تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 26 از 65 اولاول ... 1622232425262728293036 ... آخرآخر
نمايش نتايج 251 به 260 از 648

نام تاپيک: بحث و بررسی سرویس EDGE شرکت همراه اول

آخر فروم باز iman_s's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    کرجي يال

پيش فرض

من یکی از این دانگل رو خریداری کردم سرعت بسیار عالیه البته با سیم کارت ایرانسل.....با همراه اول یه سقف سرعت داره در حد 16 کیلو بر ثانیه... اما ایرانسل این سقف نداره.
    از كجا به اين نتيجه رسيدي كه همراه اول سقف داره؟
    ک سیم کارت همراه اول دارم ولی انتنی که از خونه ما میگیره حتی gprs هم نداره میخواستم ببینم کسی تو فردیس کرج وصل میشه کد انتنش را برای ما بفرسته یا نه ما از اون دکل بگیریم
    من سمت فرديس نيستم ولي بايد خودت بگردي و آنتن خوب پيدا كني كل فرديس كه 2-3 تا آنتن نيست كه شمارهاشونو پيدا كني.سمت ما هم 2 تا آنتن Edge دار هست و كلي آنتن بدون Edge

پروفشنال shadmehrshadow1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

من یکی از این دانگل رو خریداری کردم سرعت بسیار عالیه البته با سیم کارت ایرانسل.....با همراه اول یه سقف سرعت داره در حد 16 کیلو بر ثانیه... اما ایرانسل این سقف نداره.. ....من به همه پیشنهاد میکنم از این نمونه بخرن چون هم نصبش راحت هم کار با هاش اسونه......حد اقل بهتره اینه که گوشیتو برای مدت طولانی وصلش کنی به کام ...من گوشیم خیلی داغمیکرد ... و باطریش خراب شد که دیگه رفتم یکی از این مودما گرفتم
    چند خریدی؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه m64m64's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

دوستان من زدم طرح 1 ماهه رو برای خط دائمیم فعال بشه ولی نوشت در خواست شما برای بسته نا محدود 3 در دست بررسیه و جواب آن نهایتا تا نیم ساعت دیگه با اس ام اس میاد ولی یه 3 ساعتی میگذره ولی از جواب خبری نیست . دوباره زدم فعال بشه بازم نشد! برای چی آخه؟؟؟؟ اون از ایرانسل اینم از همراه اول!

اگه نباشه جاش خالی می مونه naser_2006's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    !Heimuro!

پيش فرض

یعنی چی! ایرانسل دیگه نمیخواد اینترنت نامحدود بده؟!!!
    معلوم نیست شاید تو طرح زمستونیش بازم فعالش کرد در حال حاض 10 روزی هست که دیگه نمیده

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    آنجا که آزاد نیستم

پيش فرض

من سمت فرديس نيستم ولي بايد خودت بگردي و آنتن خوب پيدا كني كل فرديس كه 2-3 تا آنتن نيست كه شمارهاشونو پيدا كني.سمت ما هم 2 تا آنتن Edge دار هست و كلي آنتن بدون Edge
    راستش با یه برنامه که مانیتوریگ دانلود و آپلود سیستم بود .. دقیقاً متوجه شدم در طی روز تا طرفای ساعت 11 شب سرعت دانلود از سرورهای :پی 30 دی .. و فارس کیدز و حتی دیگر سرورهای دانلود .. دقیقا به یک صورت و حد اکثر تا 16 کیلو بایت بر ثانیس... این تست تا یک ماه اول که با همراه اول دان داشتم .. به من اثبات شد... البته در بعضی شبها سرعت کمتر بود و در بعضی از شبها که ترایک اطلاعاتی روانتر بود سرعت تا 15 بود...
    اما در مورد ایرانسل .. که به خاطر خدمات ضعیفش با ش حال نمیکنم ...اما از نظر سرعت دانلود .. بسیار عالیه.. تا حد adsl 256...مثلا سایت یاهو رو در کمتر از 5 ثانیه بالا میاره...
    دانلود در بهتری ن حالت برای سیستم من 35 کیلو بایت برا ثانیس.. که در مواقعی 22 کیلو بایت و در زمان ترافیک بالا... تا 14 هم پایین میاد... اما در اکثر ساعات بین 22 تا 35 نوسان داره... اما مهمترین مسئلش اینه که پرتش بازه و سقف نداره یعنی اگر یه ترک فایل ی رو در یک ثانیه بتونه با سرعت مثلا 56 بیاره .. دریافتش خواهد کرد.. اما در همراه اول اینطور نبود و با سقف سرعتی ثابت دانلود میکرد....در ضمن قیمت مودم جی پی ار اس من 72 تومان بوده که تا الان که خیلی بهم حال داده و نکته خوبش اینه که زیاد داغ نمیکنه و شاید فقط کمی گرم بشه..

6. این کاربر از qazqaz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

من طرح شماره 4 همراه اول رو فعال کردم اما وقتی کانکت میکنم به طور عادی اصلا هیچ صفحه ای هم باز نمیکنه . ولی با اولتراسرف صفحات رو باز میکنه
    راستی چرا اینقدر افتضاح سرعت داره ؟ مگه EDGE نیست . من با مودم EDGE این کار رو انجام میدم اما خیلی افتضاح سرعتش کمه
    مشگل چیه؟
    این طوری باشه که برن جلو بوق بزنن با این سرویسهاشون

کـاربـر بـاسـابـقـه dizgah's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    8PAR

پيش فرض

سلام چطور میتونیم از زمان اتمام طرحمون اطلاع پیدا کنیم؟
    ممنون

پروفشنال ali gamma's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

همراه اول همه جای ایران این سرویس رو فعال نکرده درسته؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

از کجا باید فهمید دکل اج داره یا نه؟ حتما باید رفت سراغش؟

---------- Post added at 04:34 PM ---------- Previous post was at 04:32 PM ----------

واسه فعال کردن اینترنت همراه اول باید ثبت نام کرد یا مثل ایرانسل فقط کافیه یک کد رو بزنیم؟

همه شهرها اج دارن یا فقط بغضیا؟

آخر فروم باز LordMMD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

از کجا باید فهمید دکل اج داره یا نه؟ حتما باید رفت سراغش؟

---------- Post added at 04:34 PM ---------- Previous post was at 04:32 PM ----------

واسه فعال کردن اینترنت همراه اول باید ثبت نام کرد یا مثل ایرانسل فقط کافیه یک کد رو بزنیم؟

همه شهرها اج دارن یا فقط بغضیا؟
    نبابا برنامه fieldtest رو نصب میکنی بعد میتونی بهش شماره دکل (یا کانال ) بدی بعد سرعت رو تست میکنی.

12. این کاربر از LordMMD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •