میخوامتون اساسی...از 2006 به این ور با یواخیم لو جیگر فوتبال ماشینی هم رفته کنار....قابل توجه اونایی که چشم ندارن ببینن....
آفریقای جنوبی
مکزیک
اروگوئه
فرانسه
آرژانتین
نیجریه
کره جنوبی
انگلیس
آمریکا
الجزایر
آلمان
استرالیا
صربستان
غنا
هلند
دانمارک
ژاپن
کامرون
ایتالیا
پاراگوئه
نیوزیلند
اسلواکی
برزیل
کره شمالی
ساحل عاج
پرتغال
اسپانیا
سویس
هندوراس
سایر تیمها
میخوامتون اساسی...از 2006 به این ور با یواخیم لو جیگر فوتبال ماشینی هم رفته کنار....قابل توجه اونایی که چشم ندارن ببینن....
پست قبلی به شدت تایید میشه. فقط آلمان.
من ایندفعه نمیدونم چرا از هرچی تیم که از آسیا رفته بدم میاد. چون وقتی فکر میکنم به جای یکی از اینا میتونست ایران تو جام باشه میخوام سرمو بزنم تو دیوار.
البته میدونم قضاوت ناعادلانه ایه ولی خوب چیکار کنم ناراحتی از نرفتن ایرانو باد سر یکی خالی کنیم دیگه.
من به آلمان رای میدم اصلا نمیدونن بازی زیبا چیه
از تیمهای آسیایی هم بدت نیاد اونا لیاقت جام جهانی داشتن و دارن ثابت میکنن
یکیش همین کره که جلوی برزیل با غیرت و شرفشون بازی کردن
اگه ایران بود 10 تا میخورد![]()
از ایتالیا..چون که خیلی ی ی ی بد بازی میکرد
انگار شماهم نمیدونی آلمان چیه.....من به آلمان رای میدم اصلا نمیدونن بازی زیبا چیه
خوب فكر شما رو نميشه كاري كرد .
در حاليكه همه از كارشناس و گزارشگر تا مردم عادي دارن ميگن تا الان بهترين بازي جام جهاني رو آلمان كرده . اما خوب شما ميتوني نظرتو بدي .
شايدم فكر ميكني فرانسه با اون 2 تا ستاره كه داره و و كاري به جزء تك روي بلد نيستن ونميدونن تاكتيك تيمي چيه بهترين تيمه !؟
پرتغال
به خاطر وجود يه مشت بازيكن ، بي خود و مردني كه كلي هم ادعا دارن
الخصوص كريس رونالدو ، معلوم و الحال
لحن تند بود ؟
دقيقا همين قد بدم مياد !!
منم از آلمان بدم میومد (بیشتر به خاطر بالاک) اما حالا بالاک نی و بازیشونم دیدم خوشم اومده
الان از اسپانیا بدم میاد ... الکی هوادار دارن هیچی هم بارشون نی
اصلا انقدر همه باشگاهای اسپانیا ضعیفن که به نظر میاد بارسلون و رئال خیلی قوین ... بارسلون رو که دیدیم اینتر چی کارش کرد .. رئال رو هم که یوونتوس چندین بار .... توهمه که باشگاههای اسپانیا قوین
فقطم سوییس و شیلی ... مخصوصا شیلی بهترین بازی رو کرد بین بازیها ... یادش بخیر زامورانو و سالاس ... به سن شماها قد نمی ده ... تازه یوونتوسی هم بودن نور علانور ....
Last edited by MB3d; 16-06-2010 at 20:46.
1.خوردنی؟انگار شماهم نمیدونی آلمان چیه.....
2.تو جیب جا میشه؟![]()
من از برزیلی که توش رونالدینیو و پاتو بازی نکنن بدم میاد
و از هر تیمی که فکر کنه میتونه NETHERLAND رو حذف کنه بدم میاد.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)