سلام .
ببینید دوستان این 2 تا مشکل رو از ویندوز Aero میگیره ! میتونین کمک کنین تا درست کنم ؟
دور آیکونهای دسکتاپ هم یه طوری شده و اصلا گرافیک ویندوز 7 رو نداره .
![]()
سلام .
ببینید دوستان این 2 تا مشکل رو از ویندوز Aero میگیره ! میتونین کمک کنین تا درست کنم ؟
دور آیکونهای دسکتاپ هم یه طوری شده و اصلا گرافیک ویندوز 7 رو نداره .
![]()
Last edited by S A M S U N G; 10-06-2010 at 09:01.
برای دوستانی که می خوان بایوس فلش کنن... امیدوارم کمک بکنه
To those who wish to risk BIOS updating, below is my procedure (I have successfully flashed 204, 207, 208, 209, and 210). Upgrade BIOS at your own risk! Bricking may have nothing to do with your technique and may just be luck of the draw.
1) Download the BIOS from the [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2) Extract the contents of the ZIP file
3) Plug a USB thumb drive into one of the USB 2.0 ports on the right side of the laptop. Copy the file 'N61JqAS.xxx' to the thumb drive. I have been using the same drive (a very slow thumb drive/MP3 player) with no other files or folders present; just e.g. N61JqAS.210 in the root directory
4) Ensure that the laptop is plugged into the wall outlet and NOTHING else is plugged into the laptop except for the thumb drive (no mouse, external monitor, etc.).
5) Reboot the computer and press F2 during POST to enter the BIOS
6) Tab over to "Advanced," select "Start Easy Flash," and press enter
7) Press the down arrow key to select "FS0," "FS1," etc. until you see the N61JqAS.xxx file on the right pane. Select the file and press enter to begin flashing
8) When flashing completes, Easy Flash will tell you the laptop needs to shut down (I think you have to press enter when it says this)
9) After the laptop shuts off, wait 15 seconds or so, and press the power button to boot it back up
اینم با استفاده از win flash:
I always follow four rules, when I flash my BIOS.
1. Flash from Windows itself, in my personal opinion it is the most safest way. I know there are lots of opinions out there. The latest WinFlash utility is v2.3.01. In fact, the computer comes pre-loaded with WinFlash utility.
2. Make sure the battery is fully charged, and not less than 50%.
3. Have the power cord plugged in and charging. The WinFlash utility will not flash the BIOS if the power cord is not plugged in and charging.
4. If the WinFlash refuses to flash the BIOS, then you are doing something wrong. Wrong BIOS file and/or something.
This is what I have following for years and without any problems. Most BIOS failures are due to power failure during flashing the BIOS. The slight glitch could render the BIOS useless.
In case of power failure, the charged battery should take over without the glitch
از دوسانی که این لپتاپو دارن میشه یه نفر bench mark از cpu با این نرم افزار 500 کیلوبایتی بگیرن ،ممنون میشم
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
آپدیت بایاس کار بسیار ساده و در عین حال بسیار مفیده
راندمان سیستمتونو بالا میبره
این کار برای تمام پی سی ها و لپ تاپ ها قابل اجراست.
راهای مختلفی برای آپدیت بایاس وجود داره
این موردی که در بالا اشاره شده رو من توضیح میدم
1 میرید سایت شرکت سازنده مادر برد(برای این نوت بوک یعنی n61jq : آخرین ورژن Version V2.30.1
برای 2010/03/02 update
لینک دانلودش:[2 آخرین مدل بایاس رو پس از دانلود اکسترکت میکنید فکر میکنم پسوند .bin دارهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
3 اونو میریزی تو یه فلش مموری
4-بعد از ریسیت دکمه f2 یا DELEt رو میزنید
6 تو مدلای ایسوس Start Easy Flash رو انتخاب میکنید
مسیر فایلو نشونش میدید
ببعد فایل جدید جایگزین قبلی میشه
بعد ریسیت و تمام
را ه ساده ترم : عموما یه نرم افزار طراحی شده که تو سیستم عاملم اجرا میشه (bios update(
پس از اجرای برنامه مسیر فایل تو همو ن ویندوز بهش میدید
بعد این جایگزینی فایل
ریسیت میکنی
تمام
Last edited by AMIRHJ; 10-06-2010 at 15:29.
