این دیگه خدا وکیلی خداوند بازی شده من نسخه ی دوم رو تقریبا دو ماه پیش بازی کردم العان که اینو بازی میکنم میبینم خیلی پیشرفت کرده واقعا دم تیم سازنده گرم
این دیگه خدا وکیلی خداوند بازی شده من نسخه ی دوم رو تقریبا دو ماه پیش بازی کردم العان که اینو بازی میکنم میبینم خیلی پیشرفت کرده واقعا دم تیم سازنده گرم
چرا هی 5ام 6 ام و حتی 7ام میشم تو بازی؟؟؟
من تو نسخه ی اول همیشه یا اول بودم یا دوم(بیشتر اول)
نمیدونم چرا انقدر سخت شده این نسخه
شاید با جواستیک عادت ندارم.بخاطر همینه...........
به هر حال....................
به نظر من که گرافیک بازی هم افت کرده.
اون صحنه های قشنگ و طبیعت زیبا رو با یه سری رنگ های مرده و درخت های مسخره عوض کردن.
انگار بازی وسترنه.
سلام دیدم همه دوستان اینجا انتقاد میکنننن گفتم یه چی هم من بگم ...
من نمیدونم چرا این کد مسترز همش اینجوری میکنه ...
من تمام سری کد مستر رو کامل تموم کردم ..
dirt 1 &2 , grid ,fuel ,dirt3
و تقریبا هم پایه ثابتشونم .
اما اخه .. بعد از نسخه اول دیرت ... یارو 1 بار فک نکرده که تو بازی میاد 1 جاده رو 6000 بار میزاره .
خوب معلومه که تکراری میشه ... این مشکل تو دیرت 1 نبود اما تو 2 و 3 هست ...
تو 1 وقتی ماشین میخورد به یه جایی کاملا مثل ماشین طبیعی داغون میشد و فرمون مشکل پیدا میکرد اما تو نسخه 2 و 3 اگه غلتک هماز رو ماشین رد شه باز سالم راه میره ...
نکته جالب تر این بود که : دقیقا یه صحنه هایی از جاده هاشون رو از فیول کنده بودن اینجا انداخته بودن ...
من نمیدونم اینا با کدوم ذهنی این کار رو کردن ... خب اگه این کارم میکنید .. فیول صحنه های خیره کننده و مپ فوق العاده گسترده ای داشت .... خیلی خیلی بزرگ
چرا 2 تا از اون جاده ها رو به این اضافه نمیکنن ؟؟؟؟
اخرین انتقادم که از نظر من بدترین هست : چرا از سری ان اف اس تقلید کردن و .... اون خط سبزا رو گذاشتن... کلا واقعیت بازی رو از بین بردن ...![]()
فیلم مسابقه هایی ک انجام میدی رو نمیشه save کرد؟(تو replay)
در مورد تکراری بودن مسیرها موافقم.
ولی اینکه ماشین بعد از تصادف فرمونش بکشه و اینها توی درت 2 و 3 هم هست فقط کافیه damage رو بذاری روی فول و ویژوال انلی نباشه.
اون خط سبز هم میتونی برداری.
اونجایی که باید ارم D3 رو پیدا کنیم یکیش اصلا نیست کجاست؟
کسی نمیدونه چجوری دونفره کنیم؟
کمک کنید دیگه ... من گیر همینم... میخوام دونفره بازی کنم نمیشه...
کسی این مشکلو نداره؟
این reply های بازی رو بشه سیو کرد یه جوری عالی میشه
عشق من تو این بازی فقط دریفته
داش من هیچی نمیتونه به پای nfs برسه البته این دو نسخه ی shift رو ازش جدا کنی کلا dirt زیره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)