تبلیغات :
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 26 از 49 اولاول ... 1622232425262728293036 ... آخرآخر
نمايش نتايج 251 به 260 از 481

نام تاپيک: کارنامه اولیه کنکور سراسری سال 89

پروفشنال Amirdb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

آقا یه سوال
    مهمه برام
    میگم برای انتخاب رشته
    وقتی که انتخاب رشته رو انجام دادیم وتموم شد و رفت مثل اینکه یه سری اطلاعات وکدی وچیزی میده درسته؟

حالا سوالم اینجاست این اطلاعات رو باید پرینتش رو بگیرم و همراهم داشته باشم؟ یا اگه این اطلاعاتی که میده رو خودم روی یه کاغذ بنویسم کفایت میکنه؟
    چون موقع انتخاب رشته شهر خودمون نیستم میخوام از طریق جای دیگه ای انجام بدم که پرینتر هم در دسترس نیست.

بچه هایی که پارسال انتخاب رشته کردن بگن این اطلاعاتی که بعد از انتخاب رشته میده چه چیزایی هست و بعدا کجا نیاز میشه؟
    ببخشید اگه سوال یه خورده مسخرست میخوام بعدا دیگه مشکلی برام پیش نیاد!
    Last edited by Amirdb; 02-08-2010 at 11:10.

داره خودمونی میشه baghali91's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

دوستان با این نتیجه تو کنکور زبان کجا میشه قبول شد؟

رتبه کل در سهميه: 5759
    رتبه کشوري (بدون اعمال سهميه): 12665

آخر فروم باز bahador2009's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    شهر

پيش فرض

صفحه رو کامل سیو کن بعدا پرینت بگیر.

4. این کاربر از bahador2009 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Amir_oscar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    خرم‌آباد

پيش فرض

آقا یه سوال
    مهمه برام
    میگم برای انتخاب رشته
    وقتی که انتخاب رشته رو انجام دادیم وتموم شد و رفت مثل اینکه یه سری اطلاعات وکدی وچیزی میده درسته؟

حالا سوالم اینجاست این اطلاعات رو باید پرینتش رو بگیرم و همراهم داشته باشم؟ یا اگه این اطلاعاتی که میده رو خودم روی یه کاغذ بنویسم کفایت میکنه؟
    چون موقع انتخاب رشته شهر خودمون نیستم میخوام از طریق جای دیگه ای انجام بدم که پرینتر هم در دسترس نیست.

بچه هایی که پارسال انتخاب رشته کردن بگن این اطلاعاتی که بعد از انتخاب رشته میده چه چیزایی هست و بعدا کجا نیاز میشه؟
    ببخشید اگه سوال یه خورده مسخرست میخوام بعدا دیگه مشکلی برام پیش نیاد!
    فکر کنم پارسال یه کد رهگیری داد که باید می نوشتیمش. پرینت نمی خواد!

6. این کاربر از Amir_oscar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Amirdb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

فکر کنم پارسال یه کد رهگیری داد که باید می نوشتیمش. پرینت نمی خواد!
    ممنون امیر جان
    این کد واسه چی هست حالا؟

آخر فروم باز Amir_oscar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    خرم‌آباد

پيش فرض

ممنون امیر جان
    این کد واسه چی هست حالا؟
    والا یادم نمیاد کاربردی داشته باشه! فکر کنم برای این که به انتخاب رشته ات اعتراض داشته باشی هستش. آخه موقع اعلام نتایج انتخاب رشته هم نیازی بهش نبود!

9. این کاربر از Amir_oscar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال majid.khaledi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴

پيش فرض

شما از صفه های انتخاب رشته با کام عکس بندازید کافیه

حتما بعد مرحله ای که کد ها رو وارد میکنید،مرحله بعد رو چک کنید چون تو اون مرحله اسم کامل رشته رو میزنه...گاهی خود بخود عوض میشه انتخابتون...حواستون باشه

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    TeH

پيش فرض

خب اینم از ما....
    رشته م هنره....

تو سنجش آخری رتبه مو 800 پیش بینی کرده بود.....(با سهمیه)
    Last edited by Miss Artemis; 05-08-2010 at 00:23.

12. 15 کاربر از Miss Artemis بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه netwait's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

یه کم طولانیه ، ولی بخونید ارزشش رو داره

سلام به همه ی عزیزان . نمیدونم کسی اینجا منو میشناسه یا نه . یه چند نفری که الان آنلاین هستند رو میشناسم .

رتبه و درصدهاتونو دیدم . توی هر چیزی که عدالت نباشه ، مطمئن باشین که توی کنکور هست . اینو مطمئن باشین که اون نفراتی که رتبه ی بهتر از شما آورن ، بیشتر از شما زحمت کشیدن . این از این .

