من با ویندوز 7 نسخه 64 بیت به راحتی بازی می کنم بدون مشکل .
من با ویندوز 7 نسخه 64 بیت به راحتی بازی می کنم بدون مشکل .
پس مشکل از چی میتونه باشه ؟ اینترنتم 256 هست ، توی بازیها پینگم بد نیست ، سیستمم هم فکر کنم اونقدری هست که این بازی رو خوب بالا بیاره
منوی من اینجوره :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by *Ali*; 28-08-2010 at 19:24.
سرور 91.99.103.98:27015 از ساعت 7:30 بعد از ظهر تا 10 شب در دسترس هست " مد DDRACE "
بیاین منتظر هستم .
ساده ترین روش اینه که فایل autoexec.cfg رو توی پوشه ی بازی بسازین بعد به عنوان مثال این کنفیگ رو توش قرار بدین و سرور رو اجرا کنین
ولی برای ران کردن چند سرور همزمان باید کانفیگ فایل های مجزا با پورت های متفاوت استفاده کنین و با یک فایل Bat با یک دستور ساده توش به سرور کانفیگ اختصاص بدینکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
teeworlds_srv_ddrace.exe -f ddrace1.cfg
Last edited by shvb; 28-08-2010 at 23:59.
دوستان این چت باکس رو درست کردم تا همه بچه های تی باز بیان باهم در مورد بازی صحبت کنن و قرار بازی بزارن حتما بیاین
اینم از آدرسش
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
آخرين ورژن Opengl (شايدم OpenAL رو نصب كن!!).من مشكلم اينجوري برطرف شد.
من فایل autoexec.cfg رو تو فولدر بازی می سازم..و وقتی میخوام فایل مد ران سرور رو باز کنم (teeworlds_srv_ddrace)همون اول مینویسه failed to open autoexec و تمامی کانفیگ ها رو اشتباه می زنه.
مپ بازی رو هم جلوی sv_map تایپ کنیم کافیه؟(چطوری مپ رو انتخاب کنیم؟)
Last edited by Aryan007; 29-08-2010 at 00:20.
اگر فایل اجرایی مد رو هم در پوشه ی بازی یعنی در همون جایی که کانفیک فایل هست قرار بدی همچین مشکلی پیش نمیاد.
بله با دستور sv_map مپ رو ست میکنی که اول از سه پوشه دنبال مپ میگرده یکی از پوشه ی configdirectory/maps و یکی هم downloadedmaps و بعدی از پوشه ی بازی یعنی data/maps در نهایت اینکه مپ باید در یکی از این سه فولدر وجود داشته باشه تا سرور ران بشه.
واسه عوض کردن مپ هم باید از rcon استفاده کنی که با کلید f2 وارد کنسول ادمین میشی بعد پسورد ادمین رو که در کانفیگ ست کردی وارد میکنی که بعد میتونی دستوراتی که از طریق کانفیگ اجرا میکنی رو اکثرا از اینجا هم اجرا کنی ولی بعضی از دستورات فقط از طریق کانفیگ فایل اجرا میشن.
مثلا با این دستور میتونی میتونی رای گیری برای عوض کردن مپ اضافه کنی که فقط از طریق کانفیگ فایل قابل اجراست
باز هم اگر مشکلی بود در خدمتمکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
Last edited by shvb; 29-08-2010 at 09:25.
ولی برای من هیچ کدوم از پسورد ها رو قبول نمیکنه (admin , helper , ...) و ارورش یه چیزی مثل اینه : wrong password
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)