تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: داوطلب کدام رشته در کنکور 90 هستید؟

راي دهنده
368. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • ریاضی

238 64.67%
  • تجربی

91 24.73%
  • انسانی

26 7.07%
  • هنر

13 3.53%
صفحه 26 از 515 اولاول ... 162223242526272829303676126 ... آخرآخر
نمايش نتايج 251 به 260 از 5146

نام تاپيک: ✔ کــنــکــور 90 ؛ مشاوره ، برنامه ریزی ، شیوه های برتر

آخر فروم باز shabeashegha's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

آزمونهای سنجش رو شرکت کنید تا متوجه بشید که در کنکور امسال تمرکز روی کدوم مباحث هست ! ، مباحثی که در آزمونهای سنجش میاد رو بیشتر بررسی کنید ...
    شدیدا تایید میشه. اگه میخواید توی آزمونای سنجش شرکت کنید تنها و تنها و تنها مزیتش همینه که میتونید متوجه شید که سیاست کنکور 90 چیه. وگرنه نه تخمین رتبش نه جامعه آماریش نه سوالاش نه پاسخنامش مزیت حساب نمیشه (بهتره بگم ارزش سرمایه گذاری روی اینایی که گفتم رو نداره)
    Last edited by shabeashegha; 30-07-2010 at 09:35.

2. 2 کاربر از shabeashegha بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض حضوری یا غیر حضوری؟

سلام

من درس های اختصاصی رو کلاس کنکور میرم
    مدرسه هم ثبت نام کردم ( مدرسه دولتی با معلمان معمولی )

حالا دوستام و چند نفر که تجربه کنکور دارن بهم میگن که برو غیر حضوری بردار
    میگن خیلی خسته میشی اگه بخوای هم مدرسه بری هم کلاس کنکور و فرصت درس خوندن پیدا نمیکنی

حالا به نظر شما من چی کار کنم؟ حضوری بردارم یا غیر حضوری؟
    چند وقت پیش از یه نفر شنیدم بعضی مدارس هستن پول میگیرن حضوری ثبت نام میکنن ولی لازم نیست بری مدرسه... نظرتون راجع به این مدارس چیه؟

راستی کسی خبر نداره آقای قمری (فیزیک) کجا کلاس داره برای پسران؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه masud-000000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

سلام

من درس های اختصاصی رو کلاس کنکور میرم
    مدرسه هم ثبت نام کردم ( مدرسه دولتی با معلمان معمولی )

حالا دوستام و چند نفر که تجربه کنکور دارن بهم میگن که برو غیر حضوری بردار
    میگن خیلی خسته میشی اگه بخوای هم مدرسه بری هم کلاس کنکور و فرصت درس خوندن پیدا نمیکنی

حالا به نظر شما من چی کار کنم؟ حضوری بردارم یا غیر حضوری؟
    هیچ چیز جای کلاس حضوری رو نمیگیره.(البته اگه معلمهات خوب باشن)
    غیر حضوری وقتی پیشنهاد میشه که شما یا جای دیگه کلاسهات رو بری یا سطح علمیت طوری باشه که بدون تدریس و با کتاب کمک آموزشی بتونی راهت رو ادامه بدی و بدون مشکل درست رو بخونی.
    چون اگه هم بخوای کلاس کنکور بری هم مدرسه به نظر من فرصت مطالعت رو از دست میدی...

غیر حضوری برداشتن یه حسن داره و یه عیب که:
    هر دوش داشتن وقت زیاده...اگه بتونی از وقتت استفاده کنی و خوب مطالعه کنی و تست بزنی برنده میشی...
    اما همین وقت زیاد ممکنه باعث شه به خودت بگی که من وقت زیادی واسه مطالعه دارم و... سهل انگاری کنی و وسوسه شی و مطالعت رو به تاخیر بندازی...اونوقته که شکست میخوری.

در کل من پیشنهاد می کنم اگه واقعا مطمئنی که میتونی از وقتت نهایت استفاده رو بکنی، غیر حضوری بردار ...
    Last edited by masud-000000; 30-07-2010 at 15:04.

5. این کاربر از masud-000000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Lady Negar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    زیرِ همان خیال ِسنگینِ بدبو

پيش فرض

نظر دوست بالايي كاملا مفيد و كامله.
    منم تاييد ميكنم!

7. این کاربر از Lady Negar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

هیچ چیز جای کلاس حضوری رو نمیگیره.(البته اگه معلمهات خوب باشن)
    غیر حضوری وقتی پیشنهاد میشه که شما یا جای دیگه کلاسهات رو بری یا سطح علمیت طوری باشه که بدون تدریس و با کتاب کمک آموزشی بتونی راهت رو ادامه بدی و بدون مشکل درست رو بخونی.
    چون اگه هم بخوای کلاس کنکور بری هم مدرسه به نظر من فرصت مطالعت رو از دست میدی...

غیر حضوری برداشتن یه حسن داره و یه عیب که:
    هر دوش داشتن وقت زیاده...اگه بتونی از وقتت استفاده کنی و خوب مطالعه کنی و تست بزنی برنده میشی...
    اما همین وقت زیاد ممکنه باعث شه به خودت بگی که من وقت زیادی واسه مطالعه دارم و... سهل انگاری کنی و وسوسه شی و مطالعت رو به تاخیر بندازی...اونوقته که شکست میخوری.