مساله ی بعدی در مورد اعتراض و شکایت و من فردا دم سنجشم و تو دم سنجشی و ...
    سازمان سنجش هیچگاه توی تصحیح پاسخنامه ها اشتباه نکرده و نخواهد کرد . پس خودتون رو خسته نکنید و بیشتر سعی کنید با واقعیت کنار بیاید .

دوستانی که میخوان سال دیگه هم کنکور بدن اینو بدونن که هر چی بیشتر تلاش کنند ، بهتر نتیجه میگیرن . من نمونه ی بارز کسی هستم که 2 بار کنکور دادم و پیشرف فوق العاده ای داشتم . (رشته ام تجربی) سال اول 25000 منطقه شدم و اصلا انتخاب رشته نکردم . یک سال تمام درس خوندم و زحمت کشیدم . رتبه ام شد 2100 (ادبیات 50 عربی 50 دینی 8 زبان 60 زمین80 زیست 60 فیزیک 30 ریاضی30 شیمی 85 و معدل خیلی خراب) . درسته که رتبه ی زیاد خوبی هم نیست . ولی پیشرفت رو در نظر بگیرین . خلاصه ، با هزار نذر و نیاز اون رشته ای که میخواستم رو قبول شدم (مهندسی صنایع غذایی)

در مورد کسانی که میخوان برن دانشگاه آزاد : برید ، ایشالا همتون موفق میشید . همه چیز به خود آدم بستگی داره و این دانشگاه نیست که سرنوشت کسی رو مشخص میکنه ، تلاش خودتون هست .

در بالا از رتبه و رشته ی قبولیم گفتم واستون . از رشته ی قبولی در دانشگاه سراسری هم گفتم بهتون . ولی جالبه بدونید که فعلا دانشجوی دانشگاه آزاد هستم . داشنجوی همون رشته ی مهندسی صنایع غذایی دانشگاه آزاد . به دنبال دلیل این که چرا من رفتم آزاد نباشید . من دوستای زیادی توی همین تاپیک داشتم و دارم (مهرداد ، هستی و ...) ولی به هیچ کدومشون نگفتم . و نمیگم . بماند .

از اسم دانشگاه آزاد برداشت بد نکنید . اگر توانش رو دارین ، برین که خیلی هم عالیه . نمیگم از سراسری بهتره ؛ ولی بدتر هم نیست .

در جواب اون دوستمون که واسه آبجیشون پرسیدن : برادر من ، خواهر شما احتمالا رشته های پیام نور رو قبول میشه . رشته هایی مثل حسابداری و مدیریت و ...

خلاصه ، از فکر 2 چیز بیاین بیرون : 1-اعتراض به سنجش 2-اینکه دانشگاه آزاد بده !!!!

این چند روز مرتب میام و سر میزنم . اگر سوالی داشتید ، در خدمتم
    رو چه حسابی میگی هیچوقت اشتباه نکرده و نخواهد کرد؟
    من اصلا باورم نمیشه این درصدام باشه چه برسه که اعتراض کنم دقیقاً به خاطر همین درس خوندن و تلاشمه که باور نمیشه این نتیجه ام بشه
    در هر صورت از تمامی راهها برای اعتراض استفاده میکنم وهیچوقت شاهکار سازمان سنجش در سال 87 رو یادم نمیره که چه بلایی سر ملت اورد
    فقط اینو بهتون بگم بچه ها من صبح رفتم سنجش به نظر میرسید همه اومده بودن اعتراض ...خیلی شلوغ بود.همین

معاون سنجش به مهر خبر داد:
    نحوه اعتراض داوطلبان به نمره دروس در کنکور89 / پاسخ سه روزه به اعتراضات
    معاون سازمان سنجش آموزش کشور نحوه اعتراض داوطلبان به دروس کنکور 89 و رسیدگی سازمان سنجش به این اعتراضات را اعلام کرد.

حسین توکلی در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: داوطلبانی که به نمره دروس خود بر اساس آنچه در کارنامه اولیه منتشر شده است اعتراض دارند می توانند از طریق سایت سازمان سنجش آموزش کشور به نشانی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اعتراض خود را اعلام کنند.

وی اظهار داشت: سازمان سنجش نیز از روزی که اشکال یا اعتراض داوطلب ارائه می شود پس از بررسی تا سه روز پاسخ را به داوطلب ارائه می دهد.

معاون سازمان سنجش آموزش کشور گفت: سازمان با بررسی بر روی اعتراض برای اطمینان داوطلب، تعداد سئوالات درست، بی پاسخ و غلط وی را اعلام می کند.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by netwait; 02-08-2010 at 11:57.

14. 3 کاربر از netwait بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه danialshafaie's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

من زبان اختصاصي 403 شدم رياضي كه رشته ي اصلي باشه 2207. اميدوارم همه موفق شده باشين(رتبه) بشين (انتخاب رشته) و بشين (آزاد). راستي انتخاب رشته رو چكار مي كنيم؟

16. 2 کاربر از danialshafaie بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •