سلام.
من این تی وی رو دارم.
تیونر دیجیتال داره و خیلی عالی وبا کیفیت کانالها رو میگیره.
در مورد روشنایی لبه ها اصلا" اینطور نیست که محسوس باشه و اگه کسی راجع به این نوع ال ای دی اطلاعات نداشته با شه اصلا" متوجه نمیشه.حساسیت برای کسانی است که این تکنولوجی رو میشناسن و همش فکر میکنن که لبه ها روشنتره. البته اگه شدت نور پشت زمینه رو خیلی زیاد کنیم و اتاق هم تاریک باشه در صحنه هایی که اطرافش سیاه باشه یکم دیده میشه ولی در تنظیم نرمال بهیچ عنوان مشهود نیست.
و اما در مورد کیفیت تصویر و رنگها میشه اونو بدلخواه تنظیم کرد و بهترین حالت رو بدست آورد.
در حالت کلی کارخونه یه سری تنظیمات خاصی رو قرار داده که من خودم شخصا" نپسندیدم و اونو تغییر دادم.
مثلا" motion flow و live color خاموش بود که من خودم تنظیم کردم و یا در مورد نور پشت زمینه روی 5 بود که من اونو 3 گذاشتم و یا روشنایی تصویر ماکزیمم بود من 80 گذاشتم و یا رنگ 50 بود 38 گذاشتم و البته خیلی چیزای دیگه که البته به سلیقه هم بستگی داره.
یه چیزی که خیلی تو کیفیت تاثیر گذاره سنسور نور محیطه که وقتی خاموش میکنی خیلی کیفیت تصویر بالا میره.
با سلام
شما دوست عزیز :KDL-40EX710 - تنظیمات اولیه در دیجیتال و ذخیره کردن کانال ها را بلد هستید. چون زمانی که خاموش می کنم , به حالت اولیه کارخانه , شروع می آید. واز سر نو, بقیه مراحل. با تشکر.
موفق باشید.