فقط یه بار وصل شد و بازی کردم .
حالا هر کاری میکنم به سرورش متصل نمیشه
فقط یه بار وصل شد و بازی کردم .
حالا هر کاری میکنم به سرورش متصل نمیشه
اره منم یه بار وصل شدم ولی تا الان موفق نشدم برم تو سرورش
اگه پايه اين آيدي بدين هماهنگ كنيم واسه بازي
من چند بار با azizalizad بازي كردم . خيلي جالب بود
سلام
از بچه های انجمن کسی پایه بازی نیست. ؟؟؟ من با فامیلا که شهرستانن 4 نفره زدیم خیلی حال داد. نکته ای که به ذهنم رسیده بود رو انجام دادم و لذت بازی دوچندان شد. این نکته اینه که 4 نفری از طریق یاهو ان شدیم و از اونجا که هر 4 نفرمون هد ست داشتیم با یه کنفرانس یاهو رفتیم تو بازی. بنابراین به این شکل شد که هر 4 تا در حالی که داشتیم مراحل اماده شدن برا بازی رو انجام میدادیم.( نظر در مورد جاده و ماشینا) و رفتیم تو بازی که اونجا هم داشتیم برا هم کلی کل کل میکردیم. مثل الان میگیرمت یا ترکوندم یا بپا پشت سرتم. کلا خیلی حال داد. حالا اینجا کسی پایه این تریپ نیست ؟. خیلی باحاله مخصوصا حالا که یه ایده برای صحبت در حین بازی هم دارم.
من پایه ام ولی هدفون و اینا ندارم . چند بارم با یکی از بچه های این فرم بازی کردیم
اینم آیدیم : acc.1383
خیلی ایده جالبیه مثل xbox ;live
من آمادگیه خودمو اعلام میکنم..
البته ما با بچه ها همین کارو میکردیم ولی فکرمون به ویس نرسیده بود ....
الان پنجشنبه ساعت 9 صبح ..
آیدی یاهو من : saeed.skystar
آیدی بازی : saeedendgame
کی هست الان ؟؟؟
آقا جای همتون خالی..
من و عزیز علیزاد همون کارو کردیم رفتیم تو یاهو کنفرانس بعد نفری یه هدست گذاشتیم دکمه هندزفری زدیم و رفتیم تو بازی
خیلی حال داد ..مثلا عزیز از بقل من رد میشد ..میگفت : بای بای.....کلا خیلی حل کردیم...
خوبیش اینه که الافی نداره سریع در عرض 1 ثانیه بازی ردیف میشه ..مثلا میگم مرحله رو عوض کن...نمیدونم بریم survival یا
..........
خیلی حال میده ساعت 2 هستیم عزیز رفت ناهار بزنه بیاد
شما هم بیایید
من چند روز پیش ها حداقل در روز یک بار میتونستم ساین بشم ولی تازگی ها اصلاً نمیره واسه من![]()
واسه منم اینجوریه ولی اگه 30 ، 40 بار سعی کنی می یاد.
اگرم نشد متنو از اول بخون.
مگه ما بیکاریم که 30 40 بار سعی کنیم تا یه بازی رو انلاین بازی کنیم![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)