زامبی کشی در غروب افتاب !!!
.
.
اینم از عکس kestler تو بازیه conviction که البته دیروز تو بازیه h.a.w.x 2 دیدمش.اینم عکسش:
اون که محیطش سبزرنگه
![]()
چه گرافیکی دارهاین رو بالاترین تنظیماته ؟
منم رو بالاترین تنظیمات بازی میکردم ولی همچین گرافیکی نداشت![]()
یه افکت ساده نور خورشید که از هیچ نوع شیدری به وجود نیومده اینقدر چشم نواز هست برای شما ؟ چطور گرافیکی داره که نورخورشیدش هیچ سایه ای ایجاد نکرده ؟ مگر نباید حفاظهای چوبی کنار پرتگاه سایه داشته باشند ! بقیه جزئیات چرا سایه ندارند ؟ سایه که دیگه جزو اولیه ترین نکات هست ...
راست میگه ، نور خورشید مستقیم افتاده توی دوربین ، گول زده ، وگرنه گرافیک بازی اونقدر بالا نیست .همیشه نور خورشید گول زنه ، مخصوصا توی غروب ، و دابل مخصوصا تو بازی red dead redemption![]()
یه عکس از بازی در حال ساخت توسط خودم : دی ( برای تبلیغ ) // توش از این افکت ها که از نظر بعضی دوستان گرافیک رو خارق العاده میکنه هم داره !
برای بقیش برید به لینک توی امضام ...
بازیه خوبی به نظر میاد .
ولی تکسچر کمی توش دیده میشه .
این برای زمانیه که بازی ناقص بود ... فقط خواستم لنز افکتش رو نشون بدم که بگم هر بازی که از این افکت ها داره خیلی گرافیک شاخی نداره .
الان کلا محیط رو عوض کردم و 180 درجه با اینی که توی عکس میبینی فرق داره
غلط کردم![]()
چه کنیم عکس های ما هنریه دیگه ...حالا این دوستمون خوشش اومده اینقدر نکوبینش . من خودم از زیباییه گرافیک یه بازیه ps1 هنوزم خوشم میاد . سلیقه اییه . حالا شما نمیخاد کار شناسی کنی بگی فلان جا باید سایه داشته باشه و فلان جا نباید....من که تو عنوان ننوشتم غروب افتاب با گرافیک فوق العاده
راستی رزولیشن بازی هم رو 1280.960 هستش.
.
.
.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------یه عکس از pop برای در اوردن حرص دوستان گرافیک شناس
.
Last edited by SA.JJ.AD; 15-09-2010 at 22:31.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)