دوستان عزیز ایسوس دار
سلام. حدود 2 ماه پیش مدل N61JQ رو خریدم و ازش هم راضیم تا حالا به مشکل خاصی بر نخوردم. فقط چیزی که رو اعصابمه اینه که وقتی میاد بالا یه پیغام ACMON error میده میگه chameleon engine درست کار نمیکنه. حال نمیدونم این تو پرفورمنس سیستم چه تاثیری داره شاید تو بازی های سنگین موثر باشه که من تا حالا نکردم. از تو خود کنترل پنل repair هم کردم نشده, از تو سایت asus دانلود و نصب هم کردم نشده. جریان چیه و چکار میشه کرد؟ تو اینترنت سرچ کردم مثل اینکه خیلی ها مشکلمنو دارند. تو رو خدا توضیح روون و ساده بدبد من خیلی در این زمینه فنی نیستم!
سلام .
مشکل من حل شد
دوستان میشه از قسمت امتیازی که ویندوز 7 به سیستم میده یه عکس بذارید .
من PC که با Q6600 دارم ویندوز بهش داده 7.1 ولی به i7 داده 6.9 !
همینطور گرافیک ! تو PC با گرافیک 4870X2 داده 7.1 ولی لپ تاپ داده 6.9 .
در ضمن در مورد بایوس بعد از نصب از کجا بایستی چک بشه که درست نصب شده ؟
مخلصیم .
بچه ها خیلی گیج کردین مارو می ترسم بخرم با مشکلات شما بربخورم امروز تو ولیعصر قیمت کردم 1430 با گارانتی سازگار راستی حالا مگه لازمه بایاس رو آپدیت کرد؟اونایی که آپیدیت کردن بگن که به مشکلی برخوردن؟شنیدم باعث آسیب میشه اگه کردین بگین چی شد.وبا کدوم ورژن ممنون.
---------- Post added at 08:00 PM ---------- Previous post was at 07:56 PM ----------
راستی بچه ها مرده بهم گفت با گارانتی الماس مشکلی که نداره؟تو کاتالوکشم زده الماس.
درضمن چیز دیگه ای که من فهمیدم اینه که G73 هیچوقت تو ایران وارد نمیشه و الان هرچی هست ازین رفرر هاست اونم روبار تکی میارن دلیل اینکه وارد نمیشه اینه که گرون و هیچ شرکتی نمیاد کلی زیاد وارد کنه و چون نمی خرن می مونه رو دستشون همه دو میلیون پول ندارن که بالاش پول بده بهمین خاطر هیچوقت تو ایران فراگیر نخواهد شد و شرکتا هیچوقت وارد نمی کنند من پیشنهاد می کنم اگه دیدین نخرین چون رفرر ازین تعمیریا.اینارو تو بازار تحقیق کردم.تازه خیلی سنگین مدلش و اصلا بطری نگه نمی داره یعنی هیچ جا نمیشه برد پس فکر خریدنشو از سر بیرون کنین اگه واقعا این n61 ارضاتون نمی کنه برین یه پی سی جمع کنین با گرافیک 5870 همه بازیهارو می خوره با CPU CORE I7 که الان 370 و گرافیک هم حدو5000 و 350 هم میشه مادر برد حدودی گفتم می تونین عند سیستم گیم رو جمع کنین ولی همین N61 خوبه حداقل تا 5 سال دیگه برای گیم.
بچه ها بهترین قیمت تو پایتخت با گارانتی سازگار ارقام وبصورت قسطی و سود 2 درصد که زیر سود بازار پیدا کردم 1450 چون من قسطی می خوام انتخابم محدود میشه مگه نه 1400 هم سراغ دارم به نظرتون این گارانتی خوبه؟همه میگم امرتات در برابر اینا خیلی ضعیفه و نوپا.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)