تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 26 از 93 اولاول ... 162223242526272829303676 ... آخرآخر
نمايش نتايج 251 به 260 از 928

نام تاپيک: LCD وLED های سری جدید LG

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

دوستانی که سوال در مورد منو مخفی داشتن:
    به خودشون زحمت ندن چون پیدا نمی کنن.
    امروز تهران یه کنترل به نماینده ها داده برای ورود به منو مخفی.
    دوستانی هم که تیونر دیجتالشان فعال نیست با این کنترل فعال میشه.
    بیشتر هم توضیح نمیدم چون الان پست خلاف میدن میگن تبلیغ کردیم.
    لطفا دوستان دیگر سوال در مورد قیمت نکنن چون دیگر در این سایت هیچ اطلاعاتی نمیدم.
    با تشکر.
    هادی
    Last edited by jabarsink2000; 26-10-2010 at 22:10.

2. این کاربر از jabarsink2000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض فرق 47LD650 با 47LCD660

سلام،

من یک سئوال دیگه هم برام مطرح شد.
    ظاهراً مدل هایی که توی ایران فروخته میشه خاص ایران هستن، مثل همین 47LCD660، ولی در عمل این مدل خیلی شبیه به 47LD650 هستش، تا جایی که خیلی جاها خوندم که ادعا کردن این همون مدله و فقط چون مخصوص صادرات به ایران بوده (روایاتی هم هست البته مبنی بر اینکه در ایران/سیرجان مونتاژ شده) شماره مدلش عوض شده. حالا سئوالی که برای من مطرح شده اینه که پس چرا LD650 همه جا نوشته 4 تا پورت HDMI داره، ولی این LED660 سه تا داره؟
    این که دیگه تفاوت سخت افزاریه و این دو مدل نمی تونن یکی باشن و تفاوت فقط در مقصد/محل مونتاژ باشه.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

دوستان سلام لطفا کسانیکه ال سی وال ای دی خریدند راجع به یو اس بیش بگن که ایا همه فرمتها رو کامل پخش میکنه یا نه؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

سلام،

من یک سئوال دیگه هم برام مطرح شد.
    ظاهراً مدل هایی که توی ایران فروخته میشه خاص ایران هستن، مثل همین 47LCD660، ولی در عمل این مدل خیلی شبیه به 47LD650 هستش، تا جایی که خیلی جاها خوندم که ادعا کردن این همون مدله و فقط چون مخصوص صادرات به ایران بوده (روایاتی هم هست البته مبنی بر اینکه در ایران/سیرجان مونتاژ شده) شماره مدلش عوض شده. حالا سئوالی که برای من مطرح شده اینه که پس چرا LD650 همه جا نوشته 4 تا پورت HDMI داره، ولی این LED660 سه تا داره؟
    این که دیگه تفاوت سخت افزاریه و این دو مدل نمی تونن یکی باشن و تفاوت فقط در مقصد/محل مونتاژ باشه.
    دوست عزیز بهتر بود شما هم مانند بنده محل منتاژ دستگاه را نمی گفتید.
    من هم به تمام دوستان اعلام کردم که این ال سی دی ها منتاژ ایران هستند.
    فقط LCD هایی که جدید میاد ساخت کره است.
    الان پلاسما جدید 50 اینج PK دارم که پشتش زده ساخت کره اما تا 1 هفته دیگه اسمش تغییر میکنه.
    با تشکر.
    هادی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض مژده مژده

دوستان سلام.بالاخره موفق شدم وارد منوی مخفی تلویزیون 42LD460 خودم بشوم و DTV اونو فعال کنم.بزودی آموزش این کارو تو این سایت قرار می دم تا دوستانی که مشکل پخش DIVX از طریق USB ویا فعال نبودن DTV رو دارن مشکلشون حل بشه.فقط اینو بگم که ریموت کنترل خاصی می خواد و بدون اون مثل مدلهای دیگه با نگه داشتن این دگمه و اون دگمه فعال نمیشه.من خودم با کمک کامپیوتر و یک نرم افزار ویک سخت افزار ساده که خودم ساختم این کار رو انجام دادم.

7. این کاربر از KAZEMLU بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض

سلام بهترین محصول ال جی32نا 42در حال حاضر کدوم مدل هست؟
    ممنون.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

دوستان سلام.بالاخره موفق شدم وارد منوی مخفی تلویزیون 42LD460 خودم بشوم و DTV اونو فعال کنم.بزودی آموزش این کارو تو این سایت قرار می دم تا دوستانی که مشکل پخش DIVX از طریق USB ویا فعال نبودن DTV رو دارن مشکلشون حل بشه.فقط اینو بگم که ریموت کنترل خاصی می خواد و بدون اون مثل مدلهای دیگه با نگه داشتن این دگمه و اون دگمه فعال نمیشه.من خودم با کمک کامپیوتر و یک نرم افزار ویک سخت افزار ساده که خودم ساختم این کار رو انجام دادم.
    هر چه سریعتر بهتر

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

اگر واقعی باشه ک دیگه هیچ؟.............................
    گلدیران باید 2 دستی من هم با بیل بزنم تو سرشون
    با تشکر.
    هادی

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض

سلام بهترین محصول ال جی 32 تا 42 اینچ در حال حاضر کدوم مدلها هستند؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

اگر واقعی باشه ک دیگه هیچ؟.............................
    گلدیران باید 2 دستی من هم با بیل بزنم تو سرشون
    با تشکر.
    هادی
    این کار از طریق -- کردن ریموت کنترل تلویزیون انجام می شه .به عبارتی ما به جای ریموت تلویزیون از یه ریموت دیگه استفاده می کنیم.برای این کار چند روش وجود داره :
    ۱:استفاده از گوشیهای سیمبیان و نرم افزار psiloc ودانلود کدهای تلویزیون های الجی
    ۲:استفاده از گوشیهای پاکت پی سی و پالم و نرم افزار مربوطه NoviiRemote Deluxe 4.2
    ۳:استفاده از PC و نرم افزار WinLIRC و یک قطعه سخت افزاری فرستنده مادون قرمز(IR transmitter).
    نرم افزار WinLIRC همون نرم افزار کنترل PROGDVB تو کارتهای --- هستش که ما از قابلیت send اون برای ارسال کد به تلویزیون استفاده می کنیم.
    ۴: استفاده از ریموت کنترل های همه کاره ای که تو بعضی جاها گیر میاد.
    من خودم از روش ۳ استفاده کردم و به راحتی وارد منو شده و با تغییر منطقه جغرافیایی از آسیا به اقیانوسیه توانستم DTV رو فعال کنم ولی با این کار منوی فارسی و تلتکست فارسی رو از دست دادم .در ضمن کشور رو باید نیوزیلند انتخاب کرد چون روی استرالیا DTV فعال بود ولی کانالی پیدا نمی شد.
    الان کمی گرفتارم انشاالله به زودی سعی می کنم یک آموزش مصور و کامل ارایه کنم. این پست رو از این جهت دادم که سر نخ رو به دوستان داده باشم تا کسانی مثل من علاقه مند به این جور کارها هستند خودشون هم یه سرچی تو اینترنت بکنند و حساب کار دستشون باشه.
    اینو بگم کسانی که منتظر آموزش من هستند تو فکر خریدIR transmitter باشند یا برای ساخت اون یک ترانزیستور منفی مثل BC107 ,BC184 ,.....یا هر ترانزیستور منفی معمولی(من خودم از BC184 استفاده کردم) و حدود ۳ متر سیم با حد اقل سه رشته سیم و یک مقاومت ۱ کیلو اهم و یک مقاومت زیر ۱۰۰ اهم مثل ۳۳ یا ۶۸ یا ۴۷ (من از ۶۸ استفاده کردم) و یک عدد دیود مادون قرمز که می توانید از ریموت کنترل های خراب و بدون استفاده در بیاورید یا از قطعه فروش ها بخرید و یک عدد کانکتور ۹ پین ماده برای RS232 پورت سریال.
    در پایان بگم که روش اول شاید ساده ترین و در دسترس ترین روش باشه ولی باید گوشیتون -- شده باشه ویا نرم افزار psiloc رو ساین بکنین و نصب کنید که اون هم تریاله و درد سر داره.اول این روش رو امتحان کنید اگه نتیجه نگرفتید از روش من استفاده کنید.
    Last edited by KAZEMLU; 31-10-2010 at 06:19.

13. این کاربر از KAZEMLU بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •