گرفتم منظورت چیه
اما اینجا ما کلمۀ خوشگل رو برای آدم بکار میبریم نه اشیاء , واسۀ مثلا ماشین و یا اینترفیس نرم افزاری میگیم که سکســیه.![]()
گرفتم منظورت چیه
اما اینجا ما کلمۀ خوشگل رو برای آدم بکار میبریم نه اشیاء , واسۀ مثلا ماشین و یا اینترفیس نرم افزاری میگیم که سکســیه.![]()
ok پس منظورتون این بود .من دارم نسخه زیر رو دانلود میکنم همین خوبه:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اقا مهران میگم شما عجب کلمات باحالی دارید.مخلصتیم اقا مهران
این نسخه ای که لینکش رو گذاشتید مال ویندوز های 32 بیتی هست. اگر ویندوزتون 64 بیتی هست باید نسخۀ 64 بیتی اون رو دانلود کنید.
موقع نصبش هم حتما تیک قسمت Comodo DNS را در مراحل نصب بردار و بجاش از ClearCloud استفاده کن.
قدیما x64 شصت و چهار بیتی بود الان عوض شدهالبته مخلصیم اقا مهران
شرمنده, من اشتباه دیدم فکر کردم x86 هست.
فکر کنم چشمام ضعیف شده و یا امروز زیاد نشستم پشت پی سی.![]()
فکر کنم امروز شماهم مثل من زیاد پشت سیستم که نشسته اید چشماتون اینجورشده.غصه نخورید خوب میشه.اگر ممکن است بگید کمودو از چه وقتی تاسیس شدو و از کدام کشور است.موفق و شکیبا باشید
آره همونه, من که دیگه خسته شدم میرم یک فیلم ببینم بخوابم.
در مورد کمودو و سال تاسیسش هم قبلا در پست زیر توضیح دادم ..
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اقا این چرا اینجوریه اول که کانکشن adsl رو dc کرد مجبور شدم فایر والش رو خاموش کنم تا دوباره وصل شم . بعدشم اینقدر سرعت اینترنت رو اورد پایین که حالمو بهم زد . idm رو هم فرستاده بود تو sandbox نمیذاشت چیزی باهاش دانلود کنم که trust کردمش . اپدیتشم که نمیشه وسط کار متوقف کرد . راه حل هاشو اگه ممکنه بگین تا درست شه
تو پست دوم سوالات قبلا جواب داده شده. بگردی و بخونی پیدا میکنی.
IDM رو هم 100 درصد با پچ کرک کردی وگرنه تو سند باکس نمیره. وقتی برنامه ای رو پچ میکنی یعنی که فایل اجرایی اون تغییر میکنه و اون فایلی نمیشه که کمودو در لیست سفیدش ثبت کرده.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)