و DNA ترک های موجود رو ببینی تا بفهمی که ما با فارس ها تفاوت بسیاری داریم و البته کمی شبیه
    چنین تفاوتی DNA با تعییر زبان به وجود نمیاد!

تا به حال پرسیده اید که چرا به کسانی که تاریخ ترک ها رو مینویسیند یا مطالعه میکنند(که حق هرکسی است)بدون اینکه تحریکی برای خون ریزی باشن میشن پان ترک و شونیسم ترک؟ دلیلش ساده است چون در مقابل شونیسم فارس هستند مقابل الینه کردن ملتی از فرهنگ خودشون هست
    Last edited by B U L U T; 28-10-2010 at 21:35.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

10

اومیدوارم یه روزی متوجه اشتباه فکریت بشی حداقل تا زمانی که خوشید وماه میبینی........
    ...این حکومت هم کاری برای پارسیها نکرده ..تو وامثال تو بیمار هستند که همچین توهماتی دارید...
    تو اون کسانی که معرفی کردی حتی مطالبشون کامل هم نخوندی یا اگه یه سریشون مطالعه کردی از روی موضعی که داری مطالب با رویه فکری که در نظر داری قاطیش کردی و به نتیجه توهمی وخیالی خودت رسیدی
    به روباهه میگن شاهدت کی میگه دمم..من دقیقا میدونم که تو رویه فکری همون خیال پرداز که ننگم میاد اسمشو بگم دنبال میکنی... اون ادم تمام گفته هاش نقص داره..یعنی با کتابای خودش میتونی گفته هاشو نقض کنی...
    حقیقت اینه که ترک زبانهای ایران و ترکیه و اذربایجان.. ایرانی هستند و در گذشته به زبان پارسی صحبت میکردند...با تفکرات منفی و دروغی که به شما القا شده شما موضع گیری خودتو میکنی...ولی شما و هم فکرای شما ایرانی هستین و در گذشته به زبان فارسی تکلم میکردید..ولی ترک نژاد نبوده اید و در گذشته گذشتگانتون در مناطق شمال غربی ایران با نامهای پارسی همانند تبریز واذربایجان سخن پارسی میگفتند ..
    حکومتهایی که به ایران حمله کردندو از چند صد سال پیش با وارد کردن زبان ترکی به منطقه ما و تا کنون ...برای تفرقه واختلاف و در جازدن این کشور با تمدن ..این گونه کردند که شما به چیزی که به زور بهت القا شده افتخار کنی و با تجهیز کردن یه عده کوته فکر ونادون تاریخی خیالی درست کردند و شما رو سرگرم این تاریخ کردند...

بنده عاشق ایران هستم و دوست دارم همه با هم به ایران فکر کنیم..وبس

نه به فکر چیزهایی باشم که در خیالمون هست...

ONLY IRAN

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

...این حکومت هم کاری برای پارسیها نکرده ..تو وامثال تو بیمار هستند که همچین توهماتی دارید...
    تحصیل به زبان فارسی در کشوری با اقوام مختلف کاری برای پارسی ها نیست! و جلوگیری از نوشتن و اموختن به زبان مادری خدمتی برای پارس نیست!
    الینه کردن دیگر اقوام به فارس کردن که یک جنات هست خدمت به ملت پارس نیست!
    جک ساختن برای تحقیر تمام اقوام و ستایش قوم فارس خدمتی برای پارس نیست!

تو اون کسانی که معرفی کردی حتی مطالبشون کامل هم نخوندی یا اگه یه سریشون مطالعه کردی از روی موضعی که داری مطالب با رویه فکری که در نظر داری قاطیش کردی و به نتیجه توهمی وخیالی خودت رسیدی
    به روباهه میگن شاهدت کی میگه دمم..من دقیقا میدونم که تو رویه فکری همون خیال پرداز که ننگم میاد اسمشو بگم دنبال میکنی... اون ادم تمام گفته هاش نقص داره..یعنی با کتابای خودش میتونی گفته هاشو نقض کنی...
    حقیقت اینه که ترک زبانهای ایران و ترکیه و اذربایجان.. ایرانی هستند و در گذشته به زبان پارسی صحبت میکردند...با تفکرات منفی و دروغی که به شما القا شده شما موضع گیری خودتو میکنی...ولی شما و هم فکرای شما ایرانی هستین و در گذشته به زبان فارسی تکلم میکردید..ولی ترک نژاد نبوده اید و در گذشته گذشتگانتون در مناطق شمال غربی ایران با نامهای پارسی همانند تبریز واذربایجان سخن پارسی میگفتند ..
    تنها چیزی که شما گفتید این بود که نه جوابی به گفته هام دادید نه اینکه حرف جدیدی بزنید تمام خاور میانه رو هم کردید ایرانی
    ایران رو هم کردید نژاد ایرانی نژاد ایرانی رو هم کردید پارس بعد ربطش دادید به کل دنیا
    نظریه های احمقانه حمله و ... چندین بار تکرار کردین و هر بار شکست خوردن دیدگاهتون به کس دیگه ای ربط دادین

تفرقه رو جک ها انداختن. تفرقه رو اجازه نداشتن به زبان مادریشان مدرسه ای داشته باشن انداخت
    تفرقه رو روزنامه ایران انداخت انوقت کجا بودی بگی به هموطن من چرا توهین کردی حتی خودتون رو تشویق کردید و افتخار میکردید
    به این کارتون
    حالا جنبشی شده میخواهید همه با شما باشن ولی هیچ دست یاری با این طرز فکز نخواهید داشت
    حتی پیوستن به این جنبش رو هم میخواهید بزور سیاست های کهنه شونیسم فارسی انجام بدین

ولی تا زمانی که خاک خودم سرزمین خودم زبان خودم هست به هیچ سرزمین دیگه ای فکر نمیکنم

Time has come to step up
    And take back what you took from me
    Last edited by B U L U T; 29-10-2010 at 00:20.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

10

نرود میخ اهنین به سنگ
    شما اگه جای کردهای ترکیه بودید تا بحال خودکشی میکردید......خفقان و فشاریکه دولت ترکیه برای ساکنان کرد نیمه شرقیه ترکیه اوردند بی حد هست..حتی اسمهای شهرای شرق این کشور از کردی به ترکی تغییر دادند..و دائما کردها مورد سرکوب قرار گرفته اند...
    ولی اینو بدونید که اگه قرار باشه مسئله برای منطقه شمالغرب ایران پیش بیاد و کسانی بخوان خاک ایران و سرزمین پارس تیکه کنند ...فکر و خیال خامی دنبال کرده اند وانجام نداده.. شکست خورده هستند..چون با توهم وخیالبافی راه درست پیدا نمیشه...
    در اخر هم کماکان نظرم اینه که شما یک ایرانی اصیل پارسی هستید و زبانتون ترکی شده

ایران دوست دارم........

حـــــرفـه ای shabe.saket's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Lost Island

پيش فرض

iranmjh عزیز
    شما نمونه بارزی از افرادی هستید که حرفاشون ندانسته قیچی دوستی هاست و ندانسته بزرگترین خدمتها را به تیکه تیکه شدن ایران میکنند.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    روی مرکز زمیــن

پيش فرض

یکی موضع تاپیک رو بگه ... من که هر چی تو پست های قبل گشتم چیز مربوطی نیافتم!

7. این کاربر از Behsood بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

نرود میخ اهنین به سنگ
    شما اگه جای کردهای ترکیه بودید تا بحال خودکشی میکردید......خفقان و فشاریکه دولت ترکیه برای ساکنان کرد نیمه شرقیه ترکیه اوردند بی حد هست..حتی اسمهای شهرای شرق این کشور از کردی به ترکی تغییر دادند..و دائما کردها مورد سرکوب قرار گرفته اند...
    ولی اینو بدونید که اگه قرار باشه مسئله برای منطقه شمالغرب ایران پیش بیاد و کسانی بخوان خاک ایران و سرزمین پارس تیکه کنند ...فکر و خیال خامی دنبال کرده اند وانجام نداده.. شکست خورده هستند..چون با توهم وخیالبافی راه درست پیدا نمیشه...
    در اخر هم کماکان نظرم اینه که شما یک ایرانی اصیل پارسی هستید و زبانتون ترکی شده
    من بحث ترکیه رو نمیکنم
    چون کرد های ترکیه گروه های تروریسیتی ppk داره

یکی هم اینکه مطمئنم اگه دولت ایران میتونست چنین کاری رو بکنه دریغ نمیکرد ملت اذربایجان ملتی نیست که بشه به راختی چنین سیاست های اعمال کنن روش.

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اقیانوس

پيش فرض

ممنونم كه حرفم از دهان شما بيرون اومد

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    تهرانـــــــ

پيش فرض

دوستان لطفآ بحث تاریخش تموم بشه و...
    پست های نا مربوط هم حذف میشن...
    لطفآ پست اول رو هم مطالعه کنید
    درمورد اقوام ایرانی هم میگم که ما همه ایرانی هستیم
    آذری های ترک زبان، پارس ها و ... حتی اون ارمنی هایی که با انقلاب اسلامی از ایران خراج شدن و همون بسیجی و همون خس و خاشاک
    ما همه ایرانی هستیم
    مهم هم فقط همینه
    فقط همین!
    پس بیاید مثل کوروش باشیم و مثل بابک و مثل کاوه و مثل...
    باید دشمن خودمون رو بشناسیم
    باید ضحاک زمانمون رو بشناسیم
    گفتنی ها رو گفتم
    امیدوارم شنیده هارم شما شنیده باشید!
    روزي به يادتان مي آورم زيباترين منش آدمي محبت اوست.کوروش بزرگ
    Last edited by saeeddz; 29-10-2010 at 14:54.

11. این کاربر از saeeddz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    تهرانـــــــ

پيش فرض

پست اول رو مطالعه کنید لطفآ

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •