تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 26 از 52 اولاول ... 1622232425262728293036 ... آخرآخر
نمايش نتايج 251 به 260 از 514

نام تاپيک: معرفی کلیه امکانات led سونی ex700

داره خودمونی میشه ritzdvb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

دانگل یو اس بی را به تلویزیونex-710 وصل کردم واز آنطرف هم وایرلس لبتاب را روشن کردم اما اتصالی برقرار نمیشود.نحوه اتصال چگونه است؟

---------- Post added at 08:33 AM ---------- Previous post was at 08:32 AM ----------

سلام دوستان من ميخوام يه دونه ال اي دي سوني 40 اينچ ex710 بخرم به نظر شما چطوره يا ال اي دي سامسونگ بخرم مرسي از همه دوستان خوبم ...
    من که ex-710گرفتم 40اینچ ودارم حالشو میبرم .معرکه است.

آخر فروم باز dooste.man83's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Usa

پيش فرض

دوستان من تو گرفتن شبکه 6 مشکل دارم و همه شبکه ها هست اما این شبکه نیست چیکار کنم؟ آنتنمم درسته ...ممنون

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Usa

پيش فرض

سلام به نظرتون اگر براي دريافت شبكه ها از يه ريسيور full hd استفاده كنم كيفيت تصاوير دريافتي بهتر ميشه يا نه
    ممنون
    چون نوع خروجی شما از طریق HDMI هست تصاویر شارپ تر میشه و کیفیت تصاویر مقداری بهتر میشه اما مسئله اصلی این هست که منبعی که هر شبکه از اون پخش میشه چه کیفیتی رو میفرسته تا شما دریافت کنید... مثلا اگه HD بفرسته شما HD دریافت میکنید و با بالاترین کیفیت اما اگه SD بفرسته شما با گیرنده HD نمی تونید کیفیت بالاتری از این چیزی که الان دارید رو دریافت کنید... کلا اگه پول دارید 300 - 400 تومن گیرنده HD بگیرید پشیمون نمیشید ... اما انتظار معجزه نداشته باشید ازش

---------- Post added at 10:45 AM ---------- Previous post was at 10:42 AM ----------

یک عدد دانگل یو اس بی سونی مخصوص تلویزیونهای ex-700وex-710رابرایم امروز ازبانه به مبلغ40هزارتومان آوردند.آیا برای استفاده بایستی اول آن رابا شارژرش شارژکامل نمایم؟چند ساعت؟
    دوست عزیز شارژر دیگه چیه !!!! اون پایه واسه اینه که بتونید در گوشه ای قرارش بدید و یک چیز دراز از بغل دستگاه نزنه بیرون ...گرونم بهت داده من 20 خریدم از بانه

4. این کاربر از dooste.man83 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Usa

پيش فرض

سلام دوستان من ميخوام يه دونه ال اي دي سوني 40 اينچ ex710 بخرم به نظر شما چطوره يا ال اي دي سامسونگ بخرم مرسي از همه دوستان خوبم ...
    ببینید تصاویر هر دو رو برید ببینید و ببینید کدوم رو میپسندید
    سونی از لحاظ امکانات جانبی ضعیف هست مثل توانایی خوندن فرمت های مختلف با USB اما سامسونگ کیفیت صداش خیلی پایین تر از سونی هست ... و قیمت سونی هم گرون تر هست تو مدل های هم رده
    راستی چندین نمایندگی که رفتم اعلام کردن مدل های زیر EX-700 مونتاژ ایران هست و این موضوع هم بعد تحقیق فهمیدم کاملا درسته و حتما از بانه خرید کنید که اونجا جنس ها اصل و ایرانی نیست
    راستی قیمت تلویزیون تو بانه خیلی زیاد شده تو این چند روزه
    Last edited by dooste.man83; 03-03-2011 at 10:58.

داره خودمونی میشه mazarei's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

تو بانه به خاطر بالا رفتن دلار ال سی دی کم شده

من چند روزه به بانه تماس داشتم کسی سونی ex710 نداشت آخر مجبور شدم از نمایندگی سونی سنتر جمهوری بخرم کنترل زده مالزی رو پنل زده سونی کورپیشن
    اما اگر مونتاژایران عالی کار کرده

به نظر تون با مالزی چه فرقی میکنه

داره خودمونی میشه hamed8470's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

راستی چندین نمایندگی که رفتم اعلام کردن مدل های زیر EX-700 مونتاژ ایران هست و این موضوع هم بعد تحقیق فهمیدم کاملا درسته و حتما از بانه خرید کنید که اونجا جنس ها اصل و ایرانی نیست
    راستی قیمت تلویزیون تو بانه خیلی زیاد شده تو این چند روزه[/QUOTE]
    با سلام تقريبا ميشه گفت فقط مدلهاي nx و به بالا مونتاژ ايران نيستن البته ببخشيد كه اينو ميگم ولي دوست صميمي من نمايندگي سوني داره حتي ex710 هم مونتاژ ايرانه ولي زياد تو كيفيت پنل تاثير گذار نيست چون توي ايران فقط مونتاژ ميشه ولي سري ساخت گاهي اوقات تفاوت داره با تشكر

