بچه ها شما وضعیت نویز خطتون بد نشده؟ مال من نمیدونم چرا انقدر افتضاح شده!! شده 8.2
بچه ها شما وضعیت نویز خطتون بد نشده؟ مال من نمیدونم چرا انقدر افتضاح شده!! شده 8.2
سلام به همه دوستان .
من کمی به راهنمایی شما نیاز دارم.
راستش از حسابگر سرویس 512 در قالب" ویژه نوروزی " گرفتم ولی روزها سرعت سرویس من در حد 150-190 هست که تست اونم قرار دادم همینجا.
شب ها سرعت دوباره عادی میشه (نزدیک 420) ولی روزها همچنان یک چهارم سرعت به من میدن!!!
با حسابگر تماس گرفتم گفتند سرعت کاملاً عادیه و مشکلی نداره با پررویی گفتن خط شما همون 512 ست شده و مشکلی ندارید!!!!!!!!
حالا من روزها سرعت دانلودم 15-19 هست! که باید حداقل 50 باشه (حالا نمیگم مثل مخابرات سرعت واقعی دانلود 64 بدن) ولی 50 کجا و15-19 کجا!!
آخی ... واقعا خیلی نامردن پس خدارو شکر که منم تمدید نکردم . میخواستم سرویس 128 به اصطلاح نوروزی بگیرم .
خدا صبرت بده
ولی اگه تاره گرفتی برو پس بده من یه بار این کارو کردم . 128 مثلا نامحدود گرفتم که دانلودش 11 بود رفتم کنسلش کردم یه کم ناز میکنن که مثلا ما خیلی کارمون قانونیه امکان تغییر سرویس نیست ولی اگه کوتا نیای مجبورن انجام بدن .
برو 2 دستی بزن تو سر کرانی کله طاس تا اون 2 تا موشم بریزه
پینگت 912 یعنی خیلی افتضاح
سرعت هم که دیگه هیچی نمیگم
اما یه سوال این isp که زده مال مخابراته ؟؟؟؟؟
بابت همدردی ممنونم.
پس میشه قرداد رو کنسل کرد.
راستی مدارک مورد نیاز مخابرات چیا بود و چند روزه تحویل دادند خط رو؟
خط من از حسابگره .
کار درستی به نظر نمیاد که به خصوص تو یه صفحهی اینترنتی که برای همه، قابل دیدن هست، از یک شخص خاص اسم برده بشه و بهش توهین بشه. مطالب صفحات این تالار گفتمان، در موتورهای جستجوگر اینترنت، قابل جستجو و قابل دسترسی هست. بحث من بر سر انتقاد سالم نیست. من خودم هم نظر دیگران رو راجع به شرکتی که اشارهی شما به خدمات بد اون شرکت هست رو بارها شنیده ام و اغلب یا نظر خوبی راجع به خدماتش نداشته اند یا اصلاً نظر خاصی نداشته اند! خودم هم قبلاً دید خوبی نسبت به خدمات Dial-up این شرکت نداشتم. اما این دور از اخلاقه که غیرمنصفانه شخصیت هایی رو بکوبیم که تو سطح استان کرمانشاه، عده ای (در اینجا کاربران اینترنت) اون ها رو می شناسن. این نظر من بود. احتمالاً نظر موافق با نظر من (خواه کاملاً موافق یا تا حدودی موافق ) هم بین این جمع وجود داشته باشه.
مخابرات (یا حداقل مرکز مخابراتی ما!) مدارکی برای ثبت نام نمی گیره (شاید دلیلش رو بشه حدس زد). مرکز مخابراتی ما که فقط آخرین فیش پرداختی تلفن رو خواست که مسئولش به همون فیش تلفن هم فقط یه نگاهی انداخت (طبیعتاً به خصوص، به مهر تاییدیهی پرداخت) و پسش داد (بخشی از برگهاش بود که مخصوص صاحب خط/پرداخت کننده اس). حتی کپی قبض تلفن هم از من نخواستن.
Last edited by arash1988nw; 05-03-2011 at 22:54.
سلام
حسابگر پهنای باندش از طرف مخابرات تامین می شه که اوچا isp رو می زنه مخابرات
امروز رفتم قرارداد حسابگر رو فسخ کردم نامه رو هم بردم مرکز ولیعضر خط رو از رانزه در آوردن 256 مخابرات می گیرم شانس من تا رفتم بانک پول بریزم شد ساعت یک این خانم منشیه گفت نه نمی شه برو فردا بیا (خاستم برگه رو بکوبم تو سرش خوب الان تحویل بگیر کاراشو فردا انجام بده ) دیگه هیچی کارم افتاد فردا یه بدی داره اینه فقط توی ساعات اداری کار می کنن
یارو منشیه تو مرکز ولیعصر به زور باید ازش پرسد که چه مدارکی می خواد باید بازجویش کنی به زور جواب می دن
از منم قبض خواستن گفتم با 1818 پرداخت کردم گفت خوب نمی خواد بیاری
یه چیز جالب این فرم adsl بود با یه دستگاه کپی عهد شاه وز وزه کپی گرفته بودن تقریبا یه برگه سیاه بهم دادن گفت پرش کن خندم گرفت گفتم کجاشو پر کن قابل خوندن نیست منشیه گفت اینجا رو دیگههههههههههههه
یه خورده به این ریزه کاریا برسن بهتر می شه
سلام دوستان.
اگه فيش پرداختي تلفن تو رو يه نگاه انداخته ،اصلا از من هيچ مدركي نخواستن!!!!!
فقط فرم رو پر كردم و مبلغ رو هم واريز كردم ....
به همين سادگي ... به همين خوش مزگي ... اي دي اس ال مخابرات!!!!!!!
سرعت دانلودمم بين 32 الي 35 هست .
سرعت آپلود بين 25/27 هست .
ولي پينگم يكمي بالاست حدوداي 290 تا 300!!!!!
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)