مخالفت پرسپولیس با پیشنهاد دی استرادا
سايت گل - خشایار محسنی مدیر ایرانی باشگاه دی استرادای اسلواکی که علاوه بر مدیریت این باشگاه در کار نقل و انتقال بازیکن هم فعالیت داردبه باشگاه پرسپولیس پیشنهاد داده تا در مقابل آوردن یک مهاجم برای پرسپولیس دو بازیکن جوان تیم را به دی استرادا ببرد!
خشایار محسنی که در ایران بیشتر از اینکه او را به عنوان مالک یا مدیر عامل دی استرادا بشناسند به یک ایجنت معروف است به حبیب کاشانی پیشنهاد داده تا سعید حلافی و مهدی الهایی را با یک مهاجم خارجی که او معرفی می کند عوض کند که شنیده هاحاکی از آن است که حبیب کاشانی و علی دایی هر دو با این پیشنهاد مخالفت کرده اند و احتمالا با توجه به دو جای خالی در لیست پرسپولیس و نیاز تیم به این دو بازیکن جوان از سویی و بی اعتمادی هایی که در چند سال گذشته به دلیل برخی مسائل از جمله شکایت رافائل و کسر 6امتیاز از تیم که نقش خشایار محسنی درآن پرونده باعث شده تا باشگاه پرسپولیس جواب رد به این پیشنهاد بدهد.
محسني در زمان انتقال الونگ به پرسپوليس نيز مورد حمله مستقيم كاشاني قرار گرفته بود. كاشاني در 90 گفت: ايشان بخش زيادي از پول الونگ را برداشته است.
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
احتمال انصراف دايي از شكايت:اگر مردم بگويند شكايت نمي كنم
سايت گل - علي دايي در تمرين امروز پرسپوليس يك مهمان ويژه داشت ؛ تاجيك رئيس حراست سازمان تربيت بدني كه به همراه يكي از دوستانش دقايقي بعد از تمرين با دايي وارد كانكس مخصوص مرببان شد و 50 دقيقه با دايي جلسه گذاشت.
او در پايان اين جلسه با هجوم خبرنگاران مواجه شد و به سئوالات آنها پاسخ داد:
*آقاي دايي نظر شما درباره بازي فولاد چيست؟
ما شرايط سختي در اهواز داريم. فولاد تيم خوبي است و هميشه نماينده خوبي براي فوتبال خوزستان بوده است اما ما قصد نداريم به اين راحتي و به اين زودي از صدر جدول پايين بياييم.
*جلسه امروز شما درباره چه بود؟
آقاي تاجيك از دوستان قديمي من هستند...
*آيا ايشان براي منصرف كردن شما از شكايت به فيفا آمده بودند؟
شما از كجا مي دانيد كه من شكايت نكردم؟
شكايت كرديد؟
به هرحال من با توجه به اينكه مي دانستم در اين فدراسيون به نفع من راي نمي دهند مداركم را از قبل به وكيلمداده بودم تا او خودش كارها را پي بگيرد.
*آيا اين شكايت شما نفعي هم برايتان دادر؟
به هرحال من تاكيد مي كنم پول اين شكايت را سرسفره ام نمي برم. قصد من اين است كه حقانيتم را اثبات كنم.
* آيا آقاي تاجيك درباره انصراف شما توصيه اي داشتند؟
من با ايشان جلسه زياد مي گذارم اما دليل نمي شود كه راجع به اين موضوع حرف بزنيم ضمن اينكه بله درباره اين مسئله هم حرف زديم. الان و قبلا...با آقاي كاشاني هم در اين زمينه حرف زديم.اما من دنبال حقانيتم هستم.
*بالاخره چه كار مي كنيد؟
.... من مدتها بيرون از فوتبال بودن.اينها با رايي كه دادند مي خواستند بين من و مردم فاصله بيندازند اما به لطف خد آن يك ذره فاصله هم از بين رفت .ا من هميشه گفته ام اول خدا بعد مردم. اگر مردم بگويند شكايت نكن من نمي كنم..