در کل من پیشنهاد می کنم اگه واقعا مطمئنی که میتونی از وقتت نهایت استفاده رو بکنی، غیر حضوری بردار ...
    دروس اختصاصی رو که کلاس میرم و فکر کنم معلم های این کلاسا 100 پله بالاتر از معلم های مدرسه باشن
    برای دروس عمومی هم کتاب دارم
    تو این چند سال دبیرستان برای درس های عمومی اصلا جزوه معلم رو باز نمیکردم... از روی کتاب های کمک درسی میخوندم و نمره خوبی هم میگرفتم
    الان فقط از معارف و ادبیات میترسم چون عربی رو کلاس کنکور میرم و زبانم هم خیلی قویه و نیازی به کلاس ندارم
    حالا به نظر شما چه کار کنم؟ تو دو راهی بدجوری گیر کردم

مدرسه ای رو نمیشناسید تو منطقه شهران که منو به عنوان حضوری ثبت نام کنه ولی سر کلاس نرم؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

آموزش از راه دور چیست؟؟

داره خودمونی میشه pcsoft_02's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

پروفشنال Lady Negar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    زیرِ همان خیال ِسنگینِ بدبو

پيش فرض

وب سايت خوبي داريد...تبريك.موفق باشيادامه بده ولي...

آخر فروم باز elendil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    مشاوره، طراحی سازه ، تاسیسات ، تهویه مطبوع

پيش فرض

ولی نظر من کاملاً برعکس توئه!!!!!حیفه سه تا جامع سنجش که نری به جاش قلم چی بری !!!!!منم گول این حرفا رو خوردم!!!دوتا از جامعای سنجشو نرفتم به جاش قلم چی رفتم...بعدش که وارد دروه جمع بندی شدیم رفتم سوالای کنکور+ سوالای جامع سنجش 88 رو بررسی کردم دیدم که 3 تا سوالا شیمی که تو جامع سنجش اومده تو کنکور همون سال تو دوتا گروه اومده بود فقط جای گزینه ها رو عوض کرده بودن،از اون تیپ سوالایی بود که هیچ کس جدیشون نمیگیره...
    الان دیگه از هرکی بپرسی میگه 3 تا جامع سنجشو حتماً برو نه به خاطر سوالاش که به خاطر تعداد داوطلباشم که شده از نظر من حتماً باید سه تا جامع آخر سنجشو شرکت کرد...
    پست کامل تایید میشه

سنجش همونطوری هم که اکثر کنکوری های 89 منو میشناسن کامل تایید میشه به خاطر سوال هایی که عینا توی خود کنکور میاد ولی قلم چی یا به عبارتی قلک چی چی ؟؟؟؟؟

جز اینکه تبلیغ کرده و گوش مردم رو پر کرده + برنامه ریزیش ( که البته روی کاغذ هست ) هیچ گونه برتری نسبت به سنجش نداره نه سوال استاندارد داره نه جامعه آماری در مقابل سنجش !!!

سعی کنید چند آزمونی نشید چون این اتفاق باعث ضرر دیدن خودتون میشه در آخر و وقتی هم که دارین ضرر میدین و خودتون میبینین دیگه دیر شده و کار از کار گذشته !!!

آخر فروم باز shabeashegha's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

پست کامل تایید میشه

سنجش همونطوری هم که اکثر کنکوری های 89 منو میشناسن کامل تایید میشه به خاطر سوال هایی که عینا توی خود کنکور میاد ولی قلم چی یا به عبارتی قلک چی چی ؟؟؟؟؟

جز اینکه تبلیغ کرده و گوش مردم رو پر کرده + برنامه ریزیش ( که البته روی کاغذ هست ) هیچ گونه برتری نسبت به سنجش نداره نه سوال استاندارد داره نه جامعه آماری در مقابل سنجش !!!

سعی کنید چند آزمونی نشید چون این اتفاق باعث ضرر دیدن خودتون میشه در آخر و وقتی هم که دارین ضرر میدین و خودتون میبینین دیگه دیر شده و کار از کار گذشته !!!
    قصد جسارت یا منحرف کردن تاپیک رو ندارم. ولی توی جمله بالایی محض اطلاع خودم میپرسم کدوم سوالای کنکور 89 عینا از کنکورای سنجش برداشته شدن؟؟! بنظر من این تشابه اسمیه که باعث شده خیلی از بچه ها همه ساله برن کنکورای سنجش رو شرکت کنن و 80 درصدشون در نهایت ناراضی باشن.
    توی جمله پایینی هم 2تا مزیت که مهمترن رو فراموش کردین: 1_ اینکه پاسخنامش خیلی کاملتر از پاسخنامه سنجشه (اغلب سوالای سنجش در حد : گزینه ... صحیح است خلاصه میشه یا بقدری بد توضیح داده که داوطلب سعی میکنه بیخیال سوال شه) 2_ به ازای هر 200تا سوال سنجش حداقل 4سوال کاملا غلط وجود داره ولی به ازای هر 200 سوال قلم چی حداکثر 1سوال غلط
    من از قلم چی (یا همون قلک چی) پول نمیگیرم ولی طرف حق رو میگیرم . من بخوام دوباره کنکور بدم نه توی سنجش پولمو حروم میکنم نه قلم چی. یا میرم گاج یا گزینه 2.شرمنده اگه بحث تاپیک رو منحرف کردم

14. 2 کاربر از shabeashegha بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •