چرا بخندیم ؟ من خودمم هنوز این بازی رو نگرفتم . تاریخ اصلی عرضه این بازی همین امروزه ، یعنی 10 اکتبر .نوشته شده توسط Yahay
چرا بخندیم ؟ من خودمم هنوز این بازی رو نگرفتم . تاریخ اصلی عرضه این بازی همین امروزه ، یعنی 10 اکتبر .نوشته شده توسط Yahay
یعنی قراره همین امروز بیاد![]()
من الان یک ماهی میشه که گرفتمش
ببینید عرضه بازیها در قاره های مختلف معمولا با تاریخهای متفاوتی صورت میگیره .این بازی در قاره آمریکا ( اگه اشتباه نکنم ) قراره امروز پخش بشه .نوشته شده توسط Yahay
البته گاهی اوقات نیز بازیها به صورت دزدی زودتر از موعد هم عرضه می شوند .
آقای amirpers فکر کنم مشکل از کارت گرافیک شما باشه.
واسه اینکه مطمئن بشی , آخرین ورپن درایور کارت گرافیکت رو اینستال کن و اگه باز هم همینجوری بود , یعنی اینکه کارت شما Shader2.0 رو ساپرت نمیکنه.
متوجه منظورتون نمی شم ؟!؟!نوشته شده توسط cully_4u
من که مشکلی ندارم .
اگه اشتباه نكنم مال شركت Takin 20 باشه ؟؟ اين بازي 6 Cd اما مال تكين 3CD خوب هالا مشكلو فهميدي ؟؟؟نوشته شده توسط Yahay
من هم با شركت تكينش مشكل دارم و چيز هاي 3D رو نشون نميده ...علتش هم خلاصه يا بد فشرده كردن فايل هاي تصويريه ... بايد بازي رو دوباره بخري ولي اين دفعه بگرد و اصل 6CD رو پيدا كن ...![]()
با سلام
آقا اشکان ممنون که راهنمایی کردیولی میشه بگی منظور از این یک خط چیه
باید چیکار کنم؟
![]()
آخرین ورپن درایور کارت گرافیکت رو اینستال کن
البته فکر نکنی من نمیفهمم میفهمم فقط واسه اطمینان میگم![]()
نوشته شده توسط A-H Entertainment
لینک که مشکل داشت
اما خودم گرفتم برنامه رو دوست خوبم
اما ازDirectX ایراد می گیره
برای من 9 هست
اینگار باید 6 باشه!!!
سلام
من هم بازی رو با حجم 3.5 گیگ دانلود کردم ( فک کنم همونی باشه که میگین 6 سی دی هستش ) ولی همون مشکل تاریک بودن تصایور رو دارم
graphic card:Gf fx 6200 256 mg
ram 512
cup 3.2
مشکل کنترل رو هم دارم دوستا اگه ممکنه یه راه حل بدن
فعلا با این راهنما دارم بازی می کنم
To all of you that need it:
Controll Scheme:
W - S - D - A = Movement
Q = Switch Gun
E = Switch Devilarms
Space = Lock on
Space + L = Special move on some styles
I = Shoot Gun
N = Demon Form
J = Devilarms Attack
K = Jump
L = Special moves for that Style (combine ex: like jumping and hiting L will do arial attacks if your a sword master)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)