کد:
خسروحيدري: تماشاگران احترامم را نگه مي دارند
سايت گل ـ گاهي وقتها فكر ميكنيد چقدر خوب است كه يك ستاره فوتبال باشيد اما بعضي وقتها دقيقا عكساش اتفاق ميافتد. اين وضعيت فعلي خسرو حيدري، ستاره سابق استقلال است كه از ابتداي فصل با لباس سپاهان به ميدان رفته است.
او مي گويد:بازي كردن جلوي تيم محبوبم خيلي سخت است. من بارها مقابل تيمهايي كه در آنها حضور داشتم بازي كردم ولي قضيه استقلال با همه تيمها فرق دارد. با اين حال من الان بازيكن سپاهان هستم و نهايت تلاشم را براي موفقيت اين تيم انجام خواهم داد. اماخسرو براي استقلال يك بازيكن معمولي نبود. او ستاره بلاشك دو فصل گذشته آبيها بود كه امسال با جنجالي بزرگ، چيزي كه برخلاف شخصيت اوست به سپاهان پيوست.
خسرو يك سانتركننده قهار و يك بازيكن خوش اخلاق است كه امير قلعهنويي علاقه خاصي به او دارد. او كه در پاس همدان و زيرنظر وينكو بگوويچ احيا شد و به استقلال پيوست به سرعت عنوان غيررسمي بهترين مدافع راست ايران را گرفت و آن را به كسي پس نداد تا همه حرفهاي حسين كعبي در مورد عدم علاقه به حضور در تيم ملي، مضحك به نظر برسد.
حيدري كه بعد از دو فصل درخشان در نهايت مغلوب وسوسههايي شد كه از سوي مربي سابقاش به وي ميرسيد، فردا شب در يكي از حساسترين شبهاي عمر فوتبالش مقابل استقلال قرار ميگيرد. البته در حال حاضر شرايط بهتر شده و از التهابات اول فصل كاسته شده است. اما باز هم نميشود گفت كه شرايط ورزشگاه آزادي براي اين بازيكن فعلا سپاهاني چگونه خواهد بود. خسرو سعي كرده در چند روز گذشته با مصاحبههاي مثبت از اين كينه كم كند. اما به نظر استقلاليها با اولين حركت رو به جلوي او، واكنش نشان بدهند. اين همان چيزي است كه خسرو از آن ميترسد.
خسرو در واكنش به احتمال شعار آبي ها مثل بازي اول مقابل راه آهن مي گويد:در آن بازي تابلو بود كه آن عده از تماشاگران از جايي خط گرفته بودند. هيچ دليلي نداشت در مسابقهاي كه ربطي به استقلال ندارد عليه من توهين شود.من براي استقلال زحمت كشيده ام و حتما هواداران احترام مرا نگه خواهند داشت. به هرحال آنها هم بايد بدانند من هم كار راحتي ندارم كه مقابل تيم محبوبم و هوادارانش بازي مي كنم.
او كه نمايش خيلي خوبي در سپاهان نداشته ، شايد مثل بازي قبلي مقابل پاس بدرخشد. خودش كه اميدوار است:تا الان 3 پاس گل دادم و فكر ميكنم به روزهاي اوج نزديك شدهام. رفته رفته با بازيكنان سپاهان بيشتر هماهنگ ميشوم و انشااله در همه بازيها خوب باشم...حتي بازي
کد:
معدنچي به تراكتور نمي رسد
سايت گل - مهرزاد معدنچي در جريان تمرينتيم استيل آذين روز گذشته سوم شهريور از ناحيه عضله همسترينگ مصدوم شد.
اين بازيكن در جريان بازي دستگرمي با محسن خليلي برخورد كرد و با تشخيص پزشك از ادامه تمرين معاف شد.
وي كه با ران بانداژ شده تمرين را ترك كرد احتمالا در بازي با تراكتورسازي حضور نداشته باشد.
کد: