خب مشکل اساسی اینجاس که وقتی به 1.4 آپدیت میکنی دیگه کرک نمیشه!!!!!!!
خب مشکل اساسی اینجاس که وقتی به 1.4 آپدیت میکنی دیگه کرک نمیشه!!!!!!!
اگه امكان داره يكي از دوستان پچ 1.1.3 رو بزاره ممنون ميشم
ويندوزمو مجبور شدم بعلت ويروسي شدن عوض كردم بازي ديگه اجرا نميشه
قبلا هم مراحلو داشتم هم به عنوان مهمان ميتونستم بازي كنم .
چند پوشه توي داكيومنت داشت كه از اونا هم كپي گرفتم ولي فايده نداشت .
گروه RazorDOX این پچ رو به هماره کرکش منتشر کرده که! لینکش رو هم میتونی از اینجا بگیری :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
كرك را از ادرس زير دان نمودم .همون كرك قبلي ميباشد .
با توجه به اينكه تمام اپديتها را گرفته ام (ورزن 1/4/0/19679 ) اين كرك هيچ كاري انجام نميده .
---------- Post added at 11:02 AM ---------- Previous post was at 11:00 AM ----------
كرك را از ادرس زير دان نمودم .همون كرك قبلي فكر كنم باشه .
با توجه به اينكه تمام اپديتها را گرفته ام (ورزن 1/4/0/19679 ) اين كرك هيچ كاري انجام نداد .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
منم همین مشکل رو دارم
ورژنم شده 1.4 کرک قبلی دیگه عمل نمیکنه
help plz
كرك رازور فقط به طريق زير روي ورزن 1.0.2 از همه بهتر جواب ميده وبس .
1 . بازي رو نصب كنيد و به ورزن 1.0.2 به صورت انلاين يا افلاين اپديت كنيد .
2 .محتويات پوشهSC2.patch1.0.2_zyberakuma پچ را به غير از پوشه Versions را در محل نصب بازي كپي كنيد .
3.پوشه مپ را در مسيرMy Documents\StarCraft II كپي كنيد
4.كرك رازور را اجرا نماييد .
5. انتي ويروس را غير غعال نموده و فايل Keytro را كه همراه كرك ميباشد استخراج نموده و اجرا نماييد وبزاريد تا چرخ دنده ها ظاهر بشند بعد كليد f2 را بفشاريد واز برنامه خارج بشيد .
6.ستاپ بازي رو اجرا نماييد .
7.داخل بازي كه شديد روي گزينه PLAY AS GUEST اگه كليك كنيد و مراحل پچ و كرك را درست انجام داده باشيد پنجره اي باز ميشه كه داخلش 3 اپشن RAZOR 1 تا 3 رو داره يكي را انتخاب نماييد و از بازي لذت ببريد .
لازم به ذكره در هيچ يك از مراحل احتياج به اينترنت نيست .
پچ و كرك را از صفحات اول تاپيك ميتونيد دان نماييد
موفق باشي
كرك و پچ ورزن 1.4.0 گروه رازور را كه در يك پك ارايه شده دوستان ميتونند از لينكهاي زير دانلود نمايند .
دوستاني كه خطوط پر سرعت دارند امتحان نمايند .
حجم فايل .426 مگ
لينك مستقيم تا ده ساعت اينده .
لينك غير مستقيمکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by eshagh; 07-10-2011 at 13:45. دليل: اشتباه تايپي
شرمنده تاپیک زیرخاکی رو میکشم بیرون
اقا گند زدم به بازی رفتاپدیت شد الان ورژن 1.4 یه همچین چیزی شده صفحه لاگ battle.net اومده اکانت میخواد الان چی کار کنم کرک خاصی برا رفع این مشکل هست راستی رو 7 کرکا اجرا میشن؟
راستی یه چیز دیگه sc2_copy رو که اجرا کرد بعد از اجرای keytro میگه f2 رو بزن میزنم هیچ اتفاقی نمی یوفته
Last edited by AliROCK; 12-11-2011 at 01:02.
طبق پست بالایی فکر کنم بتونی راحت اکانت بسازی تو سایت و باهاش واردشی. چون اینطور که معلومه cd key نمی خواد دیگه ؟؟؟ البته اگه جواب نداد باید کرک این ورژن رو پیدا کنی یا اگه نباشه باید حذف و نصب کنی.
دوستان کسی هست بریم آنلاین بازی کنیم ولی فکر کنم این محدودیت هارو نداره این آنلاین. اما هنوز چک نکردم. فردا جوابش رو میدمفقط یه فایل 300 مگی باید دانلود شه و ورژن بازی آخرین ورژن باشه. هیچ کرکی هم نباید روش نصب باشه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)