تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 26 از 252 اولاول ... 162223242526272829303676126 ... آخرآخر
نمايش نتايج 251 به 260 از 2514

نام تاپيک: فوتبال باشگاهی در ایران | فصل 1389-1390

ناظر انجمن عکاسی masoudtr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    نقطه مرزی

پيش فرض

عكسهايي از علي كريمي كه كمتر ديده شده

حميد استيلي: كسي كه بچه‌هاي يتيم را سرپرستي مي‌كند، آدم بدي نيست‌،

عــلي كـريمـي در جمـع كـودكـان بـي سرپــرسـت

علي كريمي در كنار بابك معصومي - زمانيكه كسي كمكي به بابك معصومي نكرد علي كريمي تمام مخارج بيمارستانشو پرداخت كرد

واين هم علي كريمي در كنار بلندقدترين پسر ايران كه در برنامه ماه عسل شركتكرد. از بلندي قد خودش دچار عارضه شده بود. مجري ازش پرسيد چه آرزوييداري. گفت سه تا آرزو دارم. يكي اينكه سالم باشم. لپ تاپ داشته باشم. وعلي كريمي رو از نزديك ببينم. همون شب علي كريمي يه لپ تاپ براش خريد ورفت به ديدنش و گفت هزينه درمانت هم ميدم بري آلمان. هر سه تا آرزوشوبرآورده كرد

پروفشنال mojtaba-civil's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

فدراسیون مالیات می دهد ، دایی رضایت می دهد!

ماجرای دعوای دایی و فدراسیون در همین هفته به پایان می رسد.
    پس از پذیرش این حقیقت از سوی نایب رئیس فدراسیون فوتبال که آنها قول داده بودند مالیات دایی را بدهند ، دایی هم آرام آرام راضی می شود تا رضایت بدهد. این گفته تاج اگرچه اختلاف میان او و کفاشیان را بیشتر کرد اما نایب رئیس در آخرین نشست هیات رئیسه گفت:« من که نمی توانستم دروغ بگویم. از اول قرار بود ما مالیات را بپردازیم. خودتان هم می دانید که اگر شکایت او به فیفا برسد برای مان خوب نیست.»

در هیات رئیسه البته یک موافق هم برای گفته تاج هست ، حبیب کاشانی سرپرست باشگاه پرسپولیس. او امروز در مصاحبه با ارگان باشگاه پرسپولیس این موضوع را تایید کرد و گفت:« بزودی مشکل اختلاف دایی و فدرسیون را حل می کنم تا این دعوا هرچه زودتر تمام شود.»

به نظر می رسد قرار است فدراسیون طبق خواسته دایی بپذیرد از ابتدا باید مالیات قرارداد او را می پرداخته و این کار را انجام دهد و در عوض هم دایی از شکایت به فیفا صرف نظر کرده و رضایت بدهد. اتفاقی که احتمالا پس از بازی شنبه پرسپولیس و فولاد رخ می دهد.»

پیشنهاد خارجی برای حلافی و الحایی

مدیر باشگاه دی استرادا در این دیدار تمایل خود را برای جذب سعید حلافی و مهدی الحایی، دو بازیکن جوان پرسپولیس اعلام کرده است.

روز گذشته خشایار محسنی، مدیر باشگاه دی استرادای اسلواکی برای دیدار با حبیب کاشانی به دفتر باشگاه پرسپولیس رفت. محسنی ساعتی میهمان سرپرست باشگاه پرسپولیس بود و در این زمان طرفین گفت و گوی مثبتی داشتند.

به نظر می رسد با توجه به صحبت های مطرح شده، همکاری های دو جانبه ای در آینده نزدیک صورت بگیرد. اما خشایار محسنی طی این دیدار علاقه خود را برای 2 بازیکن جوان پرسپولیس اعلام کرد.

سعید حلافی و مهدی الحایی دو بازیکن پرسپولیس هستند که ظاهرا مسئولان دی استرادا از نحوه بازی این دو خوششان آمده است. جالب است که مدیرعامل باشگاه دی استرادا اعلام کرده در صورت جذب این دو بازیکن، یک مهاجم و یک مدافع به پرسپولیس می دهد. مهاجمی که سابقه بازی در باشگاه بولتن را دارد و مدافع یارکوبی که ظاهرا 1/93 سانتی متر قد اوست!