8. 4 کاربر از hamed8470 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Usa

پيش فرض

البته اونایی که از بانه میاد که فکر نکنم مونتاژ ایران باشه درسته؟
    من دوستم خودش جایی که مونتاژ میکنن سونی رو رفته میگه کاملا زیر نظر متخصص های سونی از ژپن هست و کارگرهاشم کاملا ماهر هستن و هر کسی رو استخدام نمیکنن ... منطقی هم به نظر می یاد چون در صورت اشکال دار بودن مجبورن هر دستگاه رو تعویض کنند که رقم زیادی بهشون خسارت میخوره و اسم سونی هم به هر حال جاهای دیگه خراب میشه و فروشش هم اینجا کم میشه و اینجا بهش به جای سونی میگن سوتی

10. 3 کاربر از dooste.man83 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه hamed8470's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

البته اونایی که از بانه میاد که فکر نکنم مونتاژ ایران باشه درسته؟
    من دوستم خودش جایی که مونتاژ میکنن سونی رو رفته میگه کاملا زیر نظر متخصص های سونی از ژپن هست و کارگرهاشم کاملا ماهر هستن و هر کسی رو استخدام نمیکنن ... منطقی هم به نظر می یاد چون در صورت اشکال دار بودن مجبورن هر دستگاه رو تعویض کنند که رقم زیادی بهشون خسارت میخوره و اسم سونی هم به هر حال جاهای دیگه خراب میشه و فروشش هم اینجا کم میشه و اینجا بهش به جای سونی میگن سوتی
    مواردي كه از بانه مياد مسلما كار ايران نيست در مورد مونتاژ ايران بودن هم كه عرض كردم خدمتتون مشكل خاصي نيست فقط در حد همون مونتاژ هست توي كيفيت جنس تاثير گذار نيست همونطور كه خودتون هم اشاره كردين كاملا زير نظر كارشناسهاي خودشونه البته اين موضوع منحصر به سوني نيست ال جي وسامسونگ وجديدا شارپ هم بعضي از مدلهاشون توي ايران مونتاژ ميشن

داره خودمونی میشه omdm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

سلام.

من این تی وی رو دارم.

تیونر دیجیتال داره و خیلی عالی وبا کیفیت کانالها رو میگیره.

در مورد روشنایی لبه ها اصلا" اینطور نیست که محسوس باشه و اگه کسی راجع به این نوع ال ای دی اطلاعات نداشته با شه اصلا" متوجه نمیشه.حساسیت برای کسانی است که این تکنولوجی رو میشناسن و همش فکر میکنن که لبه ها روشنتره. البته اگه شدت نور پشت زمینه رو خیلی زیاد کنیم و اتاق هم تاریک باشه در صحنه هایی که اطرافش سیاه باشه یکم دیده میشه ولی در تنظیم نرمال بهیچ عنوان مشهود نیست.

و اما در مورد کیفیت تصویر و رنگها میشه اونو بدلخواه تنظیم کرد و بهترین حالت رو بدست آورد.
    در حالت کلی کارخونه یه سری تنظیمات خاصی رو قرار داده که من خودم شخصا" نپسندیدم و اونو تغییر دادم.

مثلا" motion flow و live color خاموش بود که من خودم تنظیم کردم و یا در مورد نور پشت زمینه روی 5 بود که من اونو 3 گذاشتم و یا روشنایی تصویر ماکزیمم بود من 80 گذاشتم و یا رنگ 50 بود 38 گذاشتم و البته خیلی چیزای دیگه که البته به سلیقه هم بستگی داره.

یه چیزی که خیلی تو کیفیت تاثیر گذاره سنسور نور محیطه که وقتی خاموش میکنی خیلی کیفیت تصویر بالا میره.

با سلام

شما دوست عزیز :KDL-40EX710 - تنظیمات اولیه در دیجیتال و ذخیره کردن کانال ها را بلد هستید. چون زمانی که خاموش می کنم , به حالت اولیه کارخانه , شروع می آید. واز سر نو, بقیه مراحل. با تشکر.

موفق باشید.

اگه نباشه جاش خالی می مونه shkz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

دوستان من تو گرفتن شبکه 6 مشکل دارم و همه شبکه ها هست اما این شبکه نیست چیکار کنم؟ آنتنمم درسته ...ممنون

سلام

اول کانال 6 رو انتخاب کن و به این مسیر که میگم برو:

Home>Setting>Digital Set-Up>Digital Manual Tuning

حالا تو اون قسمت Channel نوشته 31 اونرو به 37 تغییر بده و OK کن. البته من نمیدونم شما کجایی ولی اگه احیانا" با این کانال درست نشد کانالهای دیگه رو هم امتحان کن.

14. 2 کاربر از shkz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •