خوب این ژنتیکیه
بقول یکی از اشناهامون که مثه تو بود میگفت من اب هم بخورم چاق میشم
خوب این ژنتیکیه
بقول یکی از اشناهامون که مثه تو بود میگفت من اب هم بخورم چاق میشم
اين درسته كه ميگن آبليمو مينونه باعث باز شدن اشتها و چاق شدن بشه؟
آبلیمو با ا لیوان آب میخورن برای لاغری چربی سوزی میکنه و روده ها رو به تحرک وادار میکنه.
هر کی میخاد لاغر بشه ناشتا 2 قاشق آبلیمو تازه رو بریزه تو 2 لیوان آب بخوره
خوب هرکی یجوری مشکل داره دیگه ! برعکس شما منم 2 ساعت به 2 ساعت غذا میخورم و برعکس هر هفته نیم کیلو لاغرتر میشم !! ژنتیکا هم بابام هرکولیه واسه خودش ! دائیهام هم همچنین !! اما من ...! صبحانه هم ساعت 7 یه نان روغنی کامل با نیمرو یا مربا میخورم بعد ساعت 10 بازم دانشگاه صبحانه میخورم اما بازم لاغرم ...!حاضر بودم هر چی دارم بدم مثل شماها بشم چاق نشم....
این همه میرم ورزش میکنم شبها 3 ساعت تو پارک بازم آخرش میبینم نیم کیلو چاق شدم...
پرخور هم نیستم مثل همه انسانها ولی نمیدونم این چه سیستمیه
مثلا امروز صبحونه یه زره پنیر با 2 کف دست نون سنگک ...بازم ولی چاق میشم ...شیرنی و نوشابه بستنی ...مغز ..شیر
پرچرب و........هم نمیخورم ولی نمیدونم چرا
نه آبلیمو و نه هیچ ماده غذایی دیگری باعث لاغری و چربی سوزی نمیشه
تنها راه لاغر شدن کمتر خوردن و بیشتر فعالیت کردن می باشد .
دقیقا !خوب هرکی یجوری مشکل داره دیگه ! برعکس شما منم 2 ساعت به 2 ساعت غذا میخورم و برعکس هر هفته نیم کیلو لاغرتر میشم !! ژنتیکا هم بابام هرکولیه واسه خودش ! دائیهام هم همچنین !! اما من ...! صبحانه هم ساعت 7 یه نان روغنی کامل با نیمرو یا مربا میخورم بعد ساعت 10 بازم دانشگاه صبحانه میخورم اما بازم لاغرم ...!
حالا تلوزیون یه دختره رو نشون میداد روزی 30 وعده غذا میخوری تا زنده بمونه وزنشم 50 کیلو و نیم کیلو هم چاق نمیشد
اون دیگه خدا کمکش کنه
Last edited by Saeed System; 01-08-2010 at 05:31.
این دوستمون مختصر گفتن و بنده یکم مشروح میگم!
این چیزی که میگم روی خودم انجام دادم و نتیجه گرفتم.البته بعد ماه رمضون شروع کردم .چون اگر قبل این ماه شروع کنید و بخواهید روزه بگیرید چون دوباره لاغر میشید نا امیدی به همراه داره
ابتدا قدم 175 و وزنم 58 بود حدودا.هر طوری هم که می خوردم و هر چی میخوردم نهایت میشد 60 و دوباره افت میکرد
کاری که من کردم این بود.
شروع کردم روزانه (نزدیکای عصر) نرمش و ورزش.بیشتر هوازی.اما چون یکمی آدم تو خونه بعد چند روز بیخیال میشه با چند تا از بچه ها قرار گذاشتیم و رفتیم باشگاه بدنسازی
نه فشار بیش از حد نه رقابتی. فقط در حدی که خسته بشیم
بعد از برگشت هم فقط سیب زمینی با سس و هر چیزی می خوردم.یا سرخ کرده یا تنوری(در فر)
اولا روزی 500 گرم هم بزور میرفت پایین.اواخر روزی 1 کیلوبعضی مواقع شایدم بیشتر
شبها هم شام سبک در حد 2 تا تخم مرغ.بعدها به 5 یا 6 تا رسید.بقیه وعده های غذایی ، خواب و ... هم مثل همیشه بود.از هیچ دارو و ماده خاصی هم استفاده نکردم.حتی 1 بار
فکر کنم حدود 1.5 تا 2 ماه بعد قدم شد 180 و وزنم رسیده بود به 72
البته قبلش انواع ورزشها رو انجام میدادم مثل شنا ، کونگ فو، فوتبال ، کوهنوردی و ...ولی بعد از این ماجرا بود که فهمیدم تغذیه و ورزش 2 بال سلامتی و رشد انسان هستن و یکی بدون دیگری کارایی مناسبی نداره
شاید اگر از 14 یا 15 سالگی عقلم می رسید و تغذیه بهتری برای خودم برنامه ریزی کرده بودم الان قد و هیکل بهتری داشتم
امیدوارم شما هم در امر خطیر افزایش وزن و ازدواج موفق باشی![]()
من قدم 172 و وزنم 54 سنم هم بالای بیسته.
اشتهام بد نیست.(متوسط) اما کم پیش میاد هم شام بخورم و هم ناهار.
یادمه 2 تو مقطع که تو خونه مجردی زندگی میکردم عادت کرده بودم به خوردن شام و یادم هست 4 یا 5 سال پیش تا 64 کیلو هم رسیده بودم.
البته افزایش وزن برام مهم نیست، یعنی هدفم چاق شدن نیست، چون خودم دوست دارم ترکه ای باشم.(حالا اگه به 60 برسم کفایت می کنه)
اما یه عادت بد غذایی که دارم زنجیره غذایی من بسیار ناقصه. سبزیجات تقریبا اصلا نمی خورم (میوه هم نسبتا کم می خورم)
لبنبات به جز پنیر و به ندرت ماست چیز دیگه ای نمی خورم.
به نوشابه گاز دار خیلی علاقه دارم(البته با غذای خونگی به ندرت نوشابه می خورم)
حالا این همه داستان تعریف کردم. می خواستم ببینم نظر شما درباره شربت سان استول یا موارد مشابه چیه؟
اصلا نمی خوام اشتهام زیاد بشه. فقط می خوام از نظر توان جسمی و مهم تر از اون احیانا کمبود احتمالی ویتامین ها مشکلم برطرف بشه.
![]()
شما درست میگید بهتره از قرص های گیاهی استفاده کنید که عوارضش کمتره ( احتمالا)![]()
به نظر من هر قرص یا دارویی که برای چاقی و لاغری تبلیغ میشه مخصوصا اگر در مدتکم و بدون ورزش جواب بده هورمونیه
حالا خودتون قضاوت کنین ارزش داره به خاطر چند کیلو کمبود وزن یا اضافه وزن کل سیستم بدنمون رو مختل کنیم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)