در رابطه با انجام شدن یا نشدن این انتقال، قرار است بزودی جلسات دیگری بین طرفین برگزار شود.

رضایی موثرترین، نوروزی بهترین پاسور لیگ

به جدول بهترین های لیگ خیره می شویم و آن را مرور می کنیم. صدرنشین جدول در این بخش نیز یکه تاز است و نماینده دارد.

در حوزه موثرترین بازیکنان لیگ برتر، غلامرضا رضایی را می بینیم که با 4 گل و یک پاس گل، 5 امتیاز اندوخته و هم امتیاز با نفراتی چون غلامی، هادی اصغری و محمدرضا خلعتبری است و اگر عملکرد سایر 5 امتیازی ها را لحاظ کنیم، غلامرضا رضایی بالاتر از آن ها قرار می گیرد.

چه آنکه نفراتی چون هادی اصغری بیش از نیمی از امتیازات خود را از یک بازی کسب کرده اند. حال آنکه غلامرضا رضایی در همه بازی های این فصل درخشیده و این درخشش تداوم داشته است.

رضایی در این جدول با 5 امتیاز بالاتر از خلعتبری، میداوودی و کریمی ایستاده. در جدول پاسورهای لیگ نیز هادی نوروزی را می بینیم که با سه پاس گل بهترین پاسور لیگ است. این ثابت می کند که نوروزی اگرچه در گلزنی ناکام بوده، اما به موازات آن بهترین پاسور لیگ لقب گرفته.
    Last edited by mojtaba-civil; 26-08-2010 at 20:45.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

عكسهايي از علي كريمي كه كمتر ديده شده
    حالا چرا اینقدر عکسها بی کیفیت شده؟؟

---------- Post added at 08:56 PM ---------- Previous post was at 08:55 PM ----------

يكبار ديگر تكرار مي‌شود؛‌ كريمي مقابل تراكتورسازي

سايت گل ـ همه چيز دست به دست هم داد تا علي كريمي يكبار ديگر مقابل تراكتورسازي و هواداران پرتعدادش قرار بگيرد سال گذشته در هفته‌هاي آغازين ليگ و در بازي استيل آذين مقابل تراكتورسازي،‌ علي كريمي با رفتار خاص‌اش داخل زمين به شعارهاي هواداران تراكتور به هنگام به ثمر رساندن گل واكنش شديدي نشان داد و آنها نيز با نمايش اسكناس كريمي را بازيكني پولكي خواندند.
    شعاري كه با دست زدن شماره 8 استيل توأم شد تا جنجال ادامه پيدا كند. كريمي كه در اين بازي علاوه برگلزني، درگيري با داور و كل‌كل با هواداران بازي خوبي هم كرد، در پايان مسابقه در مصاحبه‌اي عليه رفتار هواداران تراكتور صحبت كرد تا جنجالي بي‌پايان شكل بگيرد. بعد از اين مصاحبه بود كه هواداران تراكتورسازي از هر فرصتي استفاده مي‌كردند تا عليه كريمي كه فكر مي‌كردند به آنها توهين كرده،‌شعار بدهند.
    البته كريمي بعداً‌ در مصاحبه‌اي از هواداران تبريزي عذرخواست ولي اين عذرخواهي هرگز مورد قبول واقع نشد و همه منتظر بودند تا كريمي در بازي برگشت به تبريز بيايد. اتفاقي كه با محروميت انضباطي كريمي هرگز رخ نداد.

باز هم در نقش مدافع
    علي كريمي در بازي‌هاي اين فصل براي استيل آذين در پست دفاع به ميدان رفته است. او در بازي شنبه مقابل تراكتور در ورزشگاه تختي هم در همين نقش بازي خواهد كرد. تراكتور كه تيمي سريع و فوتبال بلد است، در حالي مقابل استيل قرار مي‌گيرد كه بعد از پايان محروميت هوادارانش با برد مقابل ملوان روحيه‌ خوبي دارد، اما استيل آذيني‌ها هم با بازگشت كريمي سروساماني به شرايط به هم ريخته خود داده‌اند.

علي كريمي كه شنبه مقابل رسول خطيبي، ابراهيم‌زاده، كرار و ساير مهاجمان تراكتور بازي خواهد كرد، تحت هر شرايطي مرد اول اين بازي خواهد بود. آنچه كه انتظار مي‌رود اين است كه استيل براي جبران ناكامي‌ها به ميدان بيايد و تراكتور ... بايد ببينيم روحيه آنها در بيرون از خانه چطور است؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه Rastin.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

-- گرچه قبول دارم شبهه داشت که بررسی آن کار من نیست

نمی خواست. مردم که نباید برای شما دلیل بیاورند. وضعش خوب بوده الان کم پول شده دیده اینجا هم مقداری پول خوابیده بریم یه زوری بزنیم
    من دلیلی نخواستم..چون واضحه: نمیتونست! (جو بعد از بازی عربستان.....)

شما کلا نگرفتی...یا خودت رو زدی به اون راه.

WorkHard / P!ayHard pcforlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    S t r e t f o r d   E n d

پيش فرض

مخالفت پرسپولیس با پیشنهاد دی استرادا

سايت گل - خشایار محسنی مدیر ایرانی باشگاه دی استرادای اسلواکی که علاوه بر مدیریت این باشگاه در کار نقل و انتقال بازیکن هم فعالیت داردبه باشگاه پرسپولیس پیشنهاد داده تا در مقابل آوردن یک مهاجم برای پرسپولیس دو بازیکن جوان تیم را به دی استرادا ببرد!
    خشایار محسنی که در ایران بیشتر از اینکه او را به عنوان مالک یا مدیر عامل دی استرادا بشناسند به یک ایجنت معروف است به حبیب کاشانی پیشنهاد داده تا سعید حلافی و مهدی الهایی را با یک مهاجم خارجی که او معرفی می کند عوض کند که شنیده هاحاکی از آن است که حبیب کاشانی و علی دایی هر دو با این پیشنهاد مخالفت کرده اند و احتمالا با توجه به دو جای خالی در لیست پرسپولیس و نیاز تیم به این دو بازیکن جوان از سویی و بی اعتمادی هایی که در چند سال گذشته به دلیل برخی مسائل از جمله شکایت رافائل و کسر 6امتیاز از تیم که نقش خشایار محسنی درآن پرونده باعث شده تا باشگاه پرسپولیس جواب رد به این پیشنهاد بدهد.
    محسني در زمان انتقال الونگ به پرسپوليس نيز مورد حمله مستقيم كاشاني قرار گرفته بود. كاشاني در 90 گفت: ايشان بخش زيادي از پول الونگ را برداشته است.
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    احتمال انصراف دايي از شكايت:اگر مردم بگويند شكايت نمي كنم

سايت گل - علي دايي در تمرين امروز پرسپوليس يك مهمان ويژه داشت ؛ تاجيك رئيس حراست سازمان تربيت بدني كه به همراه يكي از دوستانش دقايقي بعد از تمرين با دايي وارد كانكس مخصوص مرببان شد و 50 دقيقه با دايي جلسه گذاشت.
    او در پايان اين جلسه با هجوم خبرنگاران مواجه شد و به سئوالات آنها پاسخ داد:
    *آقاي دايي نظر شما درباره بازي فولاد چيست؟
    ما شرايط سختي در اهواز داريم. فولاد تيم خوبي است و هميشه نماينده خوبي براي فوتبال خوزستان بوده است اما ما قصد نداريم به اين راحتي و به اين زودي از صدر جدول پايين بياييم.
    *جلسه امروز شما درباره چه بود؟
    آقاي تاجيك از دوستان قديمي من هستند...
    *آيا ايشان براي منصرف كردن شما از شكايت به فيفا آمده بودند؟
    شما از كجا مي دانيد كه من شكايت نكردم؟
    شكايت كرديد؟
    به هرحال من با توجه به اينكه مي دانستم در اين فدراسيون به نفع من راي نمي دهند مداركم را از قبل به وكيلمداده بودم تا او خودش كارها را پي بگيرد.
    *آيا اين شكايت شما نفعي هم برايتان دادر؟
    به هرحال من تاكيد مي كنم پول اين شكايت را سرسفره ام نمي برم. قصد من اين است كه حقانيتم را اثبات كنم.
    * آيا آقاي تاجيك درباره انصراف شما توصيه اي داشتند؟
    من با ايشان جلسه زياد مي گذارم اما دليل نمي شود كه راجع به اين موضوع حرف بزنيم ضمن اينكه بله درباره اين مسئله هم حرف زديم. الان و قبلا...با آقاي كاشاني هم در اين زمينه حرف زديم.اما من دنبال حقانيتم هستم.
    *بالاخره چه كار مي كنيد؟
    .... من مدتها بيرون از فوتبال بودن.اينها با رايي كه دادند مي خواستند بين من و مردم فاصله بيندازند اما به لطف خد آن يك ذره فاصله هم از بين رفت .ا من هميشه گفته ام اول خدا بعد مردم. اگر مردم بگويند شكايت نكن من نمي كنم..
    کد:

خسروحيدري: تماشاگران احترامم را نگه مي دارند

سايت گل ـ‌ گاهي وقت‌ها فكر مي‌كنيد چقدر خوب است كه يك ستاره فوتبال باشيد اما بعضي وقت‌ها دقيقا عكس‌اش اتفاق مي‌افتد. اين وضعيت فعلي خسرو حيدري، ستاره سابق استقلال است كه از ابتداي فصل با لباس سپاهان به ميدان رفته است.
    او مي گويد:‌بازي كردن جلوي تيم محبوبم خيلي سخت است. من بارها مقابل تيم‌هايي كه در آنها حضور داشتم بازي كردم ولي قضيه استقلال با همه تيم‌ها فرق دارد. با اين حال من الان بازيكن سپاهان هستم و نهايت تلاشم را براي موفقيت اين تيم انجام خواهم داد. اماخسرو براي استقلال يك بازيكن معمولي نبود. او ستاره بلاشك دو فصل گذشته آبي‌ها بود كه امسال با جنجالي بزرگ، چيزي كه برخلاف شخصيت اوست به سپاهان پيوست.
    خسرو يك سانتركننده قهار و يك بازيكن خوش اخلاق است كه امير قلعه‌نويي علاقه خاصي به او دارد. او كه در پاس همدان و زيرنظر وينكو بگوويچ احيا شد و به استقلال پيوست به سرعت عنوان غيررسمي بهترين مدافع راست ايران را گرفت و آن را به كسي پس نداد تا همه حرف‌هاي حسين كعبي در مورد عدم علاقه به حضور در تيم ملي، مضحك به نظر برسد.
    حيدري كه بعد از دو فصل درخشان در نهايت مغلوب وسوسه‌هايي شد كه از سوي مربي سابق‌اش به وي مي‌رسيد، فردا شب در يكي از حساس‌ترين شب‌هاي عمر فوتبالش مقابل استقلال قرار مي‌گيرد. البته در حال حاضر شرايط بهتر شده و از التهابات اول فصل كاسته شده است. اما باز هم نمي‌شود گفت كه شرايط ورزشگاه آزادي براي اين بازيكن فعلا سپاهاني چگونه خواهد بود. خسرو سعي كرده در چند روز گذشته با مصاحبه‌هاي مثبت از اين كينه كم كند. اما به نظر استقلالي‌ها با اولين حركت رو به جلوي او، واكنش نشان بدهند. اين همان چيزي است كه خسرو از آن مي‌ترسد.
    خسرو در واكنش به احتمال شعار آبي ها مثل بازي اول مقابل راه آهن مي گويد:‌در آن بازي تابلو بود كه آن عده از تماشاگران از جايي خط گرفته‌ بودند. هيچ دليلي نداشت در مسابقه‌اي كه ربطي به استقلال ندارد عليه من توهين شود.من براي استقلال زحمت كشيده ام و حتما هواداران احترام مرا نگه خواهند داشت. به هرحال آنها هم بايد بدانند من هم كار راحتي ندارم كه مقابل تيم محبوبم و هوادارانش بازي مي كنم.
    ‌او كه نمايش خيلي خوبي در سپاهان نداشته ، شايد مثل بازي قبلي مقابل پاس بدرخشد. خودش كه اميدوار است:تا الان 3 پاس گل دادم و فكر مي‌كنم به روزهاي اوج نزديك شده‌ام. رفته رفته با بازيكنان سپاهان بيشتر هماهنگ مي‌شوم و انشااله در همه بازيها خوب باشم...حتي بازي
    کد:

معدنچي به تراكتور نمي رسد

سايت گل - مهرزاد معدنچي در جريان تمرينتيم استيل آذين روز گذشته سوم شهريور از ناحيه عضله همسترينگ مصدوم شد.
    اين بازيكن در جريان بازي دستگرمي با محسن خليلي برخورد كرد و با تشخيص پزشك از ادامه تمرين معاف شد.
    وي كه با ران بانداژ شده تمرين را ترك كرد احتمالا در بازي با تراكتورسازي حضور نداشته باشد.
    کد:

آخر فروم باز Dr.FANOOS's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

البته خوب حقشه...پول دو سال کاری که انجام نداده!! مگه من غیر این گفتم؟!
    فقط نمیدونم چرا بعد از اخراجش تا چند ماه صداش در نمیومد چه برسه مطالبه حق( ) کنه!

همونطور که شما گفتی آدم باید خیلی خودشو.....کنه تا نفهمه دعوا سر پوله( پول مفت), بحثایی مثل یتیم خونه و غیره هم برای همون.....کردن مردمه که توی مملکت ما خوب جواب میده, حیف نیمشه وگرنه چند نمونه سیاسی میاوردم روشن شید!
    شما هم سعی کنید به مسائل همونطوری نگاه کنید که بعضی رسانه ها میخوان!!
    آقای دایی جواب امثال شما رو دادن .دایی خیلی سعی کرد چشم شما رو به روی حقیقت باز کنه اما خب شما اینجوری دوست داری دیگه...نیازی نمی بینم با شما کل کل کنم....شما همون بهتر سنگ کفاشیان و علی آبادی رو به سینه بزنید
    دایی حقش رو می گیره این وسط یه عده هم خوب آبروشون رفته....
    Last edited by Dr.FANOOS; 26-08-2010 at 23:10.

آخر فروم باز Dr.FANOOS's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

قرارداد فوتبال همینه. اگه اخراج کنی باید کل مبلغ قرار داد را بپردازی. به قرار داد هم باید عمل بشود

-- گرچه قبول دارم شبهه داشت که بررسی آن کار من نیست

نمی خواست. مردم که نباید برای شما دلیل بیاورند. وضعش خوب بوده الان کم پول شده دیده اینجا هم مقداری پول خوابیده بریم یه زوری بزنیم

دوست عزیز تلاش شما برای باز کردن چشم بعضیا بیهوده است.خود آقای دایی این همه توی برنامه ی 90 تلاش کردند اما نتیجه نداد!
    راجع به پول دایی هم که دیگه چی بگم!
    Last edited by Dr.FANOOS; 26-08-2010 at 23:31.

آخر فروم باز گرافيكار's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

به امید مساوی استقلال و سپاهان

کاربر فعال انجمن ورزش yuseph's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    زاوهاناریا

پيش فرض

احتمال انصراف دايي از شكايت:اگر مردم بگويند شكايت نمي كنم

[/CODE]
    جون ماداتون بی خیال...
    من با دایی مشکلی ندارم..
    دایی آدم خوب ونازنین...
    اما
    تیترفوق 100000000000%دروغه..
    مردم؟
    مردمم کجا بود دلت خوشه..

آخر فروم باز L.A.M.P.A.R.D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    i s f a h a n

پيش فرض

s e p a h a n میبرههههههه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •