یک چندتا شات از آپدیت های جدید هم بگذار
![]()
![]()
![]()
![]()
یک چندتا شات از آپدیت های جدید هم بگذار
![]()
![]()
![]()
![]()
تا شنبه . فقط همون اشکالات کلی رو بگیری کافیه.سلام
اگر مهلت ارسال آثار واسه جشنواره تموم شده باشه واسه مجموعه این کار رو میکنم.....
من واسه مجموعه تا کی وقت دارم سطح بازی رو ارتقاء بدم؟؟
گرافیک مرحله1 بهتر کردم ...
افت فریم مرحله 2 تقریبا حل شد ...
رو گیم پلی و در ها هم کار کردم...
خوب تو یکی دو روز آینده بازی رو دوباره آپ میکنم....
[B]سلام
بازی آپدیت شد
بازی در مجموعه ی بازیهای مستقل ایرانی به فروش می رسد....
Last edited by AMIR REZAs; 12-04-2011 at 12:52.
آفرین خیلی بهتر شده بود . در مورد گرافیکش نمیتونم نظر بدم چون قبلی رو یادم نیست چقدر تفاوت داشت . اما نسبت به قبلی خیلی کمتر گیر میکرد و مشکل درها هم حل شده بود ...
چقد نامرده این دنیای بازی نوشته گرافیک بازی اگر در کنار پلی استیشن یک مقایسه شود بازهم پایین است دشمنان همگی میخکوب شده اند و عمرا تیرشان به شما بخورد همچنین در ها همگی غیر قابل عبورند و به انها گیر خواهید کرد بازهم یک اکشن اول شخص غیر قابل بازی دیگر (باز خوبه نوشته مستقله)
دوست عزيزم
amir فكر ميكنم اولين بازي 3 بعديشه و به انوان اولين بازي با منابع ياد گيري محدود كولاك كرده
همون پلي استيشن 1
براي ساخت مزخرف ترين بازيش
1 نفر گرافيست
1 نفر برنامه نويس
نياز بود
همين يك نفر ها هم منابعي كه براي كار ازش اطلاعات يا اموزشات ديده بودن همه دانشگاهي و حرفه اي بوده
اما امير
نصف سن اونارو هم نداره
+
منابعش فقط چند تا جزوه pdf محدود بوده (به علت زندگي در ايران )
+
هم كار گرافيك هم برنامه نويسي با خودش بوده
امير جان قشنگ بود ممنون![]()
تو خارج واقعا فرهنگ تو این زمینه خیلی پیشرفته است . طرف یک بازی دو بعدی خیلی ساده می ذاره کلی ملت کف و خون قاطی می کنن و تشویقش می کنن و ازش حمایت می کنند تو بعضی موارد هم این بازیها پولی هست.
اگه بازی مستقلی اونم سه بعدی توسط یک نفر ساخته بشه که دیگه هیچی سرگیجه می گیرن. اونا می دونن امکانات و تعداد افراد و بودجه رو باید در نظر گرفت و با توجه به این چیزها در مورد بازی نظر می دن. نه اینکه یکدفعه بیان بازی رو بازی پلی استیشن 1 که حتی بازیها اونهم با 5 ، 6 میلیارد پول ساخته می شد ( اینو تو یکی از کتابهای معتبر در مورد طراحی بازی خوندم) مقایسه کنن.
همین بازی امیررضا جان اگه مدلهاشو یک مدلساز حرفه ای بسازه یک دو 3 ماه دیگه روی کدهای هوش مصنوعی و تیراندازی و... کار کنه یک بازی خیلی خوب اول شخص درست می شه و من مطئنم اگه دو 3 نفر دیگه با امیررضا کار می کردن و یک بودجه خوب هم داشتن نتیجه فوق العاده می گرفتن بهتر از خیلی از بازیهای اول شخص مزخرف ایرانی که فقط پول هدر دادن. این چیزها رو اصلا در نظر نمی گیرن
سلام روی این بازی 1 نفر کار کرده ؟ اگه انطور باشه عالییه معرکست ایول.
ما که قدرت دانلود نداریم ! شما شات بگذار .